Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi Evimizde Kilitli Kaldık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evde tek odada oturuyoruz. Kapının kolu bozulmuş açılmıyor. Açamadık bir türlü. Evin anahtarı salonda. Ana kapı içerden kilitli. Mal gibi bekleyişlerdeyiz. :D
Mesaj tarihi:
Menteselerden yukari kaldiriverin cikarin kapiyi yerinden. Kirmadan etmeden mis gibi.

Kolu cikan kapinin oda kapisi oldugunu varsayiyorum tabi.
Mesaj tarihi:
anlamadım ben durumu. daire kapısı kitli ve kolu bozuk? mu yoksa odanın kapı kolu mu bozuk? nedir? anahtarın salonda olması ne alaka.

eğer normal oda kapısı ise kır gitsin.
Mesaj tarihi:
hmm şimdi diğer mesajları okuyunca anladım sanırım. camdan salona geçmeye çalış. açarsın camını. pimapen ise filan hele çok basit. bıçak sok karıştır filan.
Mesaj tarihi:
"Evde tek odada oturuyoruz. Kapının kolu bozulmuş açılmıyor. Açamadık bir türlü. Evin anahtarı salonda. Ana kapı içerden kilitli. Mal gibi bekleyişlerdeyiz."

Tek odada kilitli kalmışlar, içerisinde bulundukları odanın kapısının kolu bozulmuş, odadan çıkamıyorlar, evin sokak kapısı içeriden kilitli ve anahtarı salonda, eğer anahtar salonda olmasaydı yanlarında olsaydı camdan birisine atarlar o içeri girer kurtarırdı.

it could be worse
anahtar kapının arkasında asılı duruyor olabilirdi.
Mesaj tarihi:
http://lockpicksonline.com/tutorials/

oda kilidi değil mi, zor olmasa gerek açması. Kilide sokmak için tel vs. bulamazsanız bıçak/falçata türü bir şey ile kabloları kesebilirsiniz. TV anten kablosundaki bakır tel işinizi görür mesela. Odada TV yoksa camdan dışarıya doğru sağa sola bakın, üst veya alt kattan biri başka yere kurduğu çanağına televizyon kablosu sallandırmış olabilir, oradan ödünç alabilirsin.

edit: anahtar kapı arkasında duruyor olsaydı alttan kağıt uzatıp, anahtarı düşürmeye çalışırdınız. en kolayı olabilirdi, ama öyle değil sanırım.

+ oda kapısı kilidi değil mi? basit bir şeydir muhtemelen, güvenlikten çok privacy ön planda o kilitlerde, eski bir şey değilse bir şey sokup kolayca açmana izin verir.

kilidi sökmeyi de deneyebilirsin
Mesaj tarihi:
di said:

Menteselerden yukari kaldiriverin cikarin kapiyi yerinden. Kirmadan etmeden mis gibi.

Kolu cikan kapinin oda kapisi oldugunu varsayiyorum tabi.
Yok olmuyor o.

Balkon yok.

Televizyonunu üstündeki çift taraflı tel ile kapının camındaki havalandırmadan girerek ana kapının kilitini açtık ama 40 cm ilerisinde asılı olan anahtarı alamıyoruz. :ş
Mesaj tarihi:
Evde başka cam açıksa atlayıp dolaşın etrafından. Öbür türlü düşünecek olursak odada bulabileceğin kolun yerine oturabilecek birşeyle döndürmeye çalışabilirsin. Yada bi omuz atarsın kırılır. Yada dili kırarsın. Kapı dışarı doğru açılıyorsa kapıyla duvar arasına kredi kartı sokarakta açmaya çalışabilirsin.
Mesaj tarihi:
kapıyı kaldıramazlar kitliyse, menteşeleri zorlayıp olabilir anca. eğer o kadar zorlayabilirlerse zaten çoğu ev kapısı açılıyor öyle yapınca.
  • Yeni Oluştur...