Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Brusaspor - Galatasaray 29.01.11 @ 19.00

Esh

Öne çıkan mesajlar

Birinin cikip hagiye sadece yarim sezonluguna geldigini,

eger puan degil, taraftarin begenisini toplayan bir takim yapamazsa seneye burada olamayacagini,

galatasaray ne olursa olsun Türkiyenin ve avrupanin en önemli takimlarindan biri oldugunu

emre colak, mustafa sarp, ayhan akman, baris, aydin,ufuk, aykut ve bilimum sünepelerden taraftarin yeteri kadar sıkıldıgıni ve artik bu adamlari görmek istemedigini

gölgesinden degil, sadece kötü ve zevksiz futbol oynatmaktan korkmasi gerektigini

BüYüK HARFLERLE ANLATMASİ LAZİM
Sosyal ağlarda paylaş

- ilk başta ciddi gs üstünlüğü vardı, hatta vay be nihayet adam gibi futbol oynicaz galiba diyodum... erken konuşmuşum.

- bursanın ilk golü komedi. hem ofsayt hem el.

- hakem genel olarak rezaletti, ilk yarıdan saçma sapan kararlar verdi iki takıma da. sonunda da ipin ucunu kaçırdı, futbolcular "zaten hakem random karar veriyo yapalım yapacağımızı" dediler.

- kenny miller ne hayvan adammış yahu, TSL için fazla iyi bi adam.

- ayhanın yatacak yeri yok.

- yekta başarılı transfer, sevdim.

- culio günden güne daha iyi oluyor.

- ufuk kaleci falan değil, burada o kadar "ufuk kaleye geçsin güvenilsin" diyenler vardı alın size ufuk. maç sonunda da yenilecek golleri çıkardı gerçi ama o ikinci gol ne be? ufuku savunanları gslilikten afaroz ediyorum.

- Bursa bayağı iyi takım oyunu oynuyor, zaten kırmızı kart sonrası resmen tek başlarına antrenman yaptılar.

- kendisinden bişey beklediğimden de değil de kazım maç boyu yoktu. hele 2. yarı abartmıyorum 1 kere bile topa değmedi galiba. 1 kere bile spiker kazım demedi, ben de görmedim.

- şu takım hala forvetsiz oynuyo, bir de 10 kişi kalınca stancu kenara geçti kazım forvette kaldı bu da ayrı komedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bursada bi cacık yoktu abi abartmayın

2-0dan sonra 10 kişi kalıncada bırakta oynasın

hic bi bok oynamadi pu$tlar.

be$ikta$a da boyle oynasalar ya. 4 leriz.

bu arada culio amelelige geri donsun, stancu da joystick i biraksin bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundesligaya 2. kaleci olmak için gidip önce as kaleci sonra takım kaptanı olan, türk vatandaşlığına geçmesine ramak kalmış gs aşığı kaleciyi gönderen yönetime müstehak bunlar.

Bir de şu adamın ahını aldılar yollarken, acaba şu karenin çekildiği maçta hasan şaşı yedeğe çekmese bugün bu 66 numaralı futbolcu nerde olurdu.

http://img228.imageshack.us/img228/3695/newsmansetresim123geret.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Hagi said:

"Futbolda kaybetmeyi kimse sevmez. Özellikle bizim gibi kulüpler. Ama maalesef böyle günlerde yaşamalıyız.

Bence ilk devre iyiydik. Kalemizde iki gol gördük. İkinci devre Ayhan'ın kırmızı kart görmesiyle dengeler bozuldu. Bu dakikadan sonra Bursaspor gibi iyi bir takıma karşı tekrar avantajı yakalamak zordu.

Yolumuza devam ediyoruz. İyi analiz ederek önümüzdeki maçlara bakacağız ve bu maçlardan en iyi verimi almaya çalışacağız.

"BÖYLE ŞEYLER DE OLUR"

Hagi, Ufuk'un yediği golle ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Futbol bu. Böyle şeyler de olur. Herkes hata yapabilir, problem değil"
Sosyal ağlarda paylaş

Jaxx said:

Bundesligaya 2. kaleci olmak için gidip önce as kaleci sonra takım kaptanı olan, türk vatandaşlığına geçmesine ramak kalmış gs aşığı kaleciyi gönderen yönetime müstehak bunlar.

Bir de şu adamın ahını aldılar yollarken, acaba şu karenin çekildiği maçta hasan şaşı yedeğe çekmese bugün bu 66 numaralı futbolcu nerde olurdu.

40 yaşında tekrar milli takıma çağrıldı Mondragon, daha ne yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir beşiktaşlı olarak işşiz Hagi'nin Gs'nin başına geçirilip, denyo denyo adamları transfer ederek, komisyonunu da cebe indirmesini sindiremiyorum. Gs'lilere Allah sabır versin. Mustafa Sarp kim, ne işi var bu takımda ? Ayhan falan... Yani beşiktaşlıyım ama cidden kızıyorum bu gs'nin düşürüldüğü duruma, yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Jaxx said:

40 yaşında tekrar milli takıma çağrıldı Mondragon, daha ne yapsın.

ardayı hagi ilk defa şans vermedimi fi tarihinde ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...