Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ananı avradını hemen oyuna grieyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 heartblossom da böyle mi acaba ya. tüm bankayı doldururum valla du bg bitsin gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 20dk da 3 stack azshara 2 stack stormwine 30vlife cıktı cok cılgın bi toplulukta yoktu galiba sadece whiptailde war o cılgınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 stormreaver ally ah sine gore azshara daha karlı cıktı orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bug sadece uldumda sanırım cunku random bi arkadasım gelip uldum herb bug ı acayip dedi.. hic herb bile dememisken boyle bi yorum gelince yakında fixlenir bu gidisle farmlıycaklara duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 1 saatte 30 stak whip + 150 life yaptım , benm gibi en az 4-5 kişi daha kasıyordu uldumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 uldum feci cidden dün 4-5 saat topladım 12 kartlık malzeme çıktı işte trade mrade bi tane stunami yaptım 31k 3 kartı da birine 5k dan verdim 36k 5 saatte çok temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 para yapmak icin bekleme basladı benim icin piayasadaki trinketler bi suyunu ceksin benim cocukları salıcam ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Para kazanmak icin napilir bilmiorm ama apra kazanmamak icin tailor olabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 tailor cidden küfür gibi yani. 400g-900g arası maliyetle, 1 haftalık cd ile cloth yapıyosun. 500g ye satabilirsen enchanti (1cloth) 6kumaş isteyen pantolonu 4k ya satabilirsen öpüp başına koyuyosun. bu ne lan ? ve adamlar patchle de tenezzül edip bişey yapmadı. kumaş falan basmıyorum bile artık 14 tane oldu çanta falan yapıcam kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yeni contente saklamak karlı gibi ya bende oyle yapıyorum belki kedi filan cıkar sdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben deepholme a baktım, orada da baya baya hb vardı ama. eskisine göre oldukça çoktu. ama ulduma bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Embersilk Cloth en iyi dungeon dışı nerde farmlayabilirim ? Bana Wowhead.com'dan bakın demeyin, baktım, ama onların gösterdiği yerler örnek: Uldumdaki yerler nerflenmiş... Şuan güncel noktalar biliyor musunuz ? Birde Bu Northrend Scevening vardı, bunun Cata versiyonunu nerden train edebilirim yada drop yada questse... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Uldumda kuzey batıda gurup halinde gezen npclervar 1 elite 15 tane felanda normal 9-10 tane spawnpoint var birbirini takip eden bide potion of treasure finding(pack başı 1-2 treasure chest) çeker mis gibi kumaş kasarsın tanksan :D pala tanklar fazla terlemeden rahat sololuyor(her packda def cdleri döndür seal of insight + holypowerleri heal/inqu kombine kullan hp ye göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Fefe said: Embersilk Cloth en iyi dungeon dışı nerde farmlayabilirim ? Bana Wowhead.com'dan bakın demeyin, baktım, ama onların gösterdiği yerler örnek: Uldumdaki yerler nerflenmiş... Şuan güncel noktalar biliyor musunuz ? Birde Bu Northrend Scevening vardı, bunun Cata versiyonunu nerden train edebilirim yada drop yada questse... ? Ya ekstra kumas birakiyo su an tailorlara galiba. Yani dungeondayken insanlar lootlarini aldiktan sora, lootladiklari corpselardan ben cloth cekiyorum. O yuzden dungeon disinda farmlamaya ihtiyac duymadim hic. Zaten ben de diger arkadaslarin soyledigi gibi su an bir halt yapmiyorum chaos orblari falan bekletiorm. Ciddi anlamda kufur gibi. Baal tam olarak aciklamis durumumuzu. Adamlar 4k'ya burun kiviriyo. Soraki patchte adam ederler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bir salaklık sonucu tüm param gitti. Bundan öncede hiç paraya ihtiyacım olmadığından hiç uğraşmadım. Elimde 100gold var Mesleklerim: fishing, cooking, jewelcrafting, enchanting Hepsi 500 Bana düzgün bir yol söyleyebilirmisiniz? En azından hızlı bir şekilde 4-5k yapabilirsem, gerisine ihtiyacım olmaz. Kendiliğinden yükselir. Fakat şuan rezillik diz boyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 /2 Enchanting googoogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 tek bir sey bilirim, neutral ah kullanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Whiptail was spawning too quickly in Uldum after patch 4.0.6. The spawn time has been reduced. Ahaha, 140 stack farmladıydım 2 günde gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 zaidral said: tek bir sey bilirim, neutral ah kullanmayin. çok içimden geldi ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 zaidral said: tek bir sey bilirim, neutral ah kullanmayin. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 idrak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 idrak edemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Level 68 Warrior karekterim hem miner hemde herbalist. Acaba diyorum, bunlardan birini bırakıp, bir tane craft skili mi alsam yanına. Diğer karekterde engineering olduğundan acaba herbalism'i bırakıp, Jewelcrafting alsam para açısından iyi olur mu ? Disenchant edip, diğer charımda kullanabilirim yaptıklarımı diye düşünüyorum... Siz ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ilerde pve düşünüyorsan zaten miningi bırakman gerekir. bunun dışında yeterince paran varsa gathering prof bulundurmaya pek gerek yok özellikle maden/ot toplamaya merakın yoksa. crafting proflar ve AH ile yeterince para kazanılıyor. JC ise hep en iyi para getiren proflardan olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar