Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Petek Dinçöz : "Ramazan bizim estetik tarihimizdir." İbrahim Tatlıses : "Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin." İsmail Türüt : "Bende simetrik hastalığı var.Misal evde bir ampul yansın,yenisini takmadan uyuyamam." Gizem Özdilli : "Ben deniz ürünlerini severim.Mesela balık,tavuk yerim." Ebru Yaşar : "Türkiye'de erkek ses sanatçısı çok fazla.Zaten erkekler pek showgirl'lük yapmıyor." Candan Erçetin : "Albümün Fransızca olmasının nedeni,benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdır." Yıldız Tilbe :"Hiç 3 çocuk babası gibi durmuyorsun.2 çocuğunun olmasına rağmen..." Sinan Çetin : "Peki karınıza:"Yahu karıcığım ben seni seviyorum,biz niye ayrılıyoruz?"adlı soruyu sordunuz mu?Yoksa bir çelişki içerisine mi düştünüz? Reha Muhtar : "Kocanız sizi bıçaklarken yanında mıydınız?" Ece Erken : "Boyunda çıkan atardamarlardan her biri olabilir." Tuğba Altıntop : "Ben kiralık anne miydim?Çocuklarımı 7 yıl karnımda taşıdım." Yasemin Bozkurt :"Be şerefsiz adam.Kalkıp telefondan buraya küfürler söylemeye hiç mi utanmıyorsun?Hayır utanmıyorsun neden küfür ediyorsun?" Reha Muhtar : "Hanımefendi kocanızı hunharca bir şekilde öldürmüşsünüz.Öncelikle başınız saolsun." Şenay Akay : "O adam beni kötü emellerine alet etmeyi başaramadı.Ben kendi rızamla yaptım." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı mı yakışıklı bir bayan görüyorum." İbrahim Tatlıses : "Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlayamıyorum." Çağla Şikel : "Naomi'nin yanında 10 dk. kaldıysam,80 dk. telefonla konuşmuştur." Gökhan Özen : "Kadınlar benim için çok önemli,onlar benim ilhan kaynağım!" Mahmut Tuncer : "Onun adı bir balık,onun adı balıkta yüzen bir balık,onun adı Yunus Bülbül geliyor." Yeliz Yeşilmen : "Ben böceklerden çok korkuyorum.Onların boynuzları beni çok etkiliyor." Asena : "Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir." Ceylan : "Benim kitleyicim türkü istiyor." Özcan Deniz : "Seyirciyle izledik,çok interaktif bir izleme oldu." Hilal Cebeci : "A o söylediğiniz şeyden şeyde var mı şimdi?" Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Hulki Cevizoğlu : "Sn.Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir." Ebru Gündeş : "Sade,sadelikten gelir.O yüzden sadeyi tercih ettim."[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Nerden alıntı olduğunuda yazsan çok güzel olucak.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi Reha muhtarın kiler süper![signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 haftasonu hürriyetten :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hayır. Bunları Saçmalama adlı kitaptan toparladım.Daha neler neler war. Ben çok yarıldım :) Kitabın ismi : "Saçmalama.Ünlülerden Beyne Zarar Cümleler"[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hay ünlülere kafam girsin ya[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 reha muhtarın eskiden talkshowu vardı akşm 19.30 gibi showtv de (haber blteni) ama artk bitti ya ne gsl guluyodk :)[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben de bir tane Reha Muhtar bombası yazayım bari... "Peki mahkumlar tüneli kaçmak için mi kazmışlar?"[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Prawler, 31 Ağustos 2004 21:29 tarihinde demiş ki: hay ünlülere kafam girsin ya ZUHAHAHHAHA[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 peki bende Müslüm Gürses'ten söliyim ozaman bitane bu saçma deil hatta mükemmel bi laf bence tabi doruluu tartışılabilir! Hakan Yakın(emin deilim)çıkıo dioki ben arabeskin yeni peygamberiyim!nese basın gidio yetiştirio bunu Müslüm Babaya biri çıkmış böle böle dio sen ne diosun die.cvp: 'Ben öyle bi peygember göndermedim'[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben de bi Reha Muhtar yazıım eskilerden: Kadının biri tecevüze uğramış. Reha Muhtar kadına sorar: "Olay anında ordamıydınız efendim?"[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Tyrael, 31 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki: peki bende Müslüm Gürses'ten söliyim ozaman bitane bu saçma deil hatta mükemmel bi laf bence tabi doruluu tartışılabilir! Hakan Yakın(emin deilim)çıkıo dioki ben arabeskin yeni peygamberiyim!nese basın gidio yetiştirio bunu Müslüm Babaya biri çıkmış böle böle dio sen ne diosun die.cvp: 'Ben öyle bi peygember göndermedim' ZUAUHAUHAUHUAHA[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 "efenim acı var mı acı?"[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Reha Muhtar: "Efenim olay yerinde sayısı 300'den fazla olmamak kaydıyla 1500'e yakın yaralı var" nasıl bi kafa böle bir cümle kurar. :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 aksam aksam gulmekten bittim walla:) ayrica muslum babanin lafi da gercekten harikaymis.Cukkk oturmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Reha muhtar bi idol zaten :) said: Holyman, 31 Ağustos 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Nerden alıntı olduğunuda yazsan çok güzel olucak. yorum yok[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Tyrael, 31 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki: peki bende Müslüm Gürses'ten söliyim ozaman bitane bu saçma deil hatta mükemmel bi laf bence tabi doruluu tartışılabilir! Hakan Yakın(emin deilim)çıkıo dioki ben arabeskin yeni peygamberiyim!nese basın gidio yetiştirio bunu Müslüm Babaya biri çıkmış böle böle dio sen ne diosun die.cvp: 'Ben öyle bi peygember göndermedim' ohş iyi demiş valla :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 reha muhtar işte azımdan aldın abi proxa bende diyecektimde bi türlü aklıma gelmedi idol :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Tyrael, 31 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki: peki bende Müslüm Gürses'ten söliyim ozaman bitane bu saçma deil hatta mükemmel bi laf bence tabi doruluu tartışılabilir! Hakan Yakın(emin deilim)çıkıo dioki ben arabeskin yeni peygamberiyim!nese basın gidio yetiştirio bunu Müslüm Babaya biri çıkmış böle böle dio sen ne diosun die.cvp: 'Ben öyle bi peygember göndermedim' rofl:D[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Müslüm Gürses ile Reha Muhtar bir tane zaten. Müslüm Gürses içer,çeker konuşur. Diğeri içmeden,çekmeden konuşuo gene ama saçmalıo.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Şansal "Uğur alet çalışıyor mu"[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Tyrael, 31 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki: peki bende Müslüm Gürses'ten söliyim ozaman bitane bu saçma deil hatta mükemmel bi laf bence tabi doruluu tartışılabilir! Hakan Yakın(emin deilim)çıkıo dioki ben arabeskin yeni peygamberiyim!nese basın gidio yetiştirio bunu Müslüm Babaya biri çıkmış böle böle dio sen ne diosun die.cvp: 'Ben öyle bi peygember göndermedim' Boşunamı Müslüm baba o yürü be hahaha süpermiş[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Reha Muhtar : "Kocanız sizi bıçaklarken yanında mıydınız?" RROOOOOOOOFLLLL :D[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cenaze töreninde 10.000 in üzerinde 7.000 kişi vardı :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 pek sevmedim bunun cıvkı çıktı artık arasak herhalde 40 kere falan açılmıştır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar