Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bi de 2009dan beri ozel servisler de akredite olabiliyo sanirim, firmalarin distributorluk anla$malari degi$tirildi vs. kucuk sermayeyi desteklemek amaciyla boyle taslaklar gecti ab komisyonundan. tam icerigini hatirlamiyorum $imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Air bagin olduğu yerin kapağı fırlamadı abi. Şöför koltuğunun emniyet kemeri bağlanan yer (sağtaki klipsi taktığımız yer değil de soldaki koltuğa sabitlenmiş olan yer) in kapağı fırladıda geldi böğrüme. Sanmıyorum abi öyle bi tazminat alacağımı araba eski bi kere 11 yaşında 2. olarak ta benim düşüncem maksimum beleşten bakım yaparlar ki ona da harcadığım zaman ve enerjiye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sen bi dani$ da avukatina. amk boyle $eyleri es gectigimiz icin bi bok olmuyo hukuk sisteminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Selam, Kapının oralarda airbag'İn değişimini belirten bir yazı olmalı. Eğer o tarihi geçtiysen pek şansının olacağını sanmam. Hiç kullanılmamış dahi olsa o parçanın bir ömrü var ve değişmesi gerek diye biliyorum. 11 yıllık süre de bu periyodu aşmışdır diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Airbag omru kullanici kitapciginda veya kapilarda belirtirlemisse yetkili servis vesaire yeterli bi bahane degil, olay esh in dedigi gibi isler. ama tarih belirtildiyse yapilacak bisey yok, talihsiz bi unutkanlik olmus, gg denir gecilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 en aşağı 500 bin dolar kaldırırsın bu işten abi ne ballı adamlar var yhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Selam, KHaRoN said: Airbag omru kullanici kitapciginda veya kapilarda belirtirlemisse yetkili servis vesaire yeterli bi bahane degil, olay esh in dedigi gibi isler. ama tarih belirtildiyse yapilacak bisey yok, talihsiz bi unutkanlik olmus, gg denir gecilir. Derlerse ki 'Yetkili servisimize gitseydiniz, o parçanın periyodik değişimi yapılırdı' derlerse hoş olmaz. Ama ben de Esh'e katılıyorum. Kaymakamlıklarda tüketici mahkemeleri var diye biliyorum. Gidip sormak gerek, zaten hatalıysan birşey çıkmaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Hava yastıklarının olduğu bölüme su kaçmış yada zamanla nemlenmiş olduğundan patlamış olabilir. Eski hava yastıklarının içinde patlamasını sağlayan sodyumlu bir bileşik var -lisedeki kimya deneylerinden hatırlayacağımız gibi sodyumda suyla temas ettiğinde patlayıp gaz çıkarıyor- bu yüzden bu hava yastıklarının zamanla yerli yersiz patlayabiliyormuş.Bu yüzden yeni nesil hava yastıklarında farklı bir bileşik kullanıldığını ya da kullanılacağını duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Abi şöyle bi ön araştırma yaptım ve aldığım cevap baya komik yafz. Çünkü araban 'opel' dedi adam ahahahaha. Gidip audi falan almalıymışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 O adam s... afedersin. Ben de 2000 model vectra kullanıyorum. Halen bi arabaya değişemiyorum bundaki rahatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 O 2000 modeller taş yanlız hala. Yeniler o kadar iyi olur mu bilemiyorum. Bizim komşunun 2000 model vectrasına saksı altına koyulan taşlardan düştü 3. kattan da ufacık bi noktasal göçük oldu lan ahahah. Renault fiat falan olsa tavandan tabana kadar deler geçerdi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ahaha aklıma geldi sen yazınca,bizim albeanın tepesine çıktım ben göçtü (60 kiloyum bu arada). içteki tavan lambası falan düştü yani hatta zor düzelttim 45 dakkada asdjsnhksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar