WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Can't wait to play one of the most anticipated PC game of the year? Eager for the chance to outdo Caesar? Your moment of glory has almost come! The wait is nearly over! From Monday August 23, 2004, IGN.com will be hosting the Rome: Total War Demo. Click here for more details. Demosu çıktığına göre oyunda yakındır. http://www.totalwar.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 2 senedir cikmasini bekledigim tek oyun bu . ciksin artik[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Babam duyarsa biterim ben.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yanlız bu sefer aşmış sistem isteyecek öle modellemelerle Doom 3 ü geçer[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 heh gene saatlerce sinir-aşk-savaş üçgeninde kalıcaz desenize.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol bunda aşk olmaz sanırım - olursa da komik olur - sen Romadan Barbarlar a kız gideceğini mi sanıyorsun !?!??!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Ağustos 2004 17:08 tarihinde demiş ki: Babam duyarsa biterim ben. niye ki baban çok mu oynamak istiyo rome u?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 *!Havadaki keskin kan ve çelik kokusu her yeri kaplamaktadır*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 demo downloada açılmış indiriyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Fileplanet sux, 22 dakka sonra başlıcam indirmeye[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 burda 6 tane mirror var. http://www.3dgamers.com/dl/games/rome/rometw_demo_5.5.zip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Fileplanet sux, 22 dakka sonra başlıcam indirmeye Aynı fikirim bilmemne üyelikmişte[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fileplanette bekleyen arkadaşlar bence winterwolf un verdiği linkten indirin.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Fileplanet suxxx bozar kullanıcıyı ora[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ya ben bu oyunun trailer'ını izlemiştim. Millet birbirine girerken adamların dibinden gösteriyordu. Sanki birinin kalkanı yamulmuş gibi geldi, %100 yanlış görmüşümdür ama var mı böyle bir olay?[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: WinterWolf Üye - ? 23 Ağustos 2004 16:47 -------------------------------------------------------------------------------- burda 6 tane mirror var. Yaw burda 15kilobytlık bir şeyindiriyor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Modellemler aşacak adamlar yanıyordu ben gördüğümde yanlız bu piskopat sistem gereksinim anlamında geliyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sinank linke gir dosyalar içinde :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Ağustos 2004 17:08 tarihinde demiş ki: Babam duyarsa biterim ben. babanın posta adresi ne =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 türkler warmı türkler [signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid [Bu mesaj SolidSnake tarafından 24 Ağustos 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Oyunda tabiki Türkler yok. Hunlarda büyük ihtimal Hun Invasion yaparlarsa eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 map olarak sadece italya mı var. Vikingi de oynamadım ondan soruyorum. Yoksa avrupa üzerindede oynayabiliyormuyuz?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 büyük ihtimalle avrupa kuzey afrika ve belki batı türkiye[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 oh oh süper tamda etrafı işgal edip, şehirleri kuşatıp, insanları kılıçtan geçiresim vardı bu aralar :D eylül gibi çıksada bari bu uni dönemi başlamadan oynasam biraz, sora kalmıyalım gene derslerden eheh. yoksa, hocam valla sizin konuyu boşverinde ben size bi roma tarihi anlatayım, bakın ezbere biliyorum, ben yazdım çünkü gibi geyikler döner gene :) ilk tw lar orjinal olarak gelmişti bizim tr sınırları içine,aral ithalat getirmişti, acaba buda gelir mi? Shogun kutusunun yanına iliştiririm bununkinide negzel.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 map olarak tüm türkiye war mapın en dogu sınırı gürcistan filan... screenshottan gördüm[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar