Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 klibi çekemem dial-up lada zaten hatırlıorm klibi:) ben şarkıyı çekicem..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Başkaları çeker o zaman. topiği okuyan biri. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kendi rekorlarim (a.k.a. - almost post mortem ) [hline]**4 sene önce -- 4 ü duble kalani sek olmak üzere 13 bardak vodka (sınırsız içkinin zararlari ) **3 sene önce -- 5 bira 7 tekila shot **2 sene önce -- 3 bira 13 tekila shot **geçen sene uslu bi çocuk oldum **2-3 hafta önce --- hatirlayamadiğim sayida vodka bira tekila ve öncesinde yemekle şarap !!![signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Walla bn her turlu ickiyi icerm her aksam icmem ama genellikle disari cikinca yemekte gereksiz yerlerde icerm eheh en sevdiklerim rakı ve kırmızı sarptır biraz entel kactı sarap ama cok guzel =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Benim babam çok sağlam içer derler ya aynen öyle.. O yüzden bende de çok iyi bir bünye var.. En son içtiğim de rekorum olmuştu ve o gunden beri de içki içme fırsatım olmadı.. Okulun balosuydu.. Baloda yemekle beraber 3 tane rakı içtim birinin içine su yerine beyaz şarap koymuş arkadaşım.. sonra bide kırmızı şarap içtim.. Balo dan ayrıldık No Name e Ally e sonra tekrar No Name e gidicez.. No name 4 tane tequila içtim.. sonra Ally e gittik.. Ally de 2 tane vodka red bull içtim.. sonra tekrar No Name e donduk.. ve orda kaydım.. 13 tane daha tequila içtim.. Sonra birinin evine gittik.. ama yolculuğun bir kesitini hatırlamıyorum.. Eve gidince önce sıvı sonra katı kusmuşum.. O kadar içkinin üstüne su içme fırsatım olmadı haliyle sabah başım çatlıyodu..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: BonePART, 01 Eylül 2004 04:24 tarihinde demiş ki: alkolu cok icmek yada coolluk icin icmicen aglamak icin iccen rahatlamak icin iccen Sinir yatıştırmak içinde içiyorsan, tamam alkolik sayılıyorsun. Sabah kalkar kalkmaz içki içenler ve içki bulamıyınca psikopata bağlayanlar alkoliklerin %60'ı falan. Geri kalanlar sakinleşmek için içinler, rahatlamak için, unutmak için içenler yada konuşacak kimse olmayınca içenler. Alkolle ilişkim şu boyutta ; Ben yanlız yaşıyan bir insan sayılıyorum, annem ara sıra uğrar bazen annanem gelir onun dışında yanlızım yani.Bi gün yine saat 4 - 5 kalkmışım.Sabah öksürüklerim, annanem gelmiş.Sen alkolik olmuşsun, şöylede böylede.Dedim nerden çıktı.Odanda 5 - 6 şişe içki var nerden çıkacak?Dedi.Eyvallah dedik, ardından ciğer filmi hede hödö dendi. Bu yani. İçmediğim gün yok, ama sarhoş olma amacıyla falan içmiyorum.Her gün 4 - 5 duble viskiydi 5 - 6 biraydı.O kadar. Mesela psikopata bağladığım zaman açıyorum Massive Attack'i şööyle, koyuyorum shot bardaklarımı şöyle misler gibi.Duruma göre değişiyor min. 4'ten başlıyor, çat çat çat çat arka arkaya vuruluyor tequilalar.Genelde bundan sonra (7-8 shot yada sonrası, tok karna) kafam güzel oluyor biraz. Onunda dışında şöyle bir anım vardır ; Orta Sondayız, evde 1 şişe Absolut Vodkamız var, 2 kişiyiz.Şişeyi pay ediyoruz 2 su bardağına.Fondipler misin edemez misin tartışması başlıyor.Ben fondipliyorum, "Ahey, hiç bişi olmadı lan!Kralım lan ben ehahau." oluyorum.Ardından CD bitiyor, değiştirmeye kalkıyorum ve sütun ile birleşip romantik dakikalar yaşıyoruz.Şöyleki yüzümdeki kanın yarısı orda kalıyor hehe.Sonra balkondan uçacak gibi oluyoru m arkadaş tutuyor, film izlerken annem eve gelmiş."Sarhoş musunuz?" diyor "Çek dötünü be kadın!" diyorum.Annemin hastasıyımdır, o derece severim."Hahahha salak sarhoş!" diyip kusturuyor bir güzel. Sonra, Mori'nin locaya 8-10 kişi gidip adam başı 1 şişe vodka-narsuyu içip eve gittiğimde kustuğumu hissetmedemeyecek kadar sarhoş olduğumu bilirim. Tiki mekanlara gidip "Giriş 30 milyon sınırsız içki!" 12 duble vodka-vişne içip (yerli bu yani tekel vodka, en kötü dönemleri) 8 defa kustuğumu bilirim.