Bittus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 escape said: şimdi bana sunun cevabını verin. bir türk erkeği yani "sap" diye tabir ettiğimiz şekiller, bara niye gider? "hatun düşürelim hedehödö" budur. eğer bir kız da oraya tek başına giderse sevgilisiz ona yazılırlar işte. kusura bakma arkadaşım burası türkiye. yanlis. dunyanin her yerinde boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yazsınlar kardesim, karının seni aldatacagına inanıyorsan zaten bosuna dert etmene gerek yok boyle seyleri. zorla tutup goturecek halleri yok herelde. divan da bar degil restoran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi kalamış divan dediğin yer restoran lan. ne sanıosun abi orayı pavyon falan mı? bar bolumu olabilir tabikide orası ole hatun dusureyim falan diye gidilcek bi yer değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 toggie said: yazsınlar kardesim, karının seni aldatacagına inanıyorsan zaten bosuna dert etmene gerek yok boyle seyleri. zorla tutup goturecek halleri yok herelde. divan da bar degil restoran. karımın aldatmasıyla ne alakası var abi. zaxten o şüpheye düşeceğim insanla evlenmem. benim bahsettiğim onların yazılması yani rahatsız etmesi. bak kızı öyle rahatsız etmişlerki antremandaki adamı aramış. ayrıca restoranda böle bişi yapılmışsa evet kızda suç yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 volkanın olay yalanmış da bilica kırmızıda duran motorluya çarpıp kaçmış. hapse falan atsalar bari. http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/iste-o-goruntuler-surucu-hayaletSXTVQ21022SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 geçen de lugano alkolden olay cıkardı. ne lan bu fenerbahçeli futbolcular ne ayak böle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 emre adam ezdi öldürdü hapse atılmadı blicayı atmazlar hiç. gerçi tazminatsız yollamak için atabilirlerde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: geçen de lugano alkolden olay cıkardı. ne lan bu fenerbahçeli futbolcular ne ayak böle? ahahah lan adam tercumanın beklerken polislerle beraber çay içmiş. olay çıkarmak ne demek. ayrıca adamda sınırın altında alkol çıkıyo. bişi yok yani merak etme sen. yorma kafanı bole şeylere boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yandaş basın okumayın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: yandaş basın okumayın dfs video: http://www.posta.com.tr/video?VideoID=4635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bilmiyorum ben cogu gazetede mevzu cıkardı diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 düşman basın okuma ozmn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bide bu peçeteye tel no yazmanın mekanı yok ki,geçen benm kız arkadaşıma avm'de denediler. Yutturucaktım peçeteyi de zor tuttular =) 2 dkka lavaboya gidip geliyosun mevzu çıkarıyor apaçiler. Volkan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 düz koşu yaparak antremana devam etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu haberi yazan adamın hayalgücüne helalz demek istiyorum. nese volkan dava da açsın, dava sonunda belki yazarın kıyasıya dövülmesine karar verir hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 i'd hit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar