Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA All-Star 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her sene artık ne yapacaklar ki, hersey yapıldı deniyor. her sene de cevap veriliyor. bunu seviyorum ben. bi ara carter demisti. hepsini yaptık, baska bisey kalmadı diye. yazık oldu o acıklamaya.

kia reklamını sevmedim ama ben. smac cok iyi tabi o ayrı.
Mesaj tarihi:
Ben yine blake griffin şov bekliyorum, şu son 2 günde yaptıklarının moraliyle iyice asılır heralde.

Bir de adam beyaz abi ya, adam tabuları yıkıyor teker teker.
Mesaj tarihi:
su iki potaya birden smac yapip ardindan 3 topu smaclayan arkadas kimse o daha iyi gibiydi bence.

grif tamamda hep kalas gibi hele araba tam bir fos smac. arabanin on kaportasi yerine baska bir tarafindan olsa anlarimda oradan nba deki %80 basketbolcu vurur du herhal.

neyse su iki potaya smac manyakmis ama.
Mesaj tarihi:
mcgee belki kacirmistir bilemiyorum da orjinallik olarak su iki smaci cok basarili geldi bana.

klasik fan istedi sonuc bu oldu gibi olmus.

grifi begenmedim demiyorum da ne bileyim iki potaya iki ayri smac hic gormemistim, 3 topuda gormedim, grifinkileri o veya bu sekilde hep gorduk yani.

180 smac, dirsek cemberde zirvaligi araba gibi belli cisimlerin uzerinden smac, natede supermanin ustunden vurdu yani :P
Mesaj tarihi:
babası siyah + kendisi de beyaz sayılmaz melez demek daha doğru olur belli oluyor zaten. griffin kötü değildi ama ismiyle kazandı desek yanlış olmaz derozan'ın ilk smacına 44 puan vermek saçmalıktan başka bir şey değil mcgee-derozan finali olmalıydı en azından daha adil bir final olurdu zira griffin finalde turnike atsaydı bile oylarla 1. seçilirdi orası kesin. bu arada ibaka javale mcgee'nin smacını çalmış, yarışmaya hazırlık videolarında görüyorduk mcgee'nin kağıt sıkıstırıp onu ağzıyla aldığını ama ibaka o smacı yapınca aynı şeyi yapamadı patladı biraz :)
Jaxx said:

Ben yine blake griffin şov bekliyorum, şu son 2 günde yaptıklarının moraliyle iyice asılır heralde.

Bir de adam beyaz abi ya, adam tabuları yıkıyor teker teker.
Mesaj tarihi:
ben de mcgee'nin hakettigini dusunuyorum. zaten griffin'in kazanacagı sovdan once belirlenmis gibiydi bu araba olayında. zaten isin icinde reklam var, ozel koro falan cıkıyo inanıyo musun bilmem ne sarkılar soyleniyor. dolayısı ile reklamda oynayan kazandı. mcgee dun gece ucluk cizgisinden smac bassa yine kazanamazdı yani.

ama griffin de o kalaslıgına ragmen iyi smaclar bastı.
Mesaj tarihi:
beyaz değil melez çıkıyor işte.

griffin melez, biraz açık tenli ama. çocukken güneşte 3 gün bekletince tam kıvamında oluyor aslında bunlar.
Mesaj tarihi:
baya kalas abi adam iste. o kalaslıga ragmen yaptıkları icin adam kazandı yarısmayı. mcgee'nin atletikligi nerde, griffin nerde. fizik farkı var aralarında. goremiyo olmanız imkansız.
Mesaj tarihi:
lan su eglence, show oalyinda bile o haketti, bu haketti, yok hakki yendi diye muhabbet yapiyosunuz, smaclari izleyip WHOAAAA FAK YE de gec, bize ne kimin aldigindan kupayi.
  • Yeni Oluştur...