hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 giganews 'ü tek geçerim ..dünyanın en iyi usenet sağlayıcısı 923 gündür serverlar çökmedi biraz tuzlu ilk ay 14 dolar ama daha sonraki ay 30 gunlugu 30 tl olarak belleniyor... bin search olarak newsbin kullanmanızı ve newsbin in 3 aylığı 10 dolar olan arama motorunu kullanmanızı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Simdi astraweb uzerinden signup oldum shemesten grab it programinida indirdim ama bu grab it nasil kullanilir cozemedim nzb dosyasini aciyorum partlar gozukuyor super ama surekli unale connect news 119 deyip duruyor partlar bir yere girmem gereken uyelik bilgileri flnmi var yoksa port ile ilgili bir durummu Norton360 firewallda acik gozukuyor gayetiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 astraweb'den aldığın account bilgilerini girdin mi? olmazsa bir öm at msn'den ya da gtalk'dan (tercihimdir) halledelim, zaten grabit de kullanma. daha iyi bir program keşfettim yeni =) bunu kur: http://sabnzbd.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 grab it iyidir iyi, o senin dediğin çok kolpa geliyor bana nedense bilemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Grab it ile beceremedim ama o programla sorunsuz kullaniyorum suan tesekkurler GERGE :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Peki bir soru daha partlari repair ederken not enough repair blocks uyarisi aliyorum o dosyanin birisi bozuk oldugu icinmi oluyor yada nerede bozukluk var nasil cozebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Log'ları göster abi. Sabnbzd dosya isimlerine çok takıyor bir de, yanlış isimlenen dosyalara bunu yapıyor. Manuel dene bir de. Ya da virus programın sorun çıkartıyor olabilir. Sorunun Sabnbzd'de olup olmadığını görmek için GrapIt ile indir bir de. Firewall'danda olabilir, temp folderına bir exception koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Up Üç ayda 25GB bitti, şimdi 180GB aldım 25$ verip. Bir yıl gider rahat diye umuyorum. NZBmatrix de aldım, Game of Thrones RSS gelip inmiş gece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 https://chrome.google.com/webstore/detail/okphadhbbjadcifjplhifajfacbkkbod Bunu yükledim şimdi, Chrome kullanıyorsanız çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 niye açamıyorum ben bu chrome extension sayfalarını bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Astraweb'in retention uçmuş bu arada. Şu an 994 günlük bir şey indiriyorum. 996 olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Alt.Binz gibi program yokmudur ya ortalarda? Free olanı? Program içerisinde arama da yapabildiğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Buraya bir kereleğini para verip: http://nzbmatrix.com/index.php Sabnzbd kullanmak en rahatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sab çok sinir etti beni. sürekli bakabileceğim bi arayüz lazımdı bana alt.binz işimi çok rahat görüyo şahsen. kullanımı filan daha bi rahat hem. http://i.imgur.com/MZigf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 SABnzbd programı bence en iyisi free olarak birde uzun zamandır astraweb kullanıyordum hitnews deneyeyim dedim denemez olaydım acaip pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bu sadece dl mi? yoksa aktif paylasim var mi? kisaca yakalanmak mumkun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aktif paylaşıma girip sen de post atabilirsin ama yakalanmak pek mümkün değil. Yani mümkün ama seni yakalamak için verecekleri emek senden alacakları tazminattan çok daha pahalıya gelir. Epey güvenli bir sistem. Zaten SSL ile çektiğin için herşeyi ne çektiğini göremezler, ancak Internode'dan filan DNS queryleri isteyebilirler o da yetersiz kanıt. Çünkü Usenet file sharing dışında bir sürü şey için kullanıyor, newsgrouplar güzel bir tartışma ortamı aynı zamanda. Zaten Astraweb, Indernode filan ip log tutmadıklarını söylüyorlar. Yani torrentle kıyas Opel Astra vs. başbakanın arabası olur. Ancak VPN/proxy + torrent kullanırsan için Usenet'e kıyasla rahat edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hmm buna bakiim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yeni bir client kullanıyorum iki gündür. Güzel özellikleri var, beleş. Bakın bir: http://www.binreader.com/ Güzel bir şey. Minimalist. http://www.ngrblog.com/category/newsreaders/binreader/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Grab it'den başkası kesmiyor beni niyeyse alıştığım için mi bilmiyorum ama işimi çok rahat görüyor. Repair and Extract olayı var mı bunda da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Torrent, rapid ,emule kullanmadığım şey kalmadı usenetden aldığım tadı hiçbirinden alamadım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Binreader cidden iyiymiş ya, sade bir arayüzü var hoşuma gitti valla. Direk satarım Grabiti hiç acımama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Binreader'da DL başlattığımda otomatik bikaç dosyayı pause yapıyor bunun bir nedeni var mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Evet bendede oldu aynısı download başlayınca pause oluyo ayarlara baktım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar