Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 oynamayı düşünen izlemesin spoiler var http://www.youtube.com/watch?v=z60GiodETE0 iyiydi bu sahne de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 rotting cropse gibi var mı ya bu arada amnesia'daki o şey ne beyler biri spoiler versin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 "horrifying enemy" topiği "amnesia appreciation topic" halini aldı lolz. o değil de arcane'in koyduğu yaratıklar çok pis lan. çığlık atmamıştım ama sinir stress katsayımı arttırmıştı. bir anda çıkıyor ne olduğunu anlamıyorsun, o yüzden böyle hep tetikte kalmak durumundasın felan. oyun bitince rahatlamıştım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Burda gördükten sonra Amnesia'yı deneyim dedim de Fear falan oyun değil bunun yanında 5 dakika dayanamadım kapadım bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Longshanks said: rotting cropse gibi var mı ya bu arada amnesia'daki o şey ne beyler biri spoiler versin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 lafi kivirmiyacagim, bildigin, altima siciyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ahah game spy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 amnesia çok merak ettim la. bi oynıyım bakalım. (half life zor oynayan ben bakalım nabıcak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben öyle gerilmem oyun oynarken filan ama fear baya sağlamdı. hatta en sağlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar