kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 birileri çıkıp deplasmanda 2 gol attık der şimdi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 daha bugun biri bana gs hakem yardımı almıyo diyoduda al yardım.ama yinede yenemiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: fde said: hakem skordan dolayı cesaret edemedi penaltıyı çalmaya evet. saolsun 4 olsa bi dahaki maca ednanlar stada polis e$liginde girerler. bundan sonra da hicbir gs li aglamasin. yemedi hakemin gotu o penaltiya. yemedi..yemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 GS elenmesin yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahaha hagi zorla kaybettirdi maçı :D.4-5 te olabilirdi maç iyi yırttık gene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: birileri çıkıp deplasmanda 2 gol attık der şimdi ahahahahaha turu boyle ibnetorca gecerlerse biz ocunu aliriz antepin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu antep bjk'yı da eler. bence siz dua edinde gs çıksın bjkya. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gelde pazar günü maça git adamlar inatla heves kaçırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gs istanbulda farklı oynar ama g.antep yeni transferlerle çok rahat gol pozisyonuna girebilecek bi takım haline gelmiş 1-2 gol atabilirler istanbulda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gs gerçekten cok kötü hagi adnan polat bitirmiş takımı seneye eğer bişey yapmak istiyorsa bunun çalışmalarına şimdiden başlamaları lazım fakat durum daha kötüye gidiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mokoko said: bu antep bjk'yı da eler. o biraz zor =P ama gs tercih edilebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Esnaf said: ahaha hagi zorla kaybettirdi maçı :D.4-5 te olabilirdi maç iyi yırttık gene:) BJKyla eşleşmek istemiyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben gs yi istemiyorum açıkcası çünkü deli gibi saldırırlar en az 2 sakat veririz zaten o maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mokoko said: bu antep bjk'yı da eler. bence siz dua edinde gs çıksın bjkya. typo ahahaha adamlar artık kendi takımlarını bıraktılar sağa sola saldırıyolar ya asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 antepin kac yabancısı var layn 6 yabancı hakkının hepsini kullanıyor heralde coggg afedersin antep bize karsı bu defasıf hataları yaparsa 8-10 tane atarız rahat Llama said: ben gs yi istemiyorum açıkcası çünkü deli gibi saldırırlar en az 2 sakat veririz zaten o maçta (tu) cana neil bizim oyuncuları parcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Llama said: ben gs yi istemiyorum açıkcası çünkü deli gibi saldırırlar en az 2 sakat veririz zaten o maçta ver nasıl olsa demirören de para cok. birsürü kara parasını hakladı o futbolcular üzerinden. biraz daha haklar alır işte bi kaç adam daha. rahat olun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aklamak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yine fıtık ettiler. hagi'ye sezon sonuna kadar katlanırsak kume duseriz bence. cana defansta beceremedi gol yedik. onun olması gereken yerdeki neill orta sahada hata yaptı gol yedik. neyse ki onunki ofsayttı. yani iki oyuncunun da oynadıkları yer bu kadar net bir sekilde belliyken bunları cok bilir gibi swap yapmak kimsenin aklına gelmez. ama hagi yine ustalıgını konusturdu. zapata da ilk macında 3 gol birden yiyerek takıma ayak uydurdu. sanki sezon basından beri gs'de oynuyomus gibiydi, hic sırıtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 haklamak daha hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 haa tmm ozmn hepsinin ayagı kırılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu hagi nasıl bi kafa yapısı içerisinde acaba çok merak ediyorum.önce defansif oynamak için yektayı çıkartıp sarpı alıyor.sonrada maç 2-2 iken kazım yerine barosu alıyor.adam bildiğin rasgele değişiklik yapıyor.oyuncularıda rasgele yerleştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: Llama said: ben gs yi istemiyorum açıkcası çünkü deli gibi saldırırlar en az 2 sakat veririz zaten o maçta ver nasıl olsa demirören de para cok. birsürü kara parasını hakladı o futbolcular üzerinden. biraz daha haklar alır işte bi kaç adam daha. rahat olun yani varan 2 ahahahahah beyler konuyu başka yere çekiyolar farkındaysanız yenildiklerini unutturup muhabbeti DEMİRÖREN PARALARI AKLIYO diyolar ya hahaha olm NE AYAKSINIZ YA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: Llama said: ben gs yi istemiyorum açıkcası çünkü deli gibi saldırırlar en az 2 sakat veririz zaten o maçta ver nasıl olsa demirören de para cok. birsürü kara parasını hakladı o futbolcular üzerinden. biraz daha haklar alır işte bi kaç adam daha. rahat olun yani abi haklasın sizin eve milangaz tüp girdikçe biz batmayız sizde bol bol konuşursunuz boşverin ben para konusunu düşünmüyorum bile futbol oynansın yeterli bizim için ki bu antep bize karşı gs gibi sert oynamaz bugün gördün çok güzel oynadılar ve hakklı ile aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahahja beşiktaş yenilince ortadan kaybolan beşiktaşlılar galatasaray yenilince geri dönmüş.hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ne tüpü lan sene 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar