Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bodrum sel altında kalmış haberlerde söylüyorlar, ben yalıkavaktayım buranın da durumu feci. karşımda kocaman pencereler var rüzgardan fırtınadan camlar sallanıp duruyor. şimşek var paso ama gökgürültüsü olmadı daha. ankara'da bu kadar yoğun sağanak yağmur gördüğümü hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hemen çık ordan ÇABUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 resim koysana. nerelerde yogun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 nereye çıkayım arkadaş, dışarda yağmur yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 synthesizer said: resim koysana. nerelerde yogun? ne resmi? dışarısı karanlık ve abartı yağmur yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sokak lambası yok mu bilader. çek camdan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Akdeniz sitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bodrum hep öyle yağdımı tam yağıyor.bi gün bakmışsın günlük güneşlik sonraki gün deliler gibi yağmur yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yavru nuh tufanı vardı bugün, ben elektrikler nasıl gitmedi şaştım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bodrum öyle valla kışını sert çekiyoruz yazını kaynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bone said: bodrum sel altında kalmış haberlerde söylüyorlar, ben yalıkavaktayım buranın da durumu feci. karşımda kocaman pencereler var rüzgardan fırtınadan camlar sallanıp duruyor. şimşek var paso ama gökgürültüsü olmadı daha. ankara'da bu kadar yoğun sağanak yağmur gördüğümü hatırlamıyorum. http://gazetesabun.com/wp-content/uploads/cache/6404_NpAdvHover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 melih gökçek tükürünce her yeri sel götürüyor, barajlar doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar