tinu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Yeni ürünler satışta pati halkı, özellikle Edifier marka ödüllü ses sistemlerinde ciddi indirimler var, geçenlerde burdan bir arkadaş kasa çıkacakmı demişti bu kampanyada güzek bir kasa fırsatı var 730w psu ile birlikte. AEROCOOL BX-500, 730W %29 indirimle: 299TL Kdv dahil / kargo bedava diğer indirimli ürünlere bir bakın... www.teknop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 siteye kayıt olunca gelen mailde sitemiz acilinca haberdar ediliceksiniz diyo. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 synthesizer said: siteye kayıt olunca gelen mailde sitemiz acilinca haberdar ediliceksiniz diyo. fyi :) eski mail gitmiş düzeltiyorum uyardığın için çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Thermaltake Yeni Oyuncu setleri, Türkiye'de ilk olarak özel indirimlerle , oyuncular kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Üye olmadan bakılmayan site mantığını asla anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aynen ya. bırakın bakalım üye olmadan, beğenip bişey almaya karar verirsek oluruz üye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 her bi sey uyelikle isliyo cozemiyorum zaten istemiyorum abi uye felan olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 markafoni, trendyol, limango gibi sitelerden nefret etmemi sağlayan tek şey bu login olmadan hiçbirşey göstermemesi. privatesa private arkadaşım görende tarikata katılıyoruz sancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Çok derin bir yaraya parmak basmışım :P Ama hakkaten ben bişiyi beğenmeden ve almak istemeden bi siteye üye olmam genelde yani ben bu siteye asla üye olmıyacağım demektir. Ha ama böyle gizemli elit hissediyor insanlar daha çok üyemiz oluyor diyorsanzı sizde haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 forumdan birinin sitesi olmasa hayatta üye olmazdım ben abi, hiç sanmıyorum üye sayısını arttıracağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 psu çok beğendim ama 300 tl yi ona verince canım sıkılır benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Revangelis said: forumdan birinin sitesi olmasa hayatta üye olmazdım ben abi, hiç sanmıyorum üye sayısını arttıracağını bence tam tersi çünkü adamlar niche bir pazara el atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Şey gözüme çarptı benim sitede. Login ekranı böyle klas bir ekran insanın beklentilerini çok yüksek tutturuyo kesin sağlam bir tasarım vardır içeride havası yaratıyor fakat giriş yapıldığında insan karman çorman ve beklentilerin çok altında birşeyle karşılaşıyor. Tasarım üzerinden biraz daha uğraşın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Fikir güzel.. fiyatları tam araştırmadım ama uygunsa baya başarılı bir site olur gibi.. Bu arada thermaltakelerin fiyatları ne olacak belli mi? Göremedim sitede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Subroutine said: markafoni, trendyol, limango gibi sitelerden nefret etmemi sağlayan tek şey bu login olmadan hiçbirşey göstermemesi. privatesa private arkadaşım görende tarikata katılıyoruz sancak. oyle valla, gecen hanim zorla uye yapti markafoniye, onun disinda gunde 20 tane spam geliyor baska yerlerden sacma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 biz hergün mail atmıyoruz ama :) kampanyaların başladığı gün atıyoruz, haftada sadece 2 defacık , bu gece 00:00 den sonra thermaltake ler satışta olacak , türkiyede ilk indirimli olarak teknop da çıkıyor, Türkiye sınırları içine geçen hafta geldi ürünler, bu 3 gün biraz thermaltake özel kampanyası gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bence o Login sayfasına her hafta iddialı bir ürün koyun yada rastgele ürünlerden biri gelsin. Hani madem üye olsunlar istiyorsunuz. Teşvik etcek birşeyler görsünler ziyaretçiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 jonq said: Bence o Login sayfasına her hafta iddialı bir ürün koyun yada rastgele ürünlerden biri gelsin. Hani madem üye olsunlar istiyorsunuz. Teşvik etcek birşeyler görsünler ziyaretçiler. evet haklısın bunu hazırlıyoruz , giriş ekranının olduğu yerde billboard tarzında bir yer hazırlıyorum markalar ürünler geçicek orda reklam panosu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Luriel said: Üye olmadan bakılmayan site mantığını asla anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 7-10 arası gibi bi tarihi neye göre seçtiniz? insnalar paralarını ya 1 inde ya 15 inde alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 burs alan öğrenciler 7 sinde alıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kulaklık aldım sizden, yanında hediye isterim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Holy said: kulaklık aldım sizden, yanında hediye isterim :P hayırlı olsun güzel kulaklık aldın, Tt Esports ürünleri Türkiye'de ilk olarak bizde satışta sanırsam,bence güzel indirim yaptık, kampanya bitiminden sonra yani perşembe günü bizde olacak ürünler, aynı gün kargoya veririz cuma sende olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ürünlerle ilgili değil de, şu login olurken kırmızıyla "Üye Girişi Başarılı, lütfen bekleyiniz..." yazısını farklı yazsanız, her defasında şifreyi yanlış girdim heralde diyorum :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 amma nazlısınız be arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar