Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ne zaman yenicez bu takımı ya çok merak ediyorum yok arkadaş ya girmiyor top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Arkadaş çok yüzsüz çıktı valla =) hala mesaj atabiliyor bravo hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 benjani said: maç başlamamış topic e girip 5 atcaz dağıtcaz mı yazalım Buraya gelip maç başlamadan vır vır etmeyi iyi biliyosunuz ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 akşam büyük zaalancakları için şimdiden başka forumlarda alıştırma yapıolar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 benjani said: maç başlamamış topic e girip 5 atcaz dağıtcaz mı yazalım abicim uzun süre sonra mac baslamadan bi topic'inz var iste bence tadini cıkart.. anca derbi olursa gol olmadan acilio zaten.. hadi yetişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 maç başlamadan şu topic e ne yazmışım.oku önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Tamam oldu ben bütün fenerlilere ve gslilere isimle hitap edip öle cevap veririm ondan sonra. Sen yazmadıysan fenerliler - benjani derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 15/15 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Masquerade said: savunmaya gel, gs de kötü ama bizle dalga geçiyonuz! lal. aradaki puan farkımız 5. kapışırız beraber orta sıralarda. B) Hahahahah süpersin. Hilberti kesti de sonra bu argümanla gel. :D Gassaray çok kötü. Feci, berbat. Dün kahkahalar attım halinize. Kaç oldu şimdi? -3 mü averajınız? Ne haldesiniz. İnsanın yüzü kızarır azcık... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 topiğin başına baktım da, maç başlamadan kimse birşey yazmamış bjk ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ibb yargıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 galatasaray berbat beşiktaş çok kötü fener kötü. kabul edemiyorsunuz ama, uefa'ya kimin gideceğini yarı finaldeki gs - bjk eşleşmesi belirleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Şu an ligin açık ara en iyi futbolunu oynayan Beşiktaş'a "çok kötü" dedi. Ayrıca malum olası yarı final eşleşmesinin kazananı da şu andan belli gibi yani. Galatasaray'ın ben şu an ki turu geçebileceğinden bile şüpheliyim, hatta geçemez bana göre. Cidden çok vasat takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: galatasaray berbat beşiktaş çok kötü fener kötü. kabul edemiyorsunuz ama, uefa'ya kimin gideceğini yarı finaldeki gs - bjk eşleşmesi belirleyecek. Bir tutar yanınız o kaldı zaten. O da giderse elinizden, önümüzdeki sezon pusup oturacaksınız ligde. Sen inanıyor musun ki Galatasaray ilk 4'e girebilir şu dakikadan sonra? Biz de Türkiye kupasındayız. Siz bu turu geçebilin de sonra konuşalım istersen ne olur BJK - GS maçları. Cidden inancım 0 GS'nin turu atlayabileceğine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: galatasaray berbat beşiktaş çok kötü fener kötü. kabul edemiyorsunuz ama, uefa'ya kimin gideceğini yarı finaldeki gs - bjk eşleşmesi belirleyecek. Ya tamam beşiktaş çok kötü, biz zevk alıyoruz izlerken. Ama gs ve fblilerin bu çabası nedir? Şurda resmen bjk'nın ilk mağlubiyeti bekleniyodu baya büyük bi kitle tarafından. Madem o kadar kötüyüz bu heyecanınız ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 benjani said: topiğin başına baktım da, maç başlamadan kimse birşey yazmamış bjk ile ilgili abi daha buca macindan basladinz daha ne yazmamasi ne diyorsn ya.. trabzon macindan cok konusuldu abi ortada acık bişey var bizden cok gaza gelen sizsinz.. -lann olm lan acaba yaparlar mi lan 17de17 -yok ya sanmiyorum.. yoksa yoksa olur mu lan ? -abiiii.. zaten schuster vizyonsuz yıldzlar hödörör fln bütün haftayi böyle gecirdnz burda 1 tane besiktasli cıkıp herkesi yencez en birinciyz demedi.. herkes ortak fikir olarak takım güzel oynuo mutluyuz dedi.. kupa gelirse de bonusu olur. gelmese de memnunz dedi.. kendi şişirdgnz balonu kendinz patlatıorsunz sonra gelip hilberti kesti.. schuster bilmiyor gibi sacma argumanlar dökuyorsunz.. 3kupada birden variz.. 3ünde birden 0 ceksek de sezonu sizden daha mutlu bitrcez kapiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: galatasaray berbat beşiktaş çok kötü fener kötü. kabul edemiyorsunuz ama, uefa'ya kimin gideceğini yarı finaldeki gs - bjk eşleşmesi belirleyecek. Yarı finale çıkabilmenizi BJKlılar daha çok istiyo inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Leadman said: Şu an ligin açık ara en iyi futbolunu oynayan Beşiktaş'a "çok kötü" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aktiftablet said: fizban said: galatasaray berbat beşiktaş çok kötü fener kötü. kabul edemiyorsunuz ama, uefa'ya kimin gideceğini yarı finaldeki gs - bjk eşleşmesi belirleyecek. Yarı finale çıkabilmenizi BJKlılar daha çok istiyo inan. fenerliydi sanki fizban ama emin değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 word'e İBB yaz font kutusundan BJK fontunu seç ZAA çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fener kötüyken nasıl bjk çok kötü olabliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Leadman said: Şu an ligin açık ara en iyi futbolunu oynayan Beşiktaş'a "çok kötü" dedi. Ayrıca malum olası yarı final eşleşmesinin kazananı da şu andan belli gibi yani. Galatasaray'ın ben şu an ki turu geçebileceğinden bile şüpheliyim, hatta geçemez bana göre. Cidden çok vasat takım. ligin açık ara ney yıldızların bireysel hareketleriyle olmuyor bu işler. Fener senelerce tecrübe etti, biz çok sezon tecrübe ettik. Uyanın artık rüyadan, 21. yüzyılda 2011 yılındayız. Futbol böyle dönmüyor. Anadolu takımının biri sıkı markaj yapsa hırslı oynasa biraz oyuncular, 0-0'a gidiyor direk yıldız kadroların maçları. Hele birde kontra ile bi gol de bulurlarsa direk gg maç. Bu fenerde de böyle oldu, gs de de oldu, bjk de yaşıyor. Fener geç uyandı, gs'nin zaten çok kısa sürdü, şekerleme gibi bişeydi. Bjk taraftarı yıllar yılı yıldız oyunculara da hasret olunca zor uyanacaklar gibi bu rüyadan. İyi kardonuz var. Pahalı oyuncularınız var. Bireysel olarak yıldızlar adamlar. ama 2011 yılındayız, lögönaçokaro en öyö tokomo dahi ibb karşısında boyun büküp dönüyor. Yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Reksa said: word'e İBB yaz font kutusundan BJK fontunu seç ZAA çıksın. al işte bi bjk mağduru daha. küçük takımın kendini büyük gören taraftarının güzel örneği. edit: ama böz 2.yöz rörörörörörö tamam gerek yok cevap yazmana ben yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aktiftablet said: fener kötüyken nasıl bjk çok kötü olabliyo? futbolu sadece tabela olarak bilince öyle oluyor malesef.. fener kötüyken besiktas cok kötü oluyor hilbert kart cezalisiyken schuster kesti oluyor... malesef insanlarin tabela okumak yerine futbolu ögrenmesi gerek biraz.. besiktas trabzon macinin ilk yarisindaki oyunu ve buca macinda ayakta alkıslanrken fener macina 100 kisi gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bide feneri hiç sevmem ama fener maçına 100 kişi gitmesinin nedeni o günkü basket maçıydı bariz. Kendinizi kandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar