Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ünlülerden Beyne Zarar Cümleler

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

Petek Dinçöz : "Ramazan bizim estetik tarihimizdir."

İbrahim Tatlıses : "Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin."

İsmail Türüt : "Bende simetrik hastalığı var.Misal evde bir ampul yansın,yenisini takmadan uyuyamam."

Gizem Özdilli : "Ben deniz ürünlerini severim.Mesela balık,tavuk yerim."

Ebru Yaşar : "Türkiye'de erkek ses sanatçısı çok fazla.Zaten erkekler pek showgirl'lük yapmıyor."

Candan Erçetin : "Albümün Fransızca olmasının nedeni,benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdır."

Yıldız Tilbe :"Hiç 3 çocuk babası gibi durmuyorsun.2 çocuğunun olmasına rağmen..."

Sinan Çetin : "Peki karınıza:"Yahu karıcığım ben seni seviyorum,biz niye ayrılıyoruz?"adlı soruyu sordunuz mu?Yoksa bir çelişki içerisine mi düştünüz?

Reha Muhtar : "Kocanız sizi bıçaklarken yanında mıydınız?"

Ece Erken : "Boyunda çıkan atardamarlardan her biri olabilir."

Tuğba Altıntop : "Ben kiralık anne miydim?Çocuklarımı 7 yıl karnımda taşıdım."

Yasemin Bozkurt :"Be şerefsiz adam.Kalkıp telefondan buraya küfürler söylemeye hiç mi utanmıyorsun?Hayır utanmıyorsun neden küfür ediyorsun?"

Reha Muhtar : "Hanımefendi kocanızı hunharca bir şekilde öldürmüşsünüz.Öncelikle başınız saolsun."

Şenay Akay : "O adam beni kötü emellerine alet etmeyi başaramadı.Ben kendi rızamla yaptım."

Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı mı yakışıklı bir bayan görüyorum."

İbrahim Tatlıses : "Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlayamıyorum."

Çağla Şikel : "Naomi'nin yanında 10 dk. kaldıysam,80 dk. telefonla konuşmuştur."

Gökhan Özen : "Kadınlar benim için çok önemli,onlar benim ilhan kaynağım!"

Mahmut Tuncer : "Onun adı bir balık,onun adı balıkta yüzen bir balık,onun adı Yunus Bülbül geliyor."

Yeliz Yeşilmen : "Ben böceklerden çok korkuyorum.Onların boynuzları beni çok etkiliyor."

Asena : "Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir."

Ceylan : "Benim kitleyicim türkü istiyor."

Özcan Deniz : "Seyirciyle izledik,çok interaktif bir izleme oldu."

Hilal Cebeci : "A o söylediğiniz şeyden şeyde var mı şimdi?"

Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."

Hulki Cevizoğlu : "Sn.Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir."

Ebru Gündeş : "Sade,sadelikten gelir.O yüzden sadeyi tercih ettim."[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır.

Bunları Saçmalama adlı kitaptan toparladım.Daha neler neler war.

Ben çok yarıldım :)

Kitabın ismi : "Saçmalama.Ünlülerden Beyne Zarar Cümleler"[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 31 Ağustos 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
hay ünlülere kafam girsin ya

ZUHAHAHHAHA[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Sosyal ağlarda paylaş

peki bende Müslüm Gürses'ten söliyim ozaman bitane bu saçma deil hatta mükemmel bi laf bence tabi doruluu tartışılabilir!
Hakan Yakın(emin deilim)çıkıo dioki ben arabeskin yeni peygamberiyim!nese basın gidio yetiştirio bunu Müslüm Babaya biri çıkmış böle böle dio sen ne diosun die.cvp:

'Ben öyle bi peygember göndermedim'[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrael, 31 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
peki bende Müslüm Gürses'ten söliyim ozaman bitane bu saçma deil hatta mükemmel bi laf bence tabi doruluu tartışılabilir!
Hakan Yakın(emin deilim)çıkıo dioki ben arabeskin yeni peygamberiyim!nese basın gidio yetiştirio bunu Müslüm Babaya biri çıkmış böle böle dio sen ne diosun die.cvp:

'Ben öyle bi peygember göndermedim'

ZUAUHAUHAUHUAHA[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ohş iyi demiş valla :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

said:

rofl:D[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Müslüm Gürses ile Reha Muhtar bir tane zaten.

Müslüm Gürses içer,çeker konuşur.

Diğeri içmeden,çekmeden konuşuo gene ama saçmalıo.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Boşunamı Müslüm baba o yürü be hahaha süpermiş[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...