Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://inci.sozlukspot.com/w/gunde-2-litre-sarap-iciyorum/@tezek/1/ incisözlükte bulunan başlıklardan biridir. tezek adlı bir kullanıcı hayat hikayesini yazmış. inci sözlüğü genelde tavsiye etmem ama bu baya başarlı bir hikaye, okuyun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben de pek sevmem ama aşk, aldatma, seks içerikli hikayeler favorilerim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 filmi çekilir lan bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 guzel yazmis baslarda, sonlari dandik. kitap filan birseyler yolda galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cidden film olur. Bu arada adamın yaşadıklarının yarısını ben yaşadım çok fena tüylerim diken diken oldu okurken ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oha lan ne uzunmuş. ara verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi sevgilimden ayrıldım çok mutsuzum öldürücem kendimi yanlızlıktan ölüyorum diyen dingolara gelsin bu yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben de okudum biraz ozellikle sirinevler konusunda acayip haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 çok iyi işler çıkarıyo yalnız adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 6 inci syfada mi neyim oeeeh be aradas ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 6. sayfaya geldim, baya uzunmuş ama iş yerinde boşum okumaya devam edicem galiba çok sardı. bir de bunun gibi bir kişi daha vardı önceden o da hikayesini yazmıştı, gerçek aşkı bulma hikayesi gibi bişeydi ama çok güzeldi o da. hatta resimlerini falan da koymuştu kanıt olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 10dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bitirdim ben, ara mesajları ayıklamasala rokunmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oha ne ara başladın da bitirdin, ben baydım kafede valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cafe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oha bende 13 e geldim napıyorum lan dedim, ama herifin yaşadıkları karşında yaptığı çıkarımlar baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bazı yerler hızlı gectim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Biri özet geçsin lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 6 yas geldima ra verdim.. hoş öncesinde de yemek fln yemiştim hani 6. sayfadyım ve işim gücüm olamsa bitireceğimde malesef evden de çıkmam gerek ehe abi özetlik fln değil b arada aç oku yani şurada okuyacağın şeylerden daha fazlasını kazanırsın, inciden çıkmış olan olabilecek ne iyi şey.. herif bütün inciye bedel bir şey yazmış diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cikarimlarin hepsini skipledim felsefe yazis hikaye heyecanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 8deyim adam fightclubdaki Tyler Durden gibi toplumsal mesajlar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 beyler ben 40tayım baya iyiymiş ya bi solukta okudum. çok iyi nefes tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 şurda falanca feyk mi troll mü diye tartışırken millet neler yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sanki adam özellikle bunları yaşıyabilmek için hastalık seçmişde biz bu fedakarlığı yapmıyomuşuz gibi konuşmayın kafa göz dalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bi inciye girim dedim ikinci nesil hesabımı silmişler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar