Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manyak mısın kızım ya

md5

Öne çıkan mesajlar

Yani öyle yaratılış bullshitlerine katılamayacağım seninle ama, her insan kıskançlık yapar düşüncesini kabul etsek.. İlişkinin ilk zamanlarında böyle "eski sevgilin şöyle nasıldı böyle nasıldı?" soruları çok da anormal değil. Ama seneler sonra hala eski sevgili muhabbeti yapması, senin düşüncen kabul edildiğinde bile, kadınlar arasında yaygın bir davranış değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar anlamsız, ne kadar artiz bi topik bu.

gözlemlediğim 100 ilişkide daha kıskanç, haset ve fesat olan taraf %96 oranında erkek iken, internet ortamında ve gündelik muhabbetlerde bir sürü "kız arkadaşım beni kıskanüyür" konulu konuşma görmek çok enteresan. farklı bir çevrede miyim falan diyorum ama yok abi, bu poser'lık genel.

ve kızlar biraz saflar mıdır nedir, "abi x manyak psikopat çıktı yaa" seviyesine gelene kadar bu kıskançlığı farkedemiyip lafını etmiyorlar. kanıksamışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır madem kızdan ayrılmak istemiyorsun, sana ne gibi hayvanca bir söylem yerine "neden sinirini bozacak/seni üzecek cevapları olan sorular soruyorsun?" diye sorabilirsin.

Gerçi anlattıklarına göre o zaman muhtemelen ne demek istiyorsun diye daha da çok üzerine gidecek. En iyisi ayrıl yine sen.
Sosyal ağlarda paylaş

md5 said:

aahahah lan biliyorum amacınızın beni sap yapmak olduğunu sizi gidiilerrr. ya usta o kadar uzun süredir bi ilişkideyim ki evli gibiyim şimdi yeniden piyasaya çıkmak falan form yok idman yok

Sen bunlari dinleme. Erkek kizin sacmaliklarini alttan almaz, alir gibi yapar. Cok yeni iliskilerde kizi terslemek daha az risklidir. Sonucta kiz sana deli divane asik degilse, sananeyse banane deyip arkasini dönüp gider yani.

Yalan da söyleme sen. Sonucta evli gibiyiz demissin. Bu hayati onunla paylasmaya niyetliysen, her konuda konusabilmeyi de ögrenmelisin. Kiza sanane demeye alisirsan hem onu hem kendini üzersin. Tatli dille konuyu kapamaya calis böyle durumlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...