Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gömülü bir sandıkta kitap buldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce köpeğim sıçmak için çukur kazarken bi kumaş parçasına rastladı onu çekiştirmeye başladı ve altından 30-40 cm kadar bir kutu çıktı sandık gibi içerisinde 4-5 tane 1 lira boyutunda gümüş gibi para ve bir kitap içersiindeki yazı ibranice gibi ancak degil büyü gibi şeyler yazıyor resimler büyüler hatta içerisinde birtane kurukafa ve sarmaşık resmi var altındada anlatımı felan ne yapmalıyım ?
Mesaj tarihi:
benim telefonu pcye aktaramıyorum kuzeni çagırdım geliyor şimdi çekip atıcam okadar eski ki sayfaları çevirirken kül gibi dökülücek
Mesaj tarihi:
dikkat et ayırca seçenekler;

müzeye götür elinden aslınlar

eğer ciddiysen bizi yemiyorsan kara borsada iyi paraya gidebilir o kitap, tanıdık bağlantılarıyla koleksiyoner bulmaya çalış vs.
Mesaj tarihi:
sakla o kitabı ileride cocugun 10 yaşına falan girdiginde ''cok köklü bir büyücü ailesiyiz, sana da bu sanatı ögretecegim işte kanıtı'' diyip saf ve temiz duygularıyla oyna.
Mesaj tarihi:
abi o kitapların para ettiğini mi düşünüyosunuz ? kocasını eve bağlamaya çalışan yada böle saçma sapan büyüyle falan uğraşan ev kadınları rahat rahat bulabiliyorken.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

gfaskfh tarihi eser bulunca kolay bi şekilde satabileceğini düşünen ne kadar çok adam varmış lan forumda. adamdan kan alırlar kamil kan.
,

expert
Mesaj tarihi:
Kitabı bi elinde tut, diğer eline bir parça sülfür(okulların kimya laboratuarlarında filan bulabilirsin) ve örümcek ağı(duvarlarla tavanların birleştiği köşelerde rahat bulursun) al, KAL VAS FLAM diye bağır. Tabi birini hedeflemen lazım bunun için.
  • Yeni Oluştur...