jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bb ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mmmm, memeler haric gene baba sacmalar cocuklar duzeltir seklinde gitmesin ya. 2x1 sonundaki hissiyatim budur. 10k borc hop ot. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 en cok bolumlerin yazin cekilmis olmasina uzuluyorum =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 benide nasıl uyuz ediyor o durum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 başlıyım bakalım indirmeye gideri var gibi duruyo dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 afganistan pakistan irakistan ahahghsuhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Su an kontrol edemedim ama bolum surelerinde bi tutarsizlik vqr mi? Yani 700mb, 550mb, 350mb seklinde farklilik var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 oyle bi dizi varmidir sence bi hafta 10 dakika 1 hafta 50 dakkika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Daha önce sadece sezon finalleri veya ilk çıkan pilot bölümlerde rastlamıştım, ama bu tür bi dengesizliğe denk gelmemiştim. http://i.imgur.com/8DHbM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 render şekline göre boyutları da değişir normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bırakamıyom lan diziyi, 6 bölüm bitti 1 daha izler yatarım sanırım, kalanlarıda her akşam 1-2 bölümle biraz katık ederim diye düşünüyorum. T-Bag is my man.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Eski heyecanı yok, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Aynen. Şurda bile millet durup dururken atışmış önceki sayfada o kadar bayık sdfhjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 izledim bitirdim hepsini. fena deilmiş dizi. ama veronica'nın daha aktif olduğu bölümler biraz daha güzeldi. şimdiki sarışın, meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kermit keltçe kıskançlık beslemeyenmiş.kurbağdan öncesine dayanıyormuş. hmmmmm spo abi -gerge _how do I look _like meee _SHIT! kısmına çok güldüm. fena değildi bence bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 lip babamı oluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 spo plx thenx bb ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yok, elti olucakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Llama said: lip babamı oluyor lan spo yapana temiz ötesi dayak atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sonda çalan parça nedir ya, aradım aradım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bölüm eğlenceliydi geçen hafta steve' i görünce bu hafta gelir sandım ama yine yoktu pofff:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yalnız steve cidden çirkin ya, küçük bir vücut koca bir kafa, kızlar şunu beğeniyorsa bence paticik erkekleri olarak wtf seriyısli çekmeliyiz kızlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 adam 1.85 miş, harbi çok tıfıl gözüküo dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aente said: yalnız steve cidden çirkin ya, küçük bir vücut koca bir kafa, kızlar şunu beğeniyorsa bence paticik erkekleri olarak wtf seriyısli çekmeliyiz kızlara. yok tipini beğenmiyorum fiona ile aralarındaki ilişki ve karakter diziye renk katıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bu kadar argo ve küfür içeren bi dizinin komedi dizisi olabileceği aklıma bile gelmezdi, ama cok basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar