Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty Parodisi

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Şincik efenim her ne kadar video epey eğlenceli olmuş ise de şu açıdan bakmak lazım olaya. Neden oyun oynuyoruz? Eğlenmek için. Peki tek mermide ölürsek eğlenir miyiz? No mösyö! Biraz zorluk hatta epey zorluk olaya heyecan katar eminim. Katılıyorum. Ama fazla gerçekçilik oyunu mahveder. Örneğin bir aksiyon filminde -her ne kadar ben karşı olsamda- mutlu sonla bitmesi kaçınılmaz ise bir aksiyon oyunundan da farklı birşey bekleyemeyiz. Bazılarımız spesifik olarak kötü sonları seviyor olabiliriz ama bu çoğunluğun kendisini oyun oynarken kahraman olarak görmek istediği gerçeğini değiştirmiyor!
Sosyal ağlarda paylaş

DrunkDevil said:

Şincik efenim her ne kadar video epey eğlenceli olmuş ise de şu açıdan bakmak lazım olaya. Neden oyun oynuyoruz? Eğlenmek için. Peki tek mermide ölürsek eğlenir miyiz? No mösyö! Biraz zorluk hatta epey zorluk olaya heyecan katar eminim. Katılıyorum. Ama fazla gerçekçilik oyunu mahveder. Örneğin bir aksiyon filminde -her ne kadar ben karşı olsamda- mutlu sonla bitmesi kaçınılmaz ise bir aksiyon oyunundan da farklı birşey bekleyemeyiz. Bazılarımız spesifik olarak kötü sonları seviyor olabiliriz ama bu çoğunluğun kendisini oyun oynarken kahraman olarak görmek istediği gerçeğini değiştirmiyor!

abi uydurmayın kimse oyunlar çok kolay / hiç gerçekçi değil demedi ki. tek mermide ölmeyi savunmam kim ben kendim döverim onu.

sadece bütün oyunlar bir aptallığa doğru kaydı dedik. kazık puzzle koysun demedik ki. sadece oyuncu da azcık çaba göstersin, ama ödül olarak codda olmayan bir ambians olsun, oyuncu kendini daha fazla hikayenin içinde hissetsin dedik. tabi ki cod da zevkli ama sıradışı yenilikçi olmayacak bundan sonra. aynı oyunların farklı silahlısı az değişik maplisi olacak habire.
Sosyal ağlarda paylaş

son dönemde oynayıp ta en kendine has gelen fps republic commando bence, 3 kişi kontrol birbirini reslemek falan takım oyunu muhabbeti hoştu bi nevi.
aynı keyfi vermio tabiki cod vs. ama cod da bildiğin popcorn filmlerin oyunlara uyarlanmış versionu işte. görseli güzel otur izle modeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...