Şu periodlarda ; - Tivoliden çıkış. - Caddeye çıkış. - Marks&Spencer'ın önünde araba bekleyiş. - Ordan KFC'ye varış. - Arabaya biniş. - Yarı yolda iniş. - İşkembecide iniş. - İşkembeciden çıkış. - Eve varış. Sonra Mayadrom'da pisuar kırmışlığım vardır zamanında sarhoşken.Sonra iyi bir arkadaşımla dövüşmüşlüğümüz vardır o tuvalette. Ehe... Hayat güzel, alkolle mükemmel.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bir kere arkadaşlarla sarhoş bir şekilde yürüyorduk gece bostanlıda. caddede karşıdan karşıya geçicez. ama 5-6 kişiyiz işte. herkes kafayı bulmuş nedense çok yavaş geçiyoruz. ben telefonu çıkarıp yanımdaki çocuğa "ebene koyim ölcez lan" diye mesaj attım. tam caddenin ortasındayken adama mesaj geldi. açtı okuyordu. tam o sırada bir tane araba hızla üstümüze gelmeye başladı. adam baktı baktı, "harbiden ölcez lan" dedi. sonra gülmeye başladık koştuk işte. güzel bir sürü anımız vardı ama hatırlayamıyorum ki =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben genelde tok karnına içerim ama bu yaz paradan tasarruf için az yiyip 2 ekstrayla çakırkeyif oluyordum. :) Benim alkolle en büyük hayvanlığım şöyle: geçen sene Hatun mevzuu olmuş. Hatunun ve bi arkadaşının takıldığımız mekanın en kıro tipine aşık olduğunu sanmışım. Ondan sonra olaylar gelişmiş. İçtiklerimi hatırlıyorum. 4 adet dark içtim. Üstüne bi şişe kırmızı şarap onun da üstüne bi ufak votkayı burn ile karıştırıp içmişim.. Taş iskelede votkayı bitirdikten sonra şöyle bir 30-40 m yürüyorum bir bara giriyorum. yerdeki bir mindere düşüyorum ve kayıt kopuyor. Ondan sonra olaylar gelişiyor. Ben bardan çıkarken sandalyeler masalar falan deviriyorum. Çıktıktan sonra da (burn un gazıyla) deli gibi koşmaya başlıyorum... 200m falan koştuktan sonra işkembeciye oturuyorum çorba söylüyorum bu sırada hoşlandığım kızın arkadaşı yanıma geliyo sakinleştirmek için ... Ben bağırıp çağırıyorum işte siz aşıksınız da o kıroya bilmemne falan diye.. o kıro dediğim herif te arka masada oturuyor. O an kızlar mosmor oluyor falan.. ben kalkıyorum masadan tekrar koşmaya başlıyorum...1, 1.5 kilometrelik bir yolu koşarak bizim koya geri dönüyorum. Bu sırada jandarmanın önünden geçerken bağırıp çağırıyorum falan alay komutanı dışarı çıkıyor :P neyse koya dönünce bir çorba da orda söylüyorum. Nasıl olduğunu hatırlamadan çorbanın bi kısmını içiyorum sonra tek hatırladığım gözlerimi sabah evde açtığım. Bir baktım ki cillopum. Hiç bir yamuk gedik falan yok. Bomba gibiyim. Yataktan bir kalkıyorum yatağın sol tarafi şahane bi kusmuk içinde... Anneannem falan kalkıyor. durumlar karışıyor... idare etmek için hasta numarasına yatıyorum :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Komik bir anım ; Çiçek pasajındayız, cenevizdi sanırım. 3 kişiyiz. 3. kişi 2 bira içip kalkıyor. Biz yer değiştiriyoruz, sakin balkona geçiyoruz. Biralar 12 - 13'te.Meze söyliyelim diyoruz, yiyoruz mezeleri.Ardından tequila shot yapıyoruz 1'er tane. Hesabı istiyoruz. 68m. Kendine güvenen gençler ellerini cebine atıyor ve ortaklaşa 30 m çıkarabiliyoruz en fazla. Ardından yer tanıdık olduğu için "Gençler yanınızda ne kadar varsa o kadar verin, farketmez." diyor. Sonra, "Hass, yol parası nolcak lan, saat gecenin 3?" diye düşünüyoruz.Ardından aklımıza 3. kişi Emre geliyor. "Alo?Emre gel abi gençliğimizi kurtar hesap fecii." Emre saolsun geliyor, tamamlıyor hesabı. Çıkıyoruz Emre doğumgününe geri dönüyor. Hiçbirşeyimiz yok, kafamız güzel, hafif yalpalayarak yürüyoruz.Çiş vaziyeti oluyor.Dunkin'e giriyoruz.Çiş durumunu halleden arkadaşla muhabbet ederken musluğa el atıyorum, musluk elimde kalıyor, kopuyoruz ve musluğu çöpe atıyorum. Ve son paramızı birleştirip bende kalıyoruz. Süper bir gündü, herkes yaşar umarım hehe.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bütün topici okumadim biri yazmis mi bilmiyorum ama bence nedanko bos seyler yazmis nedenine gelicek olursak senin lakabin her ne olursa olsun ister en çaliskan olsun ister en haylaz bunu senden duymamiz lazim.. biz genelde mezun olduum okulda senin gibilerine "bos adam" diyoduk.. bide okul sonunculugunu da gururla soylemen benim biraz komigime gitti. ben de sonuncu oldum ama zorunlu olmadikca soylemiyorum.. son günlerde açtigin yuzlerce topic var.. biri ilgi gormeyince baska bi tane aciyosun sanki.. lutfen biraz daha duyarli ol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 valla bi küçüğü kafama diktiğimi hatırlıyorum.ama sonrasını hatırlamıyorum.kurbanlık koyun taklidi yapmışım sonrada sızmışım. en son içtiğimdede ehliyeti kaptırdım.uzunca bi sürede içmeyi düşünmüyorum.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bi kaç hafta arkadaşlarla yazlıkta kaldık. daha geldikleri ilk gün eve yerleştirdim bunları hayvanlar arabanın arkasını 2 kasa birayla depolamışlar. bi geldiler sana hediye getirdik diye bi baktım 2 kasa bira gözler fıldır fıldır oldu benim denize girdik top flm oynadık baktık canımız sıkılıyor biralara bi başladık. rakı tequila bacardi vodka içmediğimiz halt kalmadı 8-9 gün boyunca sarhoş gezdik.En sonunda kuzenim "olm kendinize gelin abarttınız" dedi o zaman hayatın farkına vardım ve tüm şişeleri alkollü içecekleri topladık. ama o 8 gün hayatımın en güzel 8 günüydü. kızlar içki arkadaşlar muhabbet ortamlar deniz kum güneş müzik herşeyin mokunu çıkarmıştık 8 gün sonunda evin haline bakmıştım 4 kişi o evi 3 günde zor temizledik. ama süperdi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Cesmede gecen sene kendi rekorumu kirdim. Kardesim gibi sevdigim bi arkadasim, ben bide 2 kiz arkadasimizla bara gittik. 1 sise Absolut actirdik. Kizlar 1'er bardak icti sadece. Arkadasimda araba kullanacagi icin 1 bardak icti. Kalani ben icmistim. Sise dibini gordugumu hatirliyorum. Gerisini hatirlamiyorum. Ama abzurt bi hareket yapmamisim hic arkadasim ole demisti ertesi gun :) Eglenmistim cok..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ankara-sıhhiye'yi bilenler bilir bi suru ust gecit vardır orda. rakıyla kafayı iyi yaptıgımız bi gece corbacıya gidicez diye yola cıkmıstık. donuste (sabah 6 gibi) o ust gecitlerden asagı işeme zevkini tatmıstık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: BonePART, 01 Eylül 2004 04:24 tarihinde demiş ki: "alkol masasında kadeh sayılmaz" +1 Mesela ben çok masrafsız bir adamım bu konuda :-P[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Eylül 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Şişe saymak caiz midir peki? =P[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ne zaman acaip içelim diye hazırlık yapsak hep çok içememişizdir. En güzel alkol hazırlık yapılmadan alınan en beklenilmeyen zamanda bulunan alkoldür.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bizde dün gittik arklarla ben sarhoş olmayı planlıyom bir kızla tanışcam :D en iyi tanışma taktiği sarhoşken yavşamak ya hani :) ilk birayı aldık ben içtim 5 kişiyiz 2 kız 3 erkek :D kızlardan biri direk sarhoş oldu ikinci şişeyi aldık bizim erkeklerden biri sarhoş oldu zaten diğeride cappy içiyordu oda aşk sarhoşuydu :D ben sarhoş olamadım yanımda oturan güzel kızla öyle tatlı muhabbet ettik ki iyiki sarhoş olmamışım ama o rezil iki kişiyi taşımak ne büyük eziyetti adamlar yolda mal mal yürüyo millete laf atıcaklar nerdeyse :D[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bira'nın üstüne bişey tanımam bir hafta içmezsem işlerim adam akıllı gitmez :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar