Khiran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Steam Store'u takip ediyorsanız dikkatinizi çekmiştir. Geçenlerde Carmageddon, Twisted Metal'i andıran Crasher diye bir oyun çıkmıştı ancak fiyatı $29.99 gibi epey yüksekti. Biraz araştırdım bunun bir ara betası yapılmış. Beta keyleri hâla çalışır durumda. Yani Steam hesabınıza beta keyi ile gıcır gıcır, 30 dolarlık bir Crasher ekleyebiliyorsunuz. Multiplayeri haliyle sinek avlıyor. 300 MB'lık birşey. İndirirseniz beraber oynarız. Ama tabiki oyunun silinme riski var beta olduğu için. Hesaba bir zarar geleceğini sanmıyorum. http://www.esl.eu/eu/crasher/beta_keys/ -- alıntı -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yüklüyorum şu an. hesaba niye birşey olsun ki beta oyuna kayıt oluyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ekledim bakalım steam accountuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 md5 said: yüklüyorum şu an. hesaba niye birşey olsun ki beta oyuna kayıt oluyoruz işte Sorun orda değil. Sorun bitmiş beta keylerini kullanmakta. Beta bitti diye söyleniyor, hatta oyun $30'dan satışa çıktı. :) Ancak oyuna girdim bir server buldum millete sordum da oyunu satın alan kimse yok. Herkes beta key kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Maksimum oyun silinir .sabırsızlıkla bekliyorum yüklenmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben de indiriyorum bakalım oynamaya deger miymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bende indiriyorum bakayım. Eskiden LAN dan Carmageddon oynardık deli gibi. Asıl şimdi online oyun olayı yaygınlaşmışken bir Carmageddon çıkarsalarda aksak yine pata küte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 valla steam bazen böyle açıklardan faydalanma konusunda kullanıcılara karşı çok acımasız davranabiliyor ve hiç umursamayabiliyor da. hani riske edecek bi accountunuz yoksa yapın derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Oyun kötü açıkçası denemeyin boşuna. Birde listeden nasıl siliyoruz oyunu ekledik sildikte hala ekli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 jonq said: Oyun kötü açıkçası denemeyin boşuna. Birde listeden nasıl siliyoruz oyunu ekledik sildikte hala ekli duruyor. Listeden silme yok malesef. Optimize özürlü, oynayanı olmayan multiplayeri falan filan. 30$'a alan varmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 steam hicbisey yapamaz. oyunun key'ini girdik, listemize ekledik. key'in nerden geldigi steam'i ilgilendirmez. oyunu oynamadım daha da, 30 dolar harbiden veren kimse yoktur. toplamda 3 tane falan satmıstır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben cok cb keyi girdim steame bir sey olmaz. Birkac ay sonra silinir hesabinizdan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar