md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Niye üzüleceğini bildiğin halde eski sevgililerimle ilgili konu açıyosun soru soruyosun. allahım yarabbim ya. ooyoy çektiğim çile çile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Dürüstce cevap verme. Hata edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 duymak istediği cevapları verceksin her zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 o kadar çok yalan söyledim ki artık. eski sevgilin kaç sorusunun cevabını heralde belirli zaman aralıklarında 5 -6 kere duydum ve hep farklı cevaplar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hayır bi de sorular gittikçe dallanıp budaklanıyo çeşit çeşit. ölüm ölüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yalanlar söyleme gerçeği söyle ama yumuşatarak söyle. yalanlar ortaya çıkınca daha zor durumda kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bu tür sorulari yöneltmesinin sebebi güvensizlik duygusudur. Direk sayi söylemek yerine güler yüzle tatli dille, bu konularin önemli olmadigini, suanda onun senin icin en degerli sey oldugunu, bu tür sorularin hep gerginlige sebebiyet verdigindne filan bahset. Eskileri unutamayan erkek tipiysen kiz endiseli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yeni değilki 3-4 yıldır yalan söylüyorum bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 -aşkım eski sevgilin kaç? -3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sanane de çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sananeyi kızlar diyebilir tabi ama erkekler diyince o da ayrı bir tavır konusu oluyor. riskli kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yoo erkekler de söylebilirler gayet. azıcık düşünebiliyorsa kız tehlikeli bir soru yönelttiğini anlayıp işi geyiğe vurur. olay da böyle kapanır. "sanane"ye trip atan herşeye trip atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 işte benim hayatım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sananeye trip attırabilicek kıvama geldiysen zatne çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sevgiliymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Kiz arkadasa sanane denir mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 rahatsızlık yaratıyorsa herkese denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 denir de baştan demek lazım yıllar sonra diyince wtf oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 synthesizer said: sananeye trip attırabilicek kıvama geldiysen zatne çok geç Kesinlikle. Bir de senelerdir diyorsun, yazık olmuş, arkanı dön ve kaç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sana ne de geç cidden. ne kasıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sananeye trip atmayan hatun olmaz da bence soruda bi bozukluk var. eski sevgilin kaç nedir öncelikle. kaç tane mi, kaç yaşında mı, kaçlı mı (ki aslında son iki soru aynı). velhasılı sen doğruları söyle babacım. baktın sorun ediyor (zaten ömrün çürütür bitmişlerle uğraşan hatun) bırakırsın gider. kimbilir başka canlısından kızlar görse ne eziyetler edecek. yalanlar söyleyerek beyin egzersizi yapmış oluyorsun orası ayrı ama sana zorluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 olm gel ayrıl sen yol yakınken sevgilinden. sevgililer gününde hediye almaktan kurtulursun. masraf olur. gel seni forever alone topikimize alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kızı kaybetmek istemiorsa sanane riskli cevap.. 2 haftalık bir iliskide denir de yıllardan bahsediorsan.. oturp paşa paşa yalani atıcaksin.. yada kızın ne kadar rahat oldgna kalms dogrulari söylemek... ama unutmaki her kız kıskanclık +100 olarak dogdugndan ille kıskancak bir halt bulur.. bence yarm yarm anlat.. sunla söyle yaptim ama iste sunu yapmadk fln... cıkıpta off yazin bi manita vardi.. gece gündüz fln dersen :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 aahahah lan biliyorum amacınızın beni sap yapmak olduğunu sizi gidiilerrr. ya usta o kadar uzun süredir bi ilişkideyim ki evli gibiyim şimdi yeniden piyasaya çıkmak falan form yok idman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi kız zaten kıskanmak istiyor ki soruyor. Sorunlu yani, sal gitsin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar