yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 cüneyt özdemir'in dipnot.tv internet sitesi enteresan yazılar çıkarmaya başladı bünyesinde. Çok değişik kafalardan yazar topluyorlar ve fena da olmuyor aslında... Kağıt toplayıcısı ve Dipnot.tv yazarı Ali Mendillioğlu Cihangir'in çöplerini karıştırdı ve çöpten çıkanlardan bambaşka bir Cihangir portresini Dipnot.tv için yazdı. Cihangir'i hiç böyle okumadınız! Dipnot.tv özel haberi! Ali Mendillioğlu aslında halkın deyimi ile kağıt toplayıcısı kendi deyimi ile geri dönüşüm işçisi. Ama o sokakta hergün yüzlercesini gördüğümüz ve çoğunlukla gömezden geldiğimiz geri dönüşüm işçilerinden biraz farklı. Yaşadığı dünyayı sorgulayn, okuyan, eline kalem tutturmaya çalışan, başka hayatlaa öykünmeden, keni hayatını kaliteli yaşamaya çalışan biri. http://dipnot.tv/4060/Cihangirin-coplerinden-en-cok-ne-cikiyor-Cihangirliler-nasil-besleniyorlar-seks-hayatlari-nasil.aspx siteye gönderdiğim kendi yorumumu da ekleyeyim: Yazı girizgah itibariyle çok ilgimi çekti ve merakla okumaya başladım ancak son paragraflara ilerledikçe amacın Cihangir'i belirli bir kalıbın içerisine sokmaya çalışmakla, oradaki insan yapısını etiketlemekle sınırlı olduğunu anlayayazdım. Bu tip temel düzeydeki sosyolojik çıkarımların yapılabilmesi için şehrin farklı yerlerindeki çöpleriyle ilgili de aynı türde gözlemler yapmak gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 özet lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ben eski bir cihangirli olarak çöpe yemek artığı, gazete ve boş paketleme şeyleri atardım aırlıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 katı atık toplayanların Katık diye bir dergileri var, ilginç gelmişti bana. bir de bu adam bizim bir dersimize konuşmaya gelmişti, iyi eğitmiş kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fede said: özet lazım bizim çöpçü diyeceğimiz bir adam meğersem entelektüelmiş ve çöpleri karıştırırken bulunduğu mevkiye dair sosyolojik çıkarımlarda bulunmuş ve bunları anlatmış yazısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Cüneyt özdemir son dönemde saygınlığını çok çok yitirmiş bi gazeteci benim gözümde. Özellikle Twitter saçmallılarından sonra yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 onu anladım abi. özet olarak cihangirli neymiş yani. çakma entelmiymiş hakkaten. onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bu yazıyla bir ilgisi yok ama cüneyt'in. sadece fazladan gereksiz bir bilgi olarak geçtiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fede said: onu anladım abi. özet olarak cihangirli neymiş yani. çakma entelmiymiş hakkaten. onu soruyorum Cihangirlilerin sadece imaj kastıklarına dair argümanlar var. Yok işte evde içtikleri içkiler ucuzmuş, kimsenin görmeyeceği mutfak/tuvalet ürünleri de en ucuzlarındanmış, ama gel gör ki çok pahalı makyaj malzemeleri, zayıflama ürünlerinin kutuları vs. de çöpten çıkıyormuş.vsvsvs güzel çıkarımlar var aslında benim hoşuma gitti de işte varılan sonuç gene de sığ kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 e biliyoduk zaten öyle olduğunu, çöplere girmeye gerek yoktu. umut sarıkaya saolsun skjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 anlayayazdım ne ya yanlış kullanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 anlaya durdum asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 anlar gibi oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar