dorukhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Arkadaşlar bütün mesajlarınızı baştan sona okudum.Bende ilk başlarda rapidciydim hatta para için 7/24 up yaptiğimi biliyorum.Saolsun bayağı kazandirmişti.Kendime motor bile almiştim :) Sonra mantar gibi upload siteleri çıktı.Yani anlicağiniz işin b*ku çıkmıştı.Aynı scriptle hergün bi site açliyorodu.Zaten son günlerde hepsinin paypalı bloke olmuş :) Neyse bu useneti kullanmaya 1-2 önce başladim ki neden daha önce keşfetmedim diye pişmanım .Bana göre harika bi uygulama.Önceleri anlamadım bi sürü terimleri vardı kafam karişti sonra tutorialleri izledim hemen olayı kavradım.Önce astrawebden uyelik aldım kendime aylığı 10 $ olan net hızım zaten fiber.O yuzden gayet hızlı bi şekilde iniyor.Bana 20 connections vermiş fakat ben bu bağlantıyı anlamadım.Neyse sona program olarak Newsleecher programını nette full bulmş bi şekilde kullaniyorum.Gayet pratik .Özellikle repair extract özelliğini çok sevdim.Hatalı inse bile otomatik par dosyaları sayesinde düzeltiyor.Kullandiğim nzb siteleri aslında biraz araştirdim bana en kolayı http://nzbmatrix.com/nzb.php geldi zaten az bi para veriyosun 10 yıl uye oluyosun :) Dün bi kaç site buldum belki hoşunuza gider biri http://www.nzbroyalty.com/ diğeri http://filesharingtalk.com/nzbs/ özellikle filesharing bayağı sağlam arşivleri var.Ben quickpar programını çekmedim zaten newsleecherde otomatik repair vaar hiç gerek yok yani : ) .Benim diyeceklerim bunlar bu mesajı yazmak için üye olmuştum.Allah'a emanet olun.@Dorukhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 paket halinde çizgi roman indirebileceğim bir newsgroup bilen var mı ? nzbmatrix'te güncel çizgi romanlar oluyor, eski batman serilerini indirmek istiyorum bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 nzbclub'da günceller var ama geçmişe dönük aramadım hiç. bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 orada da bulamadım da nzbmatrix'te düzgün aramamışım, tek tek isimleriyle aratınca çıkmamıştı, batman yazdım sadece 4.5 gblık batman comics starter pack diye bir şey çıktı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sunny üyeliğim bitti, şimdi yeniden bi 6 aylık uzatcaktım ama uygun ödeme planı bulamadım. sanki daha önceden paypalle ödemiştim diye hatırlıyorum ama şimdi paypal yok, hollanda bankalarına yönlendiriyor hep ya da o kadar flemenkçe içinde ben bulamadım:) sanırım hollanda kartları dışında satış yapmıyorlar artık, sunny gibi ucuz ve güzel alternatif var mı ? astrawebe ayda 10 dolar vermek hiç çekici gelmiyor şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Çok kullanmıyorsan Astraweb'den 1TB alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 aslında mantıklı gibi dediğin, şimdi baktım 6 ayda toplam 450gb indirmişim sunny'yi kullanarak, aynı fiyata geliyor gibi hemen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 www.easynews.com un olayı nedir? web retention diye birşey var nntp retention dan farklı olarak. o ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 webden indiriyorsun nntp'den bağımsız olarak. news reader gerekli değil, herhangi bir search engine gerekli değil nzbleri ve dosyaları bulmak için. web broswer üzerinden image preview yapabiliyorsun. İstediğin heryerden 3rd party program kullanmadan usenetten dosya indirmek için. NNTP için newsreader lazım. web'den indirirsen doğal olarak retention süresi sorun oluyor o yüzden NNTP gibi değil çok daha kısa süreli tutulabiliyor dosyalar. güncel dosyalara 3rd party program kullanmadan erişmek için. ama sabit bilgisayar kullanıcısıysan gereksiz. open source newsreaderlar var. Eğer işini NZB ile görüyorsan sabnzbd yeterli işini görmek için gayet hızlı ve ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hmm çok teşekkürler sunnyusenet diyor ki paypalı kaldırdık ama banka havalesi koyduk onu kullanın. güvenilir midir? böyle ödeme yapan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 gerge, konuyu okudum. bu olayı bilkent'tin dormnetinde kullanabiliyor muyuz banlanmadan? torrent açmak mümkün değil, sen denedin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 B binasında bir kaç PS2 oyunu indirmiştim dükkanlarda bulamadığım. Çalışıyor yani. Çok denemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 hızı ne durumdaydı hatırlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bir 4-5 mbps, bir 100-200 kbps. Bizim fakültede sabit hız diye bir şey yok zaten. EE'deki lablar bir epey hızlı ama. Yurtları hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 RIP gibinews. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sunnyusenet paypal ya da hollanda dışı kredi kartı kullanımını açmış yeniden, üyelik aldım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ofiste acik mi diye test etmek icin gigaweb'den trial acc aldim. bir hayli hizli indiriyor =] lakin grabit'e webden buldugum nbzyi attim, super oldu da. grabitin search u biraz karisik. yani dosya 40 a bolunmusse 40 part'i da eklemem gerekiyor. daha pratigi var mi ? bunun yani sira, usenet i ayni anda 2 farkli yerden kullanmaya calissam nolur ? edik: grabit'in search zaten patliyomus, cok aradin sen birader die mesaj cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 nzbmatrix var. hesabimi vereyim istersen, 40 yilda bir kullaniyorum ben ve su anda usenet hesabim kapali (aylardir acacagim diyorum ama son anda gereksiz diyip vaz geciyorum hep) Hatta sifreyi degistirip om yolluyorum. istersen kendine de alirsin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 nzbclub.com iyi baya üyelik istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 nzbmatrix kapanmış. fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Nzbmattix gitti abi off ya nasil gider :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 asdasdasdsadsadasdsad 1 hafta olmadı usenet'e geçip nzbmatrix üyeliği alalı fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 benimde 2 ay falan olmuştu. $10 dolar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Newsbin de gitmis ??? Aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ahah ben de alacaktım, gerge alma benimkini kullan dedi nzbmatrix'te. şimdi nerden arayacaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar