fde Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 cava evde değil beyler ulaşmaya çalışıyorum sanırım duymuyo telefonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Arada beni de ekleyin kadrolara sonra gelemedi diyin cıkartın :( napıonuz len serefsizler... Guvenc de geldi tabi keyfiniz yerindedir:P benden de kurtuldunuz.... Hayde hepinizi opuyorum bakmaya calısırım tekrar foruma kırmayın bi yerlerinizi ben gelene kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Gelince sen kırıcan di mi piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 lan sen nasıl maç yapıon hala çürük deilmisin sen :D ..... hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben mi yapiyim olm askerlik? Hasta yaşlı başlı adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Kimse maç hakkında konuşmamış ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 10 - 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sakatlanıp koşmayı bıraktığım 15dk içinde 45654 gol yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 satan kimdi? ifşa edelim artık burda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Maçın başında ben çıkana kadar kaleden gol yemedik. Yeter o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Esh said: 10 - 2 to 13 - 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 şşt yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 pati maçları en kalitesizlerinden biriydi. 14-13 yendik ama gercek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 beyler teşrif edip kaliteyi yükseltemedim bi süredir, kusura bakmayın :( şaka maka bi denk getiremedim hakkaten, haftaya falan sıkıntı çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben haftaya oynuyorum, kaliteyi tek bir takım için yükseltebilirim. Öncü de rakibe gelirse kaliteli bir maç yaparız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Holy said: satan kimdi? ifşa edelim artık burda bence eve anca gelebildim ifşa edilecek nesi kaldı ben sattım ehe daha doğrusu sattırıldım haber geldi arkadaş kaza yaptı araba pert koş dediler kartal devlete koştum kan man lazım olur diye bir de gittim herifi bildiğin ayakta tedavi ediyorlar kolu atel alçıya almışlar nasıl becermişse kürek kemiğini kırmış kaşına mı ne bir yerine dikiş atmışlar zaten saate baktım geri döneyim bari dedim de hani anca maçın sonuna yetişirdim olna benim haftada bir yaptığım halı sha keyfime oldu ha arabayı gördüm evet pert ama herifi resmen ford korumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 İldeniz sattıysa sorun yok lan, canımsın ildeniz. öperim gözlerinden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 eheh satsam yiyidi be en azından hani "satmış" olurdum.. e-5 trafiğini çekmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 satmamış bile adam niye günahını alıyosunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kaleciler kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 10-2'den maçı çevirdik 14-13 yendik zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 BiTcH_oFBaT said: kaleciler kimdi? Bizim kaleci değişmeli. Onların görkem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar