Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yalnız icndiden buraya c/p liyosunda, küfür yasak.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şu hikaye de baya iyi gidiyor. hatun istanbula gidişini, oradaki değişimini falan anlatıyor. anlatımı baya baya güzel http://inci.sozlukspot.com/e/34300984/
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Baya begendım oyle boyle degil tabii hepımızde bılıyoruz ki felsefe yapıyorum ayagı altında tamamen sıkmış ve becerememiş yapmak ıstedıgını. Yapmak ıstedıgını yazmıs felsefe yapmıyorum yasadıklarımı bakıs acım dıye falan ama tamamen yalan bıldıgın sıkmış oraları olmamış .Hayat hıkayesı kısmında ıse avustralyaya kadar zevklı tony falan oralarda guzel ondan sonra boyle uyusturucu yetıstıren bır cıftlıge yolculuk (yolcugun oraya olmadıgını oraya mecburi ugradıklarını bılıcek kadar okudum duzeltmeye kalkan olursa) kısmı ıtıbarıyle zaten bıtıcekmişte bildigin toparlıyamamış. Başlarken muhtesem baslayıp cd satma gumuscu ınternet kafe kısımları gercekten muazzam.
lamamama Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 3. sayfada mı 4. sayfada mı ne sıkıldım bıraktım.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Myshkin said: şu hikaye de baya iyi gidiyor. hatun istanbula gidişini, oradaki değişimini falan anlatıyor. anlatımı baya baya güzel http://inci.sozlukspot.com/e/34300984/ lan
xunn Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Tezek ben seni tanıyorum, ben 15 yaşındaydım, o cafe'ye yatılı yurttan kacıp paso counter oynamaya geliyordum. Sonra WoW cıktı yükledik oraya, sen zırt pırt sorardın KO gibi bunu crackleyip oynatamaz mıyız millete diye, hey gidi. Bahsettiğin kadar sefil görünmedin hiç, tanıstıgım en orjinal, en kendine has adamlardan biriydin. Selam verişin vardı öldürürdü yani bizi. Yurttan her gün kacıp birkaç saatliğine özgür hissetmeye gelirdik. Sabahlardık falan, ahah. Hayırlıyorum birgün kenara çektiydin beni, ben de tam ergenim ama böyle. Küfürleri beyandan cıkarıyorum ama baya keyifle küfrederdin. "Lan **** eli yüzü düzgün, okuyan adamsın. Ne bok yemeye buralarda hayatını cürütüyorsun olm sen manyak mısın, ****** git adam gibi yerlerde takıl olm bozulursun buralarda, senin gibileri bozarlar." tarzı birşeyler yardırdıydın. Tabi ben bunu başta dinlemedim sonra biraz dank etti. Zaten hiçbir zaman birşeyi dogru oldugunu bildigim halde hayatımı yamultmadan düzeltecek bilgeliğe sahip olamadım.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 xunn said: Zaten hiçbir zaman birşeyi dogru oldugunu bildigim halde hayatımı yamultmadan düzeltecek bilgeliğe sahip olamadım.
xunn Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Öyle ama, ve bunu yaparken ayagına baglayıp attıgın en büyük çapa, "Hala vaktim var." "Baya iyiyim, rahat yaparım." ve daha nice procrastination bazlı saçmalıklar. Canına tak ederse başlıyorsun işte çırpınmaya. Ve evet adamın dedigi gibi bazı durumlarda sana kimse hiçbirşey vermiyor. Bazı insanların içine dogdugu standartları yakalamak için 6da çıkıp 10da giriyorsun eve. Neyse ya, Tezekle Tezek olmayalım şimdi.
moncici Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 trollüyo musun lan xunn ona göre duygulanıcam
moncici Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben emin olamadım. fularlı robdöşambrıyla ekran karşısına geçip "hahah şaka yaptım pis fakirler" diyecek gibi bir üslubu var.
tezek Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 xunn seni hatirladim lan. ozamanlarda bu nicki kullanirdin. saclar sarimtrak di dimi. hatta evrim konusunda bir konusmamiz da olmustu. nickin ozaman da xunn du hatta annen de gelmisti onlada konusmustum yanlismiyim.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 xunn said: Öyle ama, ve bunu yaparken ayagına baglayıp attıgın en büyük çapa, "Hala vaktim var." "Baya iyiyim, rahat yaparım." ve daha nice procrastination bazlı saçmalıklar. Canına tak ederse başlıyorsun işte çırpınmaya. Ve evet adamın dedigi gibi bazı durumlarda sana kimse hiçbirşey vermiyor. Bazı insanların içine dogdugu standartları yakalamak için 6da çıkıp 10da giriyorsun eve. Neyse ya, Tezekle Tezek olmayalım şimdi. senelerde dedik testesteron yok diye bu adamda al estrojeni fazla gelmis
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oha ben de tanıyorum adamı. ben ko ya gelmiyodum ama. nette karı kız bakmaya geliyodum. eheh abi ne adamdın ya. atardın beni biraz ben bakıcam falan. snin baktıklarını da ben öderdim falan. bi gün teyzem gelmişti hatta cafeye belki hatırlarsın. hani sana fırça falan atmıştı. hey gidi hey
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 said: "Lan **** eli yüzü düzgün, okuyan adamsın. Ne bok yemeye buralarda hayatını cürütüyorsun olm sen manyak mısın, ****** git adam gibi yerlerde takıl olm bozulursun buralarda, senin gibileri bozarlar." tarzı birşeyler yardırdıydın. bu ne lan bu bahsi geçen yer internet kafe mi heheh
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi gerçek misin fake misin onu bilmiyorum belki tartışılmıştır önceki sayfalarda. Ama gerçek isen yani oradaki tezek sen isen, hani bayaa bayaa dayanıklı adammışsın diye düşünüyorum. Başka da bişey diyesim gelmedi açıkçası. Ha yazdıklarının tamamen hayal ürünü olmasını isterdim bu arada, senin açından. Belki de yaşadıklarının sana kattıklarından memnunsundur onu da bilmiyorum. Bilemedim,.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Hikaye noldu bak gösterip vermemek denir senin yaptığına
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 xunn'un saçlar türkan şoray siyahı değil mi ya
xunn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yok abi açıktı benim saçlar baya, sonra saman sarısı oldu uzatınca, biraz kestim brunette oldum yine. Siyah olsa herkesle yatardım be, nom nom.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fede said: abi hikaye o kadar değişti ki takip edemedim lan. şirinevlerde duvarlar adamın üstüne geliyo, oh darlandım diyodu, bi anda martin eden oldu, sonra gitti avusturalyada work and travel yaptım voliyi vurdum hacı oldu, sonra dağda bayırda ot içenlere ehehhe filan dedi. özet geçtim. bi bok anlatmıyo aslında. su adamin yazdiklarinin 6 sayfasina kadar dayanabildimde. Ben sunu anlayamadim work and travel vizesi nasil almis bu arkadas. Ben 5 bucuk aydir avustralya'dayim daha 1 turk gormedim work and travel vizesi alabilen. Kacinci sayfada bu avustralya macerasi?
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Aha adam paticik'e akmış Edit: ve yorumlardan anladiim kadariyla hala avustralyadaysan avustralya numarani verde ben bi check edeyim bitsin bu tartisma :-)
Öne çıkan mesajlar