Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Beşiktaş J.K - Gaziantep BB | 2 Şubat 2011 - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

abi raidim vardi girip yazamadim :D

Macin en anlamli tezahürati
FUTBOLUN KATİLİ TÜRK HAKEMLERİ...

hilbertin o pozisyonda kırmızıyı cıkartcak cesareti yoktu ya daha ne diyim.. üstüne bide utanmadan hilberte sari verdi..(baska türk hakemimz topuz yumruk atinca kartini cıkartmaz fln filan hakemler cidden cok rörörö)
(evet 5-0 dan sonra bile hakem diyorum cunku biz adam gibi bişey izlemeye gidiyoruz... mahalle kavgasi göruyoruz orda)

Köybasi cidden fizik kasmis fln böyle mucadelelerde daha diri artık adam yıklmıo kolay kolay.. son 2 mactr fln baya etkili oynuor

Q7 ve bobo arasinda cidden bi sogukluk var.. neden bilmiyorum ama sevmiyorlar brbrlerni.. bugn cok musait iken Q7 atmadi inatla bobo (tabi bunu yedek kalmasna da bagliorm) Q7'nin penaltiyi bobo'ya attrmasi durumu duzeltmk istedgi gibi yorumladk tribünde.. ilk onla tebrklesti fln filan.. umarim düzelir aralari..

Hilbert icin dicek bişey bulamıyorum yani adam 90.dakika da depara kalkıo yılmıo.. sert oynandi cekinmio.. o pozisyonda az bile yaptı arkasndan kayan "hayvan"a

Fernandez'e dicek lafim yok.. attigi 2 gol disinda cidden cok etkili orta sahada.. gelip topu almasi,dagıtmasi,ayaklarina hakim olmasi,çevikligi fln 10 numara adam yani.. 8m bedeli hak eder..
Takımın topu ayagında tutma istegi sürekli rakip yari sahada oynama arzusu fln cidden cok hosuna gidiyor taraftarin.. Schuster böyle oynatmaya devam etsin.. Varsin olsun 3te 0 ceksin bu takım.. Buz gibi havada kosa kosa bizi o stada cekebiliorsa takım su güzel oyunla dicek söz yok...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Hilbert icin dicek bişey bulamıyorum yani adam 90.dakika da depara kalkıo yılmıo.. sert oynandi cekinmio.. o pozisyonda az bile yaptı arkasndan kayan "hayvan"a

var ya aha dedim koptu gole gidiyo. ibnelik yapti resmen belediyeli ya. kirmizi verilmeliydi bence orda, cok caprazda diye sariyi yapi$tirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Takımın topu ayagında tutma istegi sürekli rakip yari sahada oynama arzusu fln cidden cok hosuna gidiyor taraftarin.. Schuster böyle oynatmaya devam etsin.. Varsin olsun 3te 0 ceksin bu takım.. Buz gibi havada kosa kosa bizi o stada cekebiliorsa takım su güzel oyunla dicek söz yok...

Önemli olan bu işte. Şunu bi türlü anlatamadık. Avrupa liglerinde de şampiyonluk hedefleyen takımlar 3ü 5i geçmez. Ama her takımın tribünü doluyor. Maç izlemek için şampiyonluk hedeflemek gerekmiyor. Güzel oyun izlemeye gidiyoruz, ve en güzelini izliyoruz. Bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

applev0dka said:

Buz gibi havada kosa kosa bizi o stada cekebiliorsa takım su güzel oyunla dicek söz yok...

saldır beşiktaş ....üz donuyor
diye bağırıldı herhalde bide : )

haha :D abi o diilde ayaklarm cidden dondu yani saglam soguk vardi :D

saldir besiktasm coluk cocuk eglensin diye bagirildi bir ara bide :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...