Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

günde 2 litre şarap içiyorum

Laorx

Öne çıkan mesajlar

escape said:

ben niye giremiyorum lan
bana bi acıklama yapın

Sunucu bulunamadı

8888 8844 dnsleri ile giirşlmiyor melesef

inci.sozlukspot.com konumundaki sunucu bulunamıyor.

* www.example.com yerine
ww.example.com
adres yanlış yazılmış olabilir.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına İnternet'e erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

sana mı soruyor insanlar nereye ne yazacaklarını artık? forum kurallarına uygun olmadığını düşünüyorsan veya benzer bir sebebin varsa şikayet edersin bakılır çaresine.

inci bok gibi. arada 1-2 iyi şey çıkıyor ama o da malesef diğer yaptıkları mallıklar sağolsun haybeye gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Bone said:

inci çok bayık bir yer, paticik altında inci muhabbeti daha fena baydı.

her inci basliginin altina gelip sunu yazman daha da baydi.

incicimisin hemen atar yapıyorsun.

her inci başlığının altına yazmıyorum zaten
ama inci sözlük yazarlarının kendi sitelerine taş koydurmamak için alakasız sitelere ve forumlara girip "İNCİYE LAF SÖYLEYEMEZSİN TAMAM MIIIĞ!" yapması sux.
Sosyal ağlarda paylaş

@bone

bu 9 gun oncesine kadar sadece

http://forum.paticik.com/search.php?20,search=inci,author=bone,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0

ayrica incici degilim, ama internetteki her platform super bir yer olacak diye bir sey yok. milyn tane copun arasinda 1 tane guzel birsey ciksa yeter. gerisinden banane
Sosyal ağlarda paylaş

günde 50 tane inci topiği açılması benim suçum yani. oh yeah süper inciciler...

ahmedinejad said:

@bone

bu 9 gun oncesine kadar sadece

http://forum.paticik.com/search.php?20,search=inci,author=bone,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0

9 gün önceye kadar değil sadece, yanlış görüyorsun, en son inci hakkında 9 gün önce yorum yapmışım.

ama inci şahane bir yer tabii eleştirilmemeli...
yokca inciciler gelir gankler seni.
Sosyal ağlarda paylaş

askerlikten yırtmak için master'a başvuruyor ama kabul edilip okula gitmeye başlamasına rağmen tecil ettirmiyor?

sadece askerlikten az daha uzak durmak için master'a başlıyor ama keşke ingilizce hazırlığı okusaymış böylece sonraki hayatı için daha faydalı bişey yapmış olurdu

hem madem maksat askerlik, niye acele etmiş.

bunları anlamadım

bir de işte izmirden çıkıp istanbul'a gitmekten bile ödü koparken elin avustralyalarında tüm gün çalışmaya başlıyor. Panik atak olayını 4.5.sayfadan sonra neredeyse unutuyoruz...

Aralarda sıradan insanlara yapıştırmaya çalıştığı etiketler olmasa daha iyi olacak işte belli bir noktadan sonra çok fena ezik edebiyatı başlıyor oraları geçiveriyorum ben de hemen. Yoksa serin hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

PM atın, sizede yollasın tutanakları.

Adamın hikaye gerçek.

eger ceza yiyecek olsa idim bile, bana yardimci polisler yuzunden cok az ceza yiyecektim. ve bu para cezasi olacakti. zaten o asamadan sonra polise de bakis acim degisti. yine issizdim. ve ev kirasi 350 milyon idi. bu kisimdan sonra. tutuklanma tutanaklarimi caps olarak yayinlayacagim. canimin sikilip bunu yazdigimi dusunen ve pm atanlar icin bunu yapacagim.

vay amina koyayim dedim. istanbulda bir koprudeyiz. ve bu koprude turk olan tezgah acamiyor. isin ironik yani kurd olsaniz bile abidin baskana gitmeniz lazim yani ulkucu birine. aklima su geldi dedim ulan diyarbakir da bir ust gecit olsa ve orda sadece turkler calismaya calissa, o kopruyu yakarlar lan. yanlis anlasilmasin bunlari yasamama ragmen irkci degilim. ve en yakin arkadasim da kurd tur. ama istanbulun gobeginde bir yabanciydim artik.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın hikaye iyiymiş, ama çoğu zaman yüzeysel geri kalan kısımlarda da kendi felsefesinden bakış açısından dem vurmuş. kendi detaylarını derinlemesine yazmış ama bizim bakmamız gereken detaylara çok az değinmiş. hikayenin sonunda bir şekilde dikiş tutturduğu belli, keşke o yüzeyselliği biraz kırıp detayları verseydi, daha yararlı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...