Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cihangir'in çöpleri

yav

Öne çıkan mesajlar

cüneyt özdemir'in dipnot.tv internet sitesi enteresan yazılar çıkarmaya başladı bünyesinde. Çok değişik kafalardan yazar topluyorlar ve fena da olmuyor aslında...

Kağıt toplayıcısı ve Dipnot.tv yazarı Ali Mendillioğlu Cihangir'in çöplerini karıştırdı ve çöpten çıkanlardan bambaşka bir Cihangir portresini Dipnot.tv için yazdı. Cihangir'i hiç böyle okumadınız! Dipnot.tv özel haberi!

Ali Mendillioğlu aslında halkın deyimi ile kağıt toplayıcısı kendi deyimi ile geri dönüşüm işçisi. Ama o sokakta hergün yüzlercesini gördüğümüz ve çoğunlukla gömezden geldiğimiz geri dönüşüm işçilerinden biraz farklı. Yaşadığı dünyayı sorgulayn, okuyan, eline kalem tutturmaya çalışan, başka hayatlaa öykünmeden, keni hayatını kaliteli yaşamaya çalışan biri.

http://dipnot.tv/4060/Cihangirin-coplerinden-en-cok-ne-cikiyor-Cihangirliler-nasil-besleniyorlar-seks-hayatlari-nasil.aspx

siteye gönderdiğim kendi yorumumu da ekleyeyim:

Yazı girizgah itibariyle çok ilgimi çekti ve merakla okumaya başladım ancak son paragraflara ilerledikçe amacın Cihangir'i belirli bir kalıbın içerisine sokmaya çalışmakla, oradaki insan yapısını etiketlemekle sınırlı olduğunu anlayayazdım. Bu tip temel düzeydeki sosyolojik çıkarımların yapılabilmesi için şehrin farklı yerlerindeki çöpleriyle ilgili de aynı türde gözlemler yapmak gerekir diye düşünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

onu anladım abi. özet olarak cihangirli neymiş yani. çakma entelmiymiş hakkaten. onu soruyorum

Cihangirlilerin sadece imaj kastıklarına dair argümanlar var. Yok işte evde içtikleri içkiler ucuzmuş, kimsenin görmeyeceği mutfak/tuvalet ürünleri de en ucuzlarındanmış, ama gel gör ki çok pahalı makyaj malzemeleri, zayıflama ürünlerinin kutuları vs. de çöpten çıkıyormuş.vsvsvs

güzel çıkarımlar var aslında benim hoşuma gitti de işte varılan sonuç gene de sığ kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...