Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şubat Ayı Masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şöyle ekran çözünürlüğü benimkinden düşük fotolar koyuyosunuz, sanki benden fakirmişsiniz de ufak çözünürlüğünüz varmış gibi hissediyorum. halbuki laptopçusunuz biliyorum.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

şöyle ekran çözünürlüğü benimkinden düşük fotolar koyuyosunuz, sanki benden fakirmişsiniz de ufak çözünürlüğünüz varmış gibi hissediyorum. halbuki laptopçusunuz biliyorum.

laptop bile değil netbook yeni aldım. 1024*600. :( FAQIRIK AGA
Mesaj tarihi:
ya valla biz de sizin animeyi, çarpık çurpuk şeyleri bırakıp rönesansı yaşamış biz evropalıların üstün zevk düzeyine ulaşmanızı dört gözle bekliyoruz..

hmm tamam kabul ediyorum bu saatten sonra o kadar dipten ve zevksizlikten gelince ancak çöp adam seviyesine yanaşabilirsiniz ama o da iyidir bak animeden falan..

değerli animeseverler. ameliyathaneye lütfen.. ne bu, anons gibi oldu.. nerd rage ile anime wallpaperlar doldurmanız bekleniyor. spam yapmayın tabii. herkes 1tane koyar, fazlası zarar
Mesaj tarihi:
throine said:

goldbären said:

laptop bile değil netbook yeni aldım. 1024*600. :( FAQIRIK AGA

eheh bende de var ya. diablo iyi oynanıyor ama netbookta :D
Mesaj tarihi:
Sam said:

yeni psp wallpaper'ları bile dövecek zaten netbook'ları neredeyse heh. alınca buraya her ay ikişer tane koyarım artık. (:P)

sony arayüzlere önem veriyor baya, epıldan falan havalıdır.
en azından psp ps3 öyleydi. ama ekran görüntüsü almaya kasıp koyar mısın o ayrı :P
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ya valla biz de sizin animeyi, çarpık çurpuk şeyleri bırakıp rönesansı yaşamış biz evropalıların üstün zevk düzeyine ulaşmanızı dört gözle bekliyoruz..

halbuki anime izlemek yerine bale yapsalar.

topiğin anasını üzdüm quote manyağı oldu
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

hmm tamam kabul ediyorum bu saatten sonra o kadar dipten ve zevksizlikten gelince ancak çöp adam seviyesine yanaşabilirsiniz ama o da iyidir bak animeden falan..

lol arkadaş kimden butthurt almış da atarlanmış böyle merak ettim.
  • Yeni Oluştur...