Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome: Total War Demo yarın indirilebilecek

WinterWolf

Öne çıkan mesajlar

said:
Can't wait to play one of the most anticipated PC game of the year? Eager for the chance to outdo Caesar? Your moment of glory has almost come! The wait is nearly over! From Monday August 23, 2004, IGN.com will be hosting the Rome: Total War Demo. Click here for more details.

Demosu çıktığına göre oyunda yakındır.

http://www.totalwar.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bu oyunun trailer'ını izlemiştim. Millet birbirine girerken adamların dibinden gösteriyordu.

Sanki birinin kalkanı yamulmuş gibi geldi, %100 yanlış görmüşümdür ama var mı böyle bir olay?[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

oh oh süper tamda etrafı işgal edip, şehirleri kuşatıp, insanları kılıçtan geçiresim vardı bu aralar :D

eylül gibi çıksada bari bu uni dönemi başlamadan oynasam biraz, sora kalmıyalım gene derslerden eheh. yoksa, hocam valla sizin konuyu boşverinde ben size bi roma tarihi anlatayım, bakın ezbere biliyorum, ben yazdım çünkü gibi geyikler döner gene :)

ilk tw lar orjinal olarak gelmişti bizim tr sınırları içine,aral ithalat getirmişti, acaba buda gelir mi? Shogun kutusunun yanına iliştiririm bununkinide negzel.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...