4Ever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bursa deff. bir adam top sektirirken bizim 2 gs'li futbolcu 1 metre mesafeden izledigini görünce kapattım maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bunlar çarşambada yenilir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ne salak ne kepaze bi takım şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 2. golü gördün yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 where is your servet now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bursa ciddi yargıladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Birinin cikip hagiye sadece yarim sezonluguna geldigini, eger puan degil, taraftarin begenisini toplayan bir takim yapamazsa seneye burada olamayacagini, galatasaray ne olursa olsun Türkiyenin ve avrupanin en önemli takimlarindan biri oldugunu emre colak, mustafa sarp, ayhan akman, baris, aydin,ufuk, aykut ve bilimum sünepelerden taraftarin yeteri kadar sıkıldıgıni ve artik bu adamlari görmek istemedigini gölgesinden degil, sadece kötü ve zevksiz futbol oynatmaktan korkmasi gerektigini BüYüK HARFLERLE ANLATMASİ LAZİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bursada bi cacık yoktu abi abartmayın 2-0dan sonra 10 kişi kalıncada bırakta oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 - ilk başta ciddi gs üstünlüğü vardı, hatta vay be nihayet adam gibi futbol oynicaz galiba diyodum... erken konuşmuşum. - bursanın ilk golü komedi. hem ofsayt hem el. - hakem genel olarak rezaletti, ilk yarıdan saçma sapan kararlar verdi iki takıma da. sonunda da ipin ucunu kaçırdı, futbolcular "zaten hakem random karar veriyo yapalım yapacağımızı" dediler. - kenny miller ne hayvan adammış yahu, TSL için fazla iyi bi adam. - ayhanın yatacak yeri yok. - yekta başarılı transfer, sevdim. - culio günden güne daha iyi oluyor. - ufuk kaleci falan değil, burada o kadar "ufuk kaleye geçsin güvenilsin" diyenler vardı alın size ufuk. maç sonunda da yenilecek golleri çıkardı gerçi ama o ikinci gol ne be? ufuku savunanları gslilikten afaroz ediyorum. - Bursa bayağı iyi takım oyunu oynuyor, zaten kırmızı kart sonrası resmen tek başlarına antrenman yaptılar. - kendisinden bişey beklediğimden de değil de kazım maç boyu yoktu. hele 2. yarı abartmıyorum 1 kere bile topa değmedi galiba. 1 kere bile spiker kazım demedi, ben de görmedim. - şu takım hala forvetsiz oynuyo, bir de 10 kişi kalınca stancu kenara geçti kazım forvette kaldı bu da ayrı komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kazım hep öyle. geçen maç çileden çıktım adamı 5 dakka izleyince. tipe bak ya gelmiş mal mal ofsaytta beklio tam 1 dakika çıkmaya tenezzül etmiyo hazretleri, top atınca da ofsayttayım görmüyomsun diye kızıyo. mal kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Red said: bursada bi cacık yoktu abi abartmayın 2-0dan sonra 10 kişi kalıncada bırakta oynasın hic bi bok oynamadi pu$tlar. be$ikta$a da boyle oynasalar ya. 4 leriz. bu arada culio amelelige geri donsun, stancu da joystick i biraksin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 doruktan kazım fanboyları kızdıracak sözler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hep futbolcular kabahatli olamaz bugün sahaya cikan takimda en golcü futbolcu servet ise bu ayip en basta teknik direktörlerindir bu kadar kisiliksiz ve karaktersiz mac tamamlamak hicbir galatasarayliya yakismaz buna müsade eden, izin veren ve destek olan herkeze ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bundesligaya 2. kaleci olmak için gidip önce as kaleci sonra takım kaptanı olan, türk vatandaşlığına geçmesine ramak kalmış gs aşığı kaleciyi gönderen yönetime müstehak bunlar. Bir de şu adamın ahını aldılar yollarken, acaba şu karenin çekildiği maçta hasan şaşı yedeğe çekmese bugün bu 66 numaralı futbolcu nerde olurdu. http://img228.imageshack.us/img228/3695/newsmansetresim123geret.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hagi said: "Futbolda kaybetmeyi kimse sevmez. Özellikle bizim gibi kulüpler. Ama maalesef böyle günlerde yaşamalıyız. Bence ilk devre iyiydik. Kalemizde iki gol gördük. İkinci devre Ayhan'ın kırmızı kart görmesiyle dengeler bozuldu. Bu dakikadan sonra Bursaspor gibi iyi bir takıma karşı tekrar avantajı yakalamak zordu. Yolumuza devam ediyoruz. İyi analiz ederek önümüzdeki maçlara bakacağız ve bu maçlardan en iyi verimi almaya çalışacağız. "BÖYLE ŞEYLER DE OLUR" Hagi, Ufuk'un yediği golle ilgili olarak ise şunları söyledi: "Futbol bu. Böyle şeyler de olur. Herkes hata yapabilir, problem değil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_PBqic1QB2rU/TDDGFBKB-UI/AAAAAAAAAKE/JYKqw3qZTHM/s1600/DOMINIC+IORFA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Jaxx said: Bundesligaya 2. kaleci olmak için gidip önce as kaleci sonra takım kaptanı olan, türk vatandaşlığına geçmesine ramak kalmış gs aşığı kaleciyi gönderen yönetime müstehak bunlar. Bir de şu adamın ahını aldılar yollarken, acaba şu karenin çekildiği maçta hasan şaşı yedeğe çekmese bugün bu 66 numaralı futbolcu nerde olurdu. http://img228.imageshack.us/img228/3695/newsmansetresim123geret.jpg 40 yaşında tekrar milli takıma çağrıldı Mondragon, daha ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 galatasaray'a zaa lamak bile mutlu etmiyor artık bizi, ezeli rakibimizi böyle görmek istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 applev0dka said: bu teksas'in icinde kucuk bir carsi var abi cidden... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 applev0dka said: yok sadece o diil abi :D butun mac 20 sey söyledilerse 15i bize özgü seyler :D hafta buğğğsaa seninle ölmeye geldikkkkk yapcaklar o olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 EZ DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bir beşiktaşlı olarak işşiz Hagi'nin Gs'nin başına geçirilip, denyo denyo adamları transfer ederek, komisyonunu da cebe indirmesini sindiremiyorum. Gs'lilere Allah sabır versin. Mustafa Sarp kim, ne işi var bu takımda ? Ayhan falan... Yani beşiktaşlıyım ama cidden kızıyorum bu gs'nin düşürüldüğü duruma, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hagiyi ben de sindiremiyorum da transferlerine laf etmek için erken. Culio gayet iyi adam çıktı mesela, stancuda daha bişi göremedim, ama zaten yedek başlıyo. Zapata'yı sahada bile görmedik ama ufuku izledikten sonra kalecinin şart olduğu aşikardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Rewendor said: Jaxx said: Bundesligaya 2. kaleci olmak için gidip önce as kaleci sonra takım kaptanı olan, türk vatandaşlığına geçmesine ramak kalmış gs aşığı kaleciyi gönderen yönetime müstehak bunlar. Bir de şu adamın ahını aldılar yollarken, acaba şu karenin çekildiği maçta hasan şaşı yedeğe çekmese bugün bu 66 numaralı futbolcu nerde olurdu. http://img228.imageshack.us/img228/3695/newsmansetresim123geret.jpg 40 yaşında tekrar milli takıma çağrıldı Mondragon, daha ne yapsın. ardayı hagi ilk defa şans vermedimi fi tarihinde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar