SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 son bölüm açık ara bu sezonun en iyisiydi Monica hareket getirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 frank anasını az da olsa umursuyo galiba.. .. ağladı bi kaç kere bu bölümde. başkarını kandırmak için değil hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bitmedi bu kızın çektiği çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 fiona'ya üzüldüm baya bu bölüm. konteyner'deki adam da geberecek ya bi bulamadılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 "nutella yerim" said: 1.sezondan sonra baydı bıraktım baslasam muı hit him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 baya iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Tam toparladı sezon finali geliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 öf çok ağırdı bu bölüm :) fazla geldi olaylar, çarpık hayatların dibine vurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 e madem italyancadan doğru portekizceyi anlıyodu lip, ne demeye voice translator kullandı geçen bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bildigin sevindim çocuk lipten değil diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 annelerini nasıl bu kadar çabuk affettiler ya hepsi o kadar çalışmıştı o para için. Duygusal gelişimin bir parçası olarak annelerini tekrar önemsemelerini anlayışla karşılıyorum ama keşke gözlerini oyup yağda pişirip bi yedirselerdi cadoloz şırfıntıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 lip adama üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 karen karen de tam duble yolluymuş hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 dubleyi bırak 1. sınıf şehirlerarası yol hatun bi de o normal doğum esnasındaki hali iğrençti kusuyodum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Lip videoyu kaydederken gözlerim doldu az kalsın ağlıyodum. Ben de çok sevindim çocuk Lip'den olmayınca, çünkü vermesini istemiyodum. Karen'ın zaten ne mal olduğunu biliyoduk hiç şaşırtmadı( zenci bebek çıkacak diye bekliyordum aslında asyalı olması tek süprizdi) Doğum sahnesi çok iğrençti yaaa göstermek zorunda değillerdi yani aboww :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 son 2 bölüm cidden öyle böyle değildi ya, direk bi uçtan diğer uca sürüklüyo lip o kadar umutlanmıştı ben bile üzüldüm, karen zaten otoban olmuş söylenecek pek bişeyi yok, fiona ile jimmy(aka steve) bi araya gelmeye başladı ona sevindim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Abi dizinin müzikleri çok başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 doğum sahnesi neydi arkadaşşş ööghhhh...yanlız su brezilyalı var ya ahhh ahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 final sönüktü be abi, bir önceki bölümün gölgesinde kaldı 211 Marco'yu otele götürüş sahnesi, Lip'in "abi çok azdım benim bu arabadan inmem lazım" diyerek kenarda inmesi, Steve otelde bacağına şampanya açacağı saplanış anadan üryan bir adam tarafından öldürülmek üzereyken Lip'in hiçbirşey olmamış gibi tercümanlık yapması falan..... off çok iyiydi 211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ing. arlanmaz utanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben 1. sezonu izledikten baya sonra 2. sezonu birden izledim de, stevein yüzü tombalaklaşmış gaiba lan. tabi adamın siyah-gri gömlek, deri ceket tarzından vazgeçince karizması çizilmiş de olabilir. ama var bi yağ birikintisi biryerlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 lan ne iğrençleşti şu 11. bölüm nalet olsun aile yapısına böyle diyesim geldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 11 de ortalık karışıkken bitseydi daha iyi olurdu. her şeyi toparlayıp biten finalleri pek sevmiyorum ya. pek merak etmiyorum şu an 3. sezonu mesela. ama önceki bölüm bitse heyecanla beklerdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Fena değildi ama daha iyi bir şeyler bekliyordum finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar