xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dünyanın her yerinde kullanılabilecek bir telefon arıyorum. Türkiye, Avrupa, Amerika, Uzakdoğu (Japonya, Kore, Çin) öncelikli ama her yerde kullanılması asıl önemli unsur. Bunun için GSM ve UMTS frekansları konuşuluyor. Onlara bakıp uydurmaya çalışıyorum ama bunun dışında dikkat etmem gereken bir özellik var mı? Telefonun hangi özelliğine dikkat etmem gerekir? (Cep telefonu olacak, uydu telefonu istemiyorum.) Bunun dışında da ikinci aradığım özellik çift simkartlı olması. Bu ikisi dışında hiç bir özellik aramıyorum (ekran özelliği, şıklık, işletim sistemi vs.).
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 triband olsun madagascar dışında her yerde konuşursun.
eski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 madagaskar da nasıl bır teknoloji var ki?
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Laorx said: triband olsun madagascar dışında her yerde konuşursun. http://forum.paticik.com/thumbnails/f9d/fc6/bf8/220/e18/6b8/33f/400/4f0/8bb/12_450xNULL.gif
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Laorx said: triband olsun madagascar dışında her yerde konuşursun. triband olup olmadığı nerden anlaşılır? örnek bi telefon yazabilirmisin?
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Quad band da yetersiz, Japonya ve Kore'de GSM network yok. 3G lazımmış. Japonya'da en yaygın olduğu söylenen E-Mobile UMTS 1700 diyor ki en az kullanılanlardan :S
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Evet, en geniş model BlackBerry'de buldum. Bulduğum telefonları yazıyım, ihtiyacı olan olur belki böyle bir şeye; Acer DX900 Nokia C6-01 Nokia C7 Sony Ericsson Xperia x10 BlackBerry Bold 9780 BlackBerry Bold 9700 BlackBerry Curve 3G 9300 BlackBerry Pearl 3G 9105 Çift sim kart sadece Acer'de var ama onun da 3g desteği tek kart için. Uzak doğuda sadece 3g network olan yerler var ve oralarda tek kartı çalışacak. Ayrıca UMTS1700 desteği olmadığından Japonya'daki E Mobile için kullanımı olamıyor (diğer ülkeleri detaylı incelemedim).
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 her gittigin yerde gir bi markete en dandik telefonu al
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şirket telefonu olacak, kendime almıyorum zaten. Tüm dünyayı gezebilcek seviyeye gelmedim daha .p İlerde gelirsem yaparım öyle, sonra da hatıra saklarım her ülkeden bi telefon..
Öne çıkan mesajlar