cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 iyileşmedin mi lan hala gelirsin sen yarına iyileşirsin diye düşündüm de yazdım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 fenalardayım ya =/ kalkabileceğimi sanmıyorum yarına okula bile gidemeyebilirim ki bu beni çok üzüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Çok istiyodum yahu :( sözlenicem abi yakında işte kız arkadaşla onun hazırlıkları vs. var.. haftasonu müsait oluyoruz tabi bitek.. şimdi gelemicem desem bir yuva yıkılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 BabacumMostors said: bayaa bayaa geliyorum bu hafta ama defansa bwnim istediğim adamları koyacaksınız 1- arcane gerisini cumartesi belirtirim ahah yeni gördüm bunu. sen benim defans oynayacağımı nerden çıkardın? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Wishmaster said: Hayırlı olsun saolasın panpa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 cava khelben fiz tolga dracos dreagloth esh (?) scheriff pha arcane fde babacum kutulu wish yankının belkisiyle beraber 14 ettik 2 eksiğimiz var tolga var mı sende adam=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ben 2 adam getiriorum biri ayı iri can (sly) uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 beni kimse getirmiyor ben kendim geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tmm o zaman sly da geliyo 1 kişi kaldı geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi ben +1 ve + sly 3 kişi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 cava khelben fiz tolga dracos dreagloth esh (?) scheriff pha arcane fde babacum kutulu wish sly benhur cem, senin diğer arkadaşına gerek yok abi 16 ettik zaten benhuru yazmayı unuttuk forumdan olmadığı için=) yalnız yankı gelmicekse adama ihtiyacımız olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 lan gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bende gelirim yer olursa .. ama yok galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Esh said: lan gelicem. TUTUŞTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben kesinim bu arada öyle bişiler yazılmış da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 babacum dreagloth wish arcane esh cthulhu scheriff sly dracos cava fde benhur pha tolga fizban khelben şöle olsun mu takımlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 güzel olmuş kadrolar, oynayın böyle ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 E güzel. Edit: Her ihtimale karşı kenarda bi yedeğim mi bulunsa nolsa.. Şimdi pazarligi maçında nolacağı belli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Gelemiyorum bende,adam yoksa haber verin yerime adam ayarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 cavanagh said: babacum dreagloth wish arcane esh cthulhu scheriff sly dracos cava fde benhur pha tolga fizban khelben şöle olsun mu takımlar?ben rakibe geceyim forvet oyniyim. saygınla aynı takım olmaylaım bosuna. gerci benhur fln nası oynuyo bilmiorum da bizim takımda güvenç cem ben saygın baya ofansif olmus kadro. oooo satış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Tolga gelmiyorsa Can'a söyleyeyim gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 forvette ben varım ikilik çıkmasın adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ya biri de çıkiın şöyle dizilimli bi kadro yazsın arkadaş. AYrıca baştan söyleyeyim arabadaki levyemi yanıma alıcam.Defans ı boş bırakıp gidene topsuz alanda müdahale edicem. i lev ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben geliyorum ozaman .. kadrolar fln belli deil galba güvenç kaptan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar