Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 İtalya'ya vize almak istiyorum. İdata diye bir şirket varmış sanırım bu iş ile ilgilenen. Şu an Bursa'dayım illa İstanbul'a mo gitmem gerek vize için yoksa Bursa'da ki konsolosluktan halledemem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bursa'dan vize basvurusu yapılmıyo. ankara, istanbul ya da izmir'e gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 çünkü italyada yeteri kadar gay varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bursalılara vize istemiyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bursalılar kovalasın sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 THYden babamın kredi kartı ile bilet aldım da, illa kredi kartı sahibinin de gelmesi gerekir mi havaalanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 rezervasyon bilgilerinin olduğu çıktıyı götür yanında, kredi kartı illa gerekmez. gak guk ederler en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kredi kartı gerekebilir de sahibi gerekir mi bilmiyorum. mutlaka gitmeden once ara sor. cunku thy'de baskasının kartı ile alınca bi yamukluk vardı eskiden. kartı goturmen gerekiyodu herelde oyle biseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 idata sadece aracılık ediyor.. ben hollanda vizesi aldım ama konsolosluğa gittiğimde direk konsolosluğa başvuru yapmaya gelenler de vardı sen bi itlayan konsolosluğuna gidip sor yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ispanya vizesi için pasaportumu ve bi tane resmimi verdim aptal bi yere 1 günde çıkartıp verdiler thy istiyo diye biliyorum ben de kıllanmıştım internetten alırken baskasına sordum o yüzden müşteri hizmetlerine 10 dk beklettiler cevab veremeyip en sonunda gerekiyo gibi bişey söylediler ama onlar da emin değildi bugune kadar soruldugunu görmedim ama sanal kartla alınmaması tavsiye ediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 THY'ye de bu durum ne bilmiyorum ama her şirket sözleşmesinde yazar kredi kartı görmek istiyoruz hede hödö diye ama kimsenin sorduğu falan yok. eğer senin soy isminle aynı biri ucaktaysa karışıklık olmasın diye göstermen gerekiyor kartı.eğer ucacağın günde seninle aynı soy isimden biri varsa şansına küs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kartı thy ofisine ibraz edin dedi telefonda adam ama Bursa'da THY ofisi Yenişehir havalimanında. İşimiz yok oraya gidicez bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bi de thy'de şu check-in matiklerden yok mu? var diye hatırlıyorum, onlar sadece rzervasyon numarasıyla çalışmıomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben de bi soru sorayim bari hazir yeri gelmisken. yurtdisi seyahat sigortam bitti, capulcu gibi bir haftalik almistim, simdi yine 1 haftalik alayim diyorum. tercihen bagdat caddesi uzerinde neresi var banka, acenta vs bu sigortayi yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar