md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 6 ay boyunca friend listlediğim stalkım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 liseli vardı ya ah o liseli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tam tersi durum var sonradan söyledim hatta 1. ay için bi hediye alırken o kızla gitmiştim ögrenince cıngar çıkarttı agzımı kırdı kızı yolda görse dövücek aylardır kini geçmedi ama yine de baskasından ögrenicegine senden ögrensin derim (okumadım aradaki sayfaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 söyle, kızıp ayrılırsa seni sevmiyor demektir. by dE®bEdE® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 senden hamileyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mulgear6 said: tam tersi durum var sonradan söyledim hatta 1. ay için bi hediye alırken o kızla gitmiştim ögrenince cıngar çıkarttı agzımı kırdı kızı yolda görse dövücek aylardır kini geçmedi ama yine de baskasından ögrenicegine senden ögrensin derim (okumadım aradaki sayfaları) abi senikisi farklı ama aynı kız ise sen ilk olayda testislerini hediye etmiştin zaten. geçmiş olsun olur artık öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aranız bozulursa ben burdayım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dasaaa said: mulgear6 said: tam tersi durum var sonradan söyledim hatta 1. ay için bi hediye alırken o kızla gitmiştim ögrenince cıngar çıkarttı agzımı kırdı kızı yolda görse dövücek aylardır kini geçmedi ama yine de baskasından ögrenicegine senden ögrensin derim (okumadım aradaki sayfaları) abi senikisi farklı ama aynı kız ise sen ilk olayda testislerini hediye etmiştin zaten. geçmiş olsun olur artık öle. aynı kız da agzımı kırdıdan kastım bühühühüh görüşmiycen demesiydi çok da bişey kaybetmiş sayılmam görüşmiyerek açıkcası ha nilep'in bu konuya güzel bi yorumu olur kız arkadası için satmış birini aynı bu şekilde şimdi pişmanmış pişman mıyım şimdi ben? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 berk dışardan bakılınca kız dönde bi fantezi yapalım dese yapacaksın gibi geliyor o yüzden böyle diyorlar sana ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bence sonuca bakın her şeye ragmen almanyadayım ve ilişki devam ediyo 3 haftadır burdaydı bugun gitti mesela ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ayrıca bugun bunu diye 3. kişi filansın galiba. aklıma paso shameless'ın 1. bölümü geliyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mulgear6 said: bence sonuca bakın her şeye ragmen almanyadayım ve ilişki devam ediyo 3 haftadır burdaydı bugun gitti mesela ^_^ ne sonucu lan türkiyede kalcam deyip duruyordun ayrıca 1.ay hediye ne lan diyecektim ama o zaman liseli olduğunu unuttum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mulgear ne kadar süredir devam ediyorsunuz bilmiyorum ama sen mutluysan kimin ne dediği çok da önemli değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dönem bitirdim burda ne türkiyesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ardeth said: ayrıca 1.ay hediye ne lan diyecektim ama o zaman liseli olduğunu unuttum sdf aahahahah ya araba almadık heralde ufak bi hede aldım öylesine sembolik seviyorum hediye almayı ben arkadasım olun hepinize hediye alırım ! :( arkadas olalım mı?... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mulgear6 said: dönem bitirdim burda ne türkiyesi :D hayır yani başı boş bıraksak seni türkiyede kalacadın az daha artizlik yapma burda bize hem almanyaya giderim hem de ilişki yaparım falan diye. iyi arkadaş olalım o zaman bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mulgear6 said: Ardeth said: ayrıca 1.ay hediye ne lan diyecektim ama o zaman liseli olduğunu unuttum sdf aahahahah ya araba almadık heralde ufak bi hede aldım öylesine sembolik seviyorum hediye almayı ben arkadasım olun hepinize hediye alırım ! :(arkadas olalım mı?... :( BİRİ BEDAVA HEDİYE Mİ DEDİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 1 hafta çıktıgından anladığım benim 3-4 kere şey ettik oluyor sölersen kan çıkar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bi de sanki kanka olan cocugun gideri yüksekse atar katsayisi daha yüksek olur gibi. hatunlar cirkin kizi o kadar kiskanmiyo mesela, ama kendisinden güzel bulursa allaah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mesela bu tip bi olay senin başına geldiğinde çıldırıodur kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 çıldırısa saçını başını pflastersteinlara çalar vaniL o kızların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hayır lan öyle demedim ben. bi daha oku. kızları çıldırtan vanil. iltifat abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Aluriel said: baştan söylicektin, geçti artık. hiç karıştırma şimdi, ilerde de direk üste çıakrsın klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 smarthan said: hayır lan öyle demedim ben. bi daha oku. kızları çıldırtan vanil. iltifat abi işte ay balim eksik olma cok sekersin. subtext: oh lawd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bilet kızmıymış abi onu desenize bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar