Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

popo sıkılaştırmak / güzelleştirmek

yav

Öne çıkan mesajlar

escape said:

ya abi şimdi klavyemi açtırtmayın bana.
kadının poposunun iyi olması gerekmiyor mu sağlam tutulması için? hatta değişik şeyler de yapmak için. üstte oldugu durumda daha değişik güzel şeyler olur. aynı şekilde altta da. ama erkeğin üstte oldugu durumda kızın popomla teması beni gerçekten çok huylandırır.

Abi sen olaya sirf erkek acisindan bakiyosun. Daha fazla detaya giremeyecegim.

Dragonmax, yok genc hersey yolunda. Sikma sen canini :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

o diilde avrupa yakası yeniden mi çekiliyo topiinde 20dk ya tecavüz sahnesi bile sığmaz demişsin. topik kayıp post atamadım buraya yazim bari.

burda erkek poposu diyip orda d tecavüz diyince epey bi ürktüm senden o.O anormal bi durum yok dimi dostum :D ?? eheh

O topic niye uctu yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:

Dragonmax said:

o diilde avrupa yakası yeniden mi çekiliyo topiinde 20dk ya tecavüz sahnesi bile sığmaz demişsin. topik kayıp post atamadım buraya yazim bari.

burda erkek poposu diyip orda d tecavüz diyince epey bi ürktüm senden o.O anormal bi durum yok dimi dostum :D ?? eheh

O topic niye uctu yahu?

zerre fikrim yok. 4-5 topii aynı anda açıp sırayla okuyup istiyosam yorum yapıorum genelde. ona sıra geldiinde okudum gğldüm sana alıntı yapmak için msjındaki butona tıkladım hop vizyon genel bölümüne ışınlandım topiin uçtuunu öle anlamadım. asdas
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

Marveloth said:

Dragonmax said:

O topic niye uctu yahu?

zerre fikrim yok. 4-5 topii aynı anda açıp sırayla okuyup istiyosam yorum yapıorum genelde. ona sıra geldiinde okudum gğldüm sana alıntı yapmak için msjındaki butona tıkladım hop vizyon genel bölümüne ışınlandım topiin uçtuunu öle anlamadım. asdas
bende o lafa takıldım sonra di'nin söyledikleri aklıma geldi ürpererek yastığımın altındakı bıçağıma sarıldım ve uyudum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...