Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Nzbmatrix rip olduktan sonra almadım bende daha lanet olası federaller
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben de usenet kullandım da dediğiniz gibi şu an için en iyi dosya paylaşım ağı bittorrent gibi duruyor seedbox güzel icat şu ikisini öneriyorum https://seed.st/ http://www.cutorrent.com/ cutorrenti kullanıyorum 500 gb alan veriyor en ucuz paketi. ama 1 tb a kadar falan kullanabiliyorsunuz. memnunum ben
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 usenet on numara, nzbmatrix sonrası bir bocalama oldu ama şu an gingadaddy eksikliğini doldurdu onun.
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Hakkaten ya nzbmatrix gitti resmen aksadı herşey aksantıya uğradı... :(
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 ya bu usenet olayı hala sağlam mı, torrent morent artık bişey bulamıyoruz buna geçmeyi düşünüyorum
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 üstteki arkadasın sorularını ben de paylaşıyorum internetin hiç bilmediğim bir tarafı webzinler usenetler.
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 usenet saglam hala, reddit /r/usenet'e bakabilirsiniz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Vay, eski korsanlik donemlerimin konusu =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Ucretli index siteleri kullanmak gerekliymis, onu soyleyeyim. Onlarin ucreti genelde bir kere odeniyor. Yillardir kullanmadigim icin hangisi iyi bilmem ama.
df Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Partlardan biri bozuk olunca sinir ediyordu. Düzgün bi check tool u lazım. İnternet yavaşken başta check ediyordun sağlam ama tamamı inene kadar patlıyordu biri fln. Çok sinir olmuşumdur :)
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 GERGE said: Ucretli index siteleri kullanmak gerekliymis, onu soyleyeyim. Onlarin ucreti genelde bir kere odeniyor. Yillardir kullanmadigim icin hangisi iyi bilmem ama. usta sen ne kullanıyosun, full legale mi geçtin yoksam
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 gerge zamanında azılı korsanmış usenet falan
mani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 nzbplanet kullanıyorum ben bu aralar indexer olarak.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Ne haldeymis diye merak edip arastirdim bir. Epey degismis. Sunlari oneriyorlar: Server: Usenet.farm + Astraweb Clients: SabNZBd (Downloader), Sonarr (TV manager), Watcher (Movie manager) Indexer: NZBGeek Farkli sunucular alin diyorlar. Anladigima gore en iyi ikili Usenet.farm ve Astraweb. Bu ikisini kullaninda 4 farkli ana provider icin erisim aliyorsunuz. Cok kullaniyorsaniz birini sinirsiz, birini GB olarak alin diyorlar. DMCA filan sunuculardan parcalarin kalktigi oluyormus, boyle yaparsaniz ama hepsine erisim sagliyormussunuz. Bunlarin hepsi API'lerle birbirine baglanip ortak calisiyorlar.
Öne çıkan mesajlar