Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

websitesi değiştirme

Loex

Öne çıkan mesajlar

eger bir insan, web design ve web develop'tan hicbir sey anlamıyorsa gider hazır tema satın alır 30-50$ civarına. icindeki de editlemesi icin bu isten az bisey anlayan bir adama cep harclıgı verir.

hem profesyonel bir websitesine sahip olur, hem de bu isten en az zararla ayrılmıs olur.
Sosyal ağlarda paylaş

profesyonel bir şirkete yaptırırsan saat üzerinden keser faturayı. ve basit bile olsa çok düşük fiyat çekilmez. ama bu site gibi basit bir html siteyi ucuza freelancer iş yapan birisi de çok rahat yapar. 1500-2500 çok fazla. 500 ideal bir fiyattır.

ben şahsen 1500-2500 gibi miktarlara xml tabanlı, değişiklikleri kontrol paneli aracılığı ile kendin bile yapabileceğin flash site, flash oyun programlıyorum. isteğe bağlı olarak actionscript 2 veya 3 ile. hiç küçümsenecek bir miktar değil.

ama yukarıda yapıyorum dediğim gibi bir siteyi bizim şirkete yaptırmaya çalışsan sana 10bin den başlayan faturayı keser. verir bana yine 1500-2500 gibi fiyatı benim açımdan değişen birşey olmaz ama yaptıran için çok şey değişir. bu güne kadar işini yaptığım, ttnet, bosh, koçsistem fln gibi şirketler tabiki yüksek fiyata da olsa şirkete vermek zorundalar krumsallığın getirisi olarak ama küçük ölçekli işletmeler doğru insanı bulduğu zaman çok büyük bir maliyetten kurtulabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de abi boyle bi siteyi yapan freelancer da zaten o isi bıraksın. ben sunu portfolyoma koymaya utanırım. yani biri bana gelip benim butecm 500 lira, buna uygun site yap derse eger, ben yine seo'suna onem veririm. h1, h2 nedir bilmeyen kullanmayan adam zaten nasıl web developer olup 2500 lira kaldırmıs su isten anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

O piyasada bir sürü 3-5 tutorial görüp deneyip ben web developerım webciyim masterım diye gezen insan kaynıyor. Grafikerlikte böyle mesela. Üniversiteye girememiş, girmiş ama okuduğu ne bölümün ne de okulun kendisinin bi bok olmadığı bir sürü insan bu işlere yöneliyor
Sosyal ağlarda paylaş

md5 said:

xetraynex said:

is icin ofis acilir
evde yapilan isin ne kadar iyi bilirsen bil profesyonelligi bir yere kadar
sorry

dükkan sadece maçkada açılıyo dimi. orda açılmıyosa evde açılıyodur

birader 11 yasindamisin mackada dukkan acarsan ust kitleye hitap edersin kimsenin de umrunda olmaz 1000 tl 2000 tl esenyurtta acarsan borekciye websitesi yaparsin onuda 100tl ye yaparsin
suan patron olan 50+ insanlar icin web sitesi cok yeni bi kavram

gun icerisinde saatlerini pc