Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ürünler Satışta! Patilere duyurulur!


tinu

Öne çıkan mesajlar

Yeni ürünler satışta pati halkı, özellikle Edifier marka ödüllü ses sistemlerinde ciddi indirimler var, geçenlerde burdan bir arkadaş kasa çıkacakmı demişti bu kampanyada güzek bir kasa fırsatı var 730w psu ile birlikte.

AEROCOOL BX-500, 730W
%29 indirimle: 299TL Kdv dahil / kargo bedava


diğer indirimli ürünlere bir bakın... www.teknop.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok derin bir yaraya parmak basmışım :P Ama hakkaten ben bişiyi beğenmeden ve almak istemeden bi siteye üye olmam genelde yani ben bu siteye asla üye olmıyacağım demektir. Ha ama böyle gizemli elit hissediyor insanlar daha çok üyemiz oluyor diyorsanzı sizde haklısınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şey gözüme çarptı benim sitede. Login ekranı böyle klas bir ekran insanın beklentilerini çok yüksek tutturuyo kesin sağlam bir tasarım vardır içeride havası yaratıyor fakat giriş yapıldığında insan karman çorman ve beklentilerin çok altında birşeyle karşılaşıyor. Tasarım üzerinden biraz daha uğraşın bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Subroutine said:

markafoni, trendyol, limango gibi sitelerden nefret etmemi sağlayan tek şey bu login olmadan hiçbirşey göstermemesi. privatesa private arkadaşım görende tarikata katılıyoruz sancak.

oyle valla, gecen hanim zorla uye yapti markafoniye, onun disinda gunde 20 tane spam geliyor baska yerlerden sacma sapan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz hergün mail atmıyoruz ama :) kampanyaların başladığı gün atıyoruz, haftada sadece 2 defacık , bu gece 00:00 den sonra thermaltake ler satışta olacak , türkiyede ilk indirimli olarak teknop da çıkıyor, Türkiye sınırları içine geçen hafta geldi ürünler, bu 3 gün biraz thermaltake özel kampanyası gibi olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Bence o Login sayfasına her hafta iddialı bir ürün koyun yada rastgele ürünlerden biri gelsin. Hani madem üye olsunlar istiyorsunuz. Teşvik etcek birşeyler görsünler ziyaretçiler.


evet haklısın bunu hazırlıyoruz , giriş ekranının olduğu yerde billboard tarzında bir yer hazırlıyorum markalar ürünler geçicek orda reklam panosu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

kulaklık aldım sizden, yanında hediye isterim :P


hayırlı olsun güzel kulaklık aldın, Tt Esports ürünleri Türkiye'de ilk olarak bizde satışta sanırsam,bence güzel indirim yaptık, kampanya bitiminden sonra yani perşembe günü bizde olacak ürünler, aynı gün kargoya veririz cuma sende olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...