Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ya ben can sikintisindan gecen haziran ayinda boyle bi ba$vurmu$tum. Bugun 2 tane mail geldi, kazandiniz diye. Ama fake mi degil mi bilemedim. daha once kazanan var mi? biri [email protected] digeri [email protected] dan bi de 872$ fee istiyolar. western unionla ingilteredeki us embassy e . adresi : Name : John Hosking Address: 24 Grosvenor Square London, W1A 2LQ United Kingdom arattim adres dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Telefon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://knowyourmeme.com/system/icons/157/original/Atrapitis.gif?1240007111 ama gerçekse green card güzel birşey, kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Fake. Kendin söylemişsin abi: usa.com .gov olması lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 adresler fake gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://www.usa.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 olumune fake mis sadfasd asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 fake o %110 hatta geçenlerde açılmıştı topiki gene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 mail de o kadar pro hazirlanmi$ ki arkada$. insan bi hass oluyo. sonra uyaniyosun boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 İyi para kaldırmışlardır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 para embassy e gider abi. adres dogru. ya da geri doner oyle bi kisi olmadigi icin ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 western unionla para adrese gider sanıyorsan yanılıyorsun. şubeden alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 official site dışında bi yerden kayıt yaptıysan bekleme zaten bence :p kazanırsan eve postayla zarf olarak geliyor zaten, email falan değil. 2011 için şurdan başvurum ne alemdeymiş status kontrolüde yapılabiliyor: http://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(4o24qe3j3gc43c55xiylasf3))/Secure/StatusCheck.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 eet onu gordum, ordan yapmi$ olabilirim de cikmami$ olmasi %99.98 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Esh said: para embassy e gider abi. adres dogru. ya da geri doner oyle bi kisi olmadigi icin ne bileyim. Western Union ne adrese ne kimliğe bakar istersen git abdülrezzak bin kezzap diye isme yolla adam yine çeker parayı. Şubeye gitmene bile gerek yok ATM'den alıyorsun kolaylıkla acenteden alsan bile ID sormazlar ismi söyle kodu ver tamamdır. Çok eski bir dolandırıcılık yöntemi ama geçenlerde bu yolla 10k kaptıran türk görmüştüm DH'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 fake değil arkadaşım yolla yolla ben yollarım sürekli şuana kadar 5tane ev 3 tane de araba kazandım çok şey kaybedersin yollamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 geçen haziran da başvurduysan onun sonuçları 2012 de açıklanır, fake kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 arkadaşlar benim teyzem yolladı, şu an miami de sahilde sex on the beachini yudumluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar