dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ubuntu.. resimde yazan yazıyı search edin 1600x1200 wallpaperlar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 arch linux gnome orta emerald theme awn lucido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 şöyle ekran çözünürlüğü benimkinden düşük fotolar koyuyosunuz, sanki benden fakirmişsiniz de ufak çözünürlüğünüz varmış gibi hissediyorum. halbuki laptopçusunuz biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 goldbären said: şöyle ekran çözünürlüğü benimkinden düşük fotolar koyuyosunuz, sanki benden fakirmişsiniz de ufak çözünürlüğünüz varmış gibi hissediyorum. halbuki laptopçusunuz biliyorum. laptop bile değil netbook yeni aldım. 1024*600. :( FAQIRIK AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yeni psp wallpaper'ları bile dövecek zaten netbook'ları neredeyse heh. alınca buraya her ay ikişer tane koyarım artık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ilkokul4'ler için capon bişileri koyacak işte. merakla beklemeyin yani hiç. şöle bişiler koysa gene neyse. dersin, hoş sayılır bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 gözünüz gönlünüz açılır merak etmeyin. er geç herkesin zevki olgunlaşır. geç olsun da güç olmasın demişler. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ya valla biz de sizin animeyi, çarpık çurpuk şeyleri bırakıp rönesansı yaşamış biz evropalıların üstün zevk düzeyine ulaşmanızı dört gözle bekliyoruz.. hmm tamam kabul ediyorum bu saatten sonra o kadar dipten ve zevksizlikten gelince ancak çöp adam seviyesine yanaşabilirsiniz ama o da iyidir bak animeden falan.. değerli animeseverler. ameliyathaneye lütfen.. ne bu, anons gibi oldu.. nerd rage ile anime wallpaperlar doldurmanız bekleniyor. spam yapmayın tabii. herkes 1tane koyar, fazlası zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 throine said: goldbären said: şöyle ekran çözünürlüğü benimkinden düşük fotolar koyuyosunuz, sanki benden fakirmişsiniz de ufak çözünürlüğünüz varmış gibi hissediyorum. halbuki laptopçusunuz biliyorum. laptop bile değil netbook yeni aldım. 1024*600. :( FAQIRIK AGA eheh bende de var ya. diablo iyi oynanıyor ama netbookta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sam said: yeni psp wallpaper'ları bile dövecek zaten netbook'ları neredeyse heh. alınca buraya her ay ikişer tane koyarım artık. (:P) sony arayüzlere önem veriyor baya, epıldan falan havalıdır. en azından psp ps3 öyleydi. ama ekran görüntüsü almaya kasıp koyar mısın o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: ya valla biz de sizin animeyi, çarpık çurpuk şeyleri bırakıp rönesansı yaşamış biz evropalıların üstün zevk düzeyine ulaşmanızı dört gözle bekliyoruz.. halbuki anime izlemek yerine bale yapsalar. topiğin anasını üzdüm quote manyağı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: ya valla biz de sizin animeyi, çarpık çurpuk şeyleri bırakıp rönesansı yaşamış biz evropalıların üstün zevk düzeyine ulaşmanızı dört gözle bekliyoruz.. hmm tamam kabul ediyorum bu saatten sonra o kadar dipten ve zevksizlikten gelince ancak çöp adam seviyesine yanaşabilirsiniz ama o da iyidir bak animeden falan.. lol arkadaş kimden butthurt almış da atarlanmış böyle merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi iyot alın allah aşkına =D düzenli olarak kullanın. bir de omega3 çok faydalı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ceviz yiyin ceviz. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ascraeus said: butthurt almak gg olduk v.2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 throine said: ceviz yiyin ceviz. asdas o da olur olm.. faydalı çok. tüketsinler ama. gerekli bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 edit. masaüstünde bol bol adım geçen dosya varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 fffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Şubat ayı, yeni yaş demek. Still Alive.. http://img844.imageshack.us/img844/4218/ekranalntsma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 irfanview da yıllara meydan okuyor o kedili logosuyla. abi ne dağınık bir masaüstün var nasıl buluyosun aradığını. ben masaüstüne program kısayolları bile atamam batıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Programlar sağda, tarayıcı, winamp ve oyunlar solda. Karmaşık gibi duruyor ama tak diye bulurum herşeyi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bir de dostum "there is no cake" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar