applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sesu said: Abi kız zaten kıskanmak istiyor ki soruyor. Sorunlu yani, sal gitsin cidden. kıskanmayan kız bulursan 1 tane de bana bul valla :D kıskanmayan kız sorunludur abi.. yaratılslarna aykiri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kıvamı olucak tabi. mantık lazım, common sense lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Yani öyle yaratılış bullshitlerine katılamayacağım seninle ama, her insan kıskançlık yapar düşüncesini kabul etsek.. İlişkinin ilk zamanlarında böyle "eski sevgilin şöyle nasıldı böyle nasıldı?" soruları çok da anormal değil. Ama seneler sonra hala eski sevgili muhabbeti yapması, senin düşüncen kabul edildiğinde bile, kadınlar arasında yaygın bir davranış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ne kadar anlamsız, ne kadar artiz bi topik bu. gözlemlediğim 100 ilişkide daha kıskanç, haset ve fesat olan taraf %96 oranında erkek iken, internet ortamında ve gündelik muhabbetlerde bir sürü "kız arkadaşım beni kıskanüyür" konulu konuşma görmek çok enteresan. farklı bir çevrede miyim falan diyorum ama yok abi, bu poser'lık genel. ve kızlar biraz saflar mıdır nedir, "abi x manyak psikopat çıktı yaa" seviyesine gelene kadar bu kıskançlığı farkedemiyip lafını etmiyorlar. kanıksamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 var lan kıskanmayan hatun ya da içinden kıskanan hatun. kıskanmanın aşırısı da normal değil ki lan. fazla kıskanmaması da kötü. ne istediğinizi bilmiyorsunuz zira. kör topal bakmayın, eli yüzü zekası düzgün birini bulan kaçırmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sanane denir mi olum , düzgün soru sorunca düzgün cevap vericen açık net.Sakin ve ifadesiz bir ses tonuyla rakamı söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sonra bi baktım sabah olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Hayır madem kızdan ayrılmak istemiyorsun, sana ne gibi hayvanca bir söylem yerine "neden sinirini bozacak/seni üzecek cevapları olan sorular soruyorsun?" diye sorabilirsin. Gerçi anlattıklarına göre o zaman muhtemelen ne demek istiyorsun diye daha da çok üzerine gidecek. En iyisi ayrıl yine sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 onu zaten dedim. niye kendini üzmek istiyosun dedim. e bu zaten çok zamandır içimi yiyo geçmiyo falan diyor. no way out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bak sen beni dinle. kız resmen sanane'yi hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bu kadar zor değil be birader , biraz romantizme vurup vericen gazı şokun etkisi azalıcak.Birine kendini değerli hissettirmek dünyanın en kolay işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 PMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 @alatariel yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kıyasla direk... söyle söylelerle takıldm ama sen cok daha iyisin.. hep böyle ver gazi modunda anlat eski sewgililerni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 md5 said: aahahah lan biliyorum amacınızın beni sap yapmak olduğunu sizi gidiilerrr. ya usta o kadar uzun süredir bi ilişkideyim ki evli gibiyim şimdi yeniden piyasaya çıkmak falan form yok idman yok Sen bunlari dinleme. Erkek kizin sacmaliklarini alttan almaz, alir gibi yapar. Cok yeni iliskilerde kizi terslemek daha az risklidir. Sonucta kiz sana deli divane asik degilse, sananeyse banane deyip arkasini dönüp gider yani. Yalan da söyleme sen. Sonucta evli gibiyiz demissin. Bu hayati onunla paylasmaya niyetliysen, her konuda konusabilmeyi de ögrenmelisin. Kiza sanane demeye alisirsan hem onu hem kendini üzersin. Tatli dille konuyu kapamaya calis böyle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ayrıl direk 14 şubata az kalmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 o diilde böyle sevgilisindne yeni ayrılmış kızlar iyice duygusallaşıp salar kendini 14 şubat ve sonrasında. davranın gardaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sen ona eski sevgililerini sor baskı yap kıskanıyorum de ama gerçekten bunları yaşayabilirsin vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 eyw beyler biraz gönül alayım bi sn. bu arada son posta ithafen onun ilkiyim gibiyim diycem millet laf etcek asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 senle birlikte 23 oldu de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Kaşınıyorsa kaşı arkadaşım. Eski sevgili sorusu soran hatun kaşınıyordur. Trip atarsada umursama, bıdı bıdı eder susar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Dürüst olduğun biriyse dürüst olacaksın. Sana ne falan denmez kıza, sonuçta değer verdiğin biri falan. Senin için anlamı olmayan takıldığın biri olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 anlamadım, sevgilin sana bugüne kadar kaç karı eskittin diye mi soruyor? söyle sayısını geç işte, soru saçma olsa da dert edilecek bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar