BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 serious sam oynayın? aynı kafa.. adam geliyor şuursuzca vuruyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 serious sam? counter pod botla oyna deseydin bari. Medal of Honor seriside şahaneydi bana göre.Pek sevgili FPS üstadları ne der bilmem ama MOHAA'da ilk sağlam kastığım fpslerdendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 serious sam>cod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi single player umurunda değil adamların tek sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 BonePART said: komik olmasi mi lazim bu araa codun ilk oynu 3 taen filmin senaryolari uzerineydi iste band of brothersdı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bol bol enemy at the gates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben bu arada yeni codda tek başıma 9 bota karşı oynuyorum ehüehe aynı serious sam gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Şincik efenim her ne kadar video epey eğlenceli olmuş ise de şu açıdan bakmak lazım olaya. Neden oyun oynuyoruz? Eğlenmek için. Peki tek mermide ölürsek eğlenir miyiz? No mösyö! Biraz zorluk hatta epey zorluk olaya heyecan katar eminim. Katılıyorum. Ama fazla gerçekçilik oyunu mahveder. Örneğin bir aksiyon filminde -her ne kadar ben karşı olsamda- mutlu sonla bitmesi kaçınılmaz ise bir aksiyon oyunundan da farklı birşey bekleyemeyiz. Bazılarımız spesifik olarak kötü sonları seviyor olabiliriz ama bu çoğunluğun kendisini oyun oynarken kahraman olarak görmek istediği gerçeğini değiştirmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 post var dediler geldik! aehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Aluriel said: abi single player umurunda değil adamların tek sorun o. quake 3 gibi sadece multiciler üzerine çıkarsınlar o zaman kim hayır der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 topu topu sp 5-6 saat gameplayi olan oyunlar zaten bahsettiklerimiz gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 5-6 saat diyosun ama, bütcenin büyük kısmı single player'a gidiyo cod oyunlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 DrunkDevil said: Şincik efenim her ne kadar video epey eğlenceli olmuş ise de şu açıdan bakmak lazım olaya. Neden oyun oynuyoruz? Eğlenmek için. Peki tek mermide ölürsek eğlenir miyiz? No mösyö! Biraz zorluk hatta epey zorluk olaya heyecan katar eminim. Katılıyorum. Ama fazla gerçekçilik oyunu mahveder. Örneğin bir aksiyon filminde -her ne kadar ben karşı olsamda- mutlu sonla bitmesi kaçınılmaz ise bir aksiyon oyunundan da farklı birşey bekleyemeyiz. Bazılarımız spesifik olarak kötü sonları seviyor olabiliriz ama bu çoğunluğun kendisini oyun oynarken kahraman olarak görmek istediği gerçeğini değiştirmiyor! abi uydurmayın kimse oyunlar çok kolay / hiç gerçekçi değil demedi ki. tek mermide ölmeyi savunmam kim ben kendim döverim onu. sadece bütün oyunlar bir aptallığa doğru kaydı dedik. kazık puzzle koysun demedik ki. sadece oyuncu da azcık çaba göstersin, ama ödül olarak codda olmayan bir ambians olsun, oyuncu kendini daha fazla hikayenin içinde hissetsin dedik. tabi ki cod da zevkli ama sıradışı yenilikçi olmayacak bundan sonra. aynı oyunların farklı silahlısı az değişik maplisi olacak habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şimdiki fpsler daha iyi diyenler half life serisini bir baştan oynasın opposing force'u falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 son dönemde oynayıp ta en kendine has gelen fps republic commando bence, 3 kişi kontrol birbirini reslemek falan takım oyunu muhabbeti hoştu bi nevi. aynı keyfi vermio tabiki cod vs. ama cod da bildiğin popcorn filmlerin oyunlara uyarlanmış versionu işte. görseli güzel otur izle modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar