Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 DAOC oynamak istiyorum. Lalu yani Güçlü Abi kendisinden CD'leri temin edebileceğimi söylemişti ama kendisi ortalarda yok.Telefonununuda vermişti onuda ben kaybettim. Şimdi DAOC + EXP Cd'lerini almak istiyorum.Bilgi verebilir misiniz? Ne kdr olur tahmini ikisi? Ayrıca aylık ne kdr?[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Search edersen istemedigin kadar baslik bulabilirsin bu konuyla ilgili..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 www.ukgames.com 26pound + 3pound kargo. 80 milyona fln geliyor.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ondan cd'leri alman birsey ifade etmiyor, sonucta cdkey icin bir paket ismarlaman lazim. Sende zaten bir account veya cdkey varsa da zaten cd'leri ismarlamana gerek yok, Lalu'dan degil de baskasindan bulursun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 fiyatlar değişmiş galiba ukgames'te 31.99 £ + 3 £ kargo olmuş gameloaded.co.uk'de 30.99 £ + 1 £ olmuş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 wanadoo eve ekmek goturemiyor anlasilan 26 ile[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Baggio, 29 Ağustos 2004 11:17 tarihinde demiş ki: Ondan cd'leri alman birsey ifade etmiyor, sonucta cdkey icin bir paket ismarlaman lazim. Sende zaten bir account veya cdkey varsa da zaten cd'leri ismarlamana gerek yok, Lalu'dan degil de baskasindan bulursun. Zaten şöyle olacak.Bana paketinde ve orjinal olarak yeni olarak verecekti sonuçta.Almanya'dan getirtmişti.Ama yok yok yok.Yarıldı yerin dibine girdi. :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar