Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi neyi tartışıyonuz ki ya ahahahahahaha gereksiz yere banlanıcaksınız hakaretten falan..İyice boku çıktı akSdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 o zaman erkek kankalar her zaman yalan olmaya mahkum. kermit, simdiden hakkini helal et. future ex enistene ayibolurmus. gerci ben sana kardesim diyorum, yirtar miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yok ya şey demek istemiştim aslında ben, çocuğun eski kız arkadaşıyla bilet arkadaş olucak haberi olmadan işte. sonra öğrenince fffuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vaniLLe said: o zaman erkek kankalar her zaman yalan olmaya mahkum. kermit, simdiden hakkini helal et. future ex enistene ayibolurmus. gerci ben sana kardesim diyorum, yirtar miyiz ? enişteme kayarım arada sıkıntı olmaz benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Aluriel said: ya şu tarz tavsiyeleri verirken karşıdaki adamın en az sizin kadar anlayışlı ve olgun olduğunu varsayarak veriyorsunuz ama gerçekte durumun öyle olma şansı baya düşük. aslında yapılması gereken direk dürüst bi şekilde olayı söylemek tabiki ama bide bu planın ters tepme ihtimali var. çocuk çok iyi arkadaşım, erkek arkadaşım da baya seviyor onu demiş. şimdi bu olay üzerine bu arkadaşlık ortamının bozulma riski var. erkek arkadaşıyla arasının bozulma riski var. diğer çocuğun kötü niyetli çıkma ihtimali var. hiç karıştırma sen. doğrudur ama adamolgun diilse bugün patlamasa başka yerden patlıycak zaten. bu durumda "zararın neresinden dönülse kardır" kuralı çalışır. hence, Emaleth said: yine büyütürse eeeh eytere bea de ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben gocunmam eniştem olacak adam düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 insan niye 1 hafta çıktığı biriyle yakın arkadaş olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bana bunu açıkla bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 said: O yalan, o arkadaşlık değil, "Sen bana aşık kal, arkadaş numarası yapalım ben yine ilgiyi, ego tatminini emeyim. Sen bu sırada evde yastıkta aglayarak uyu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 olmaz degil, olunabilir. cidden hiç bişey yaşamadıysanız ve karşılıklı hemfikirseniz bunun bi hata oldugunda. veya ortaokulda olmuştur. kız öldü zaten btw, boşa gidiyo vurduklarınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 allah belanızı versin. kermit, vanille ve emaleth hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 doğruyu söyleyeni kovdular len gene... google search diyorum lazım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bu iş her türlü boka saracak. boşa uzatma, gel sen ayrıl ikisinden de. yeni ufuklara yelken aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: allah belanızı versin. kermit, vanille ve emaleth hariç. Ağlama Melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kermit said: sorunu halletim arkadaşlar kız benim oldu dağılabilirsiniz. bilet said: allah belanızı versin. kermit, vanille ve emaleth hariç. Kermit'in olmuş kız dağılabiliriz beyler Ee daha daha naber dasaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Longshanks said: bilet said: bi de çok önemli not, arkadaşımın bilgisayarından girdim ama benim acc. ahaha harbi çok önemli notmuş hahah. topikin en önemli noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: allah belanızı versin. kermit, vanille ve emaleth hariç. Canim <3 allah tamamina erdirsin ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 xunn said: bilet said: allah belanızı versin. kermit, vanille ve emaleth hariç. Ağlama Melis. hatta şöyle olsun, daha güzel olsun http://img502.imageshack.us/img502/2170/87249224.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben nededim ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Dartanian said: kermit said: sorunu halletim arkadaşlar kız benim oldu dağılabilirsiniz. bilet said: allah belanızı versin. kermit, vanille ve emaleth hariç. Kermit'in olmuş kız dağılabiliriz beyler Ee daha daha naber dasaa? bu threadde ikinci oluyo ama, credits due Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 @1 bütün derdin o olsun. nası geliştiyse olaylar öyle anlat inanmassa onun öküzlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vanille i kişisel konularda dinlemeyin abi bu arada. saçlarımı kestirsem mi ikilemimde kestir demişti. boka benzedim. dinlemeyin bunu. gel sen ikisinden de ayrıl. zaten 14 şubatta geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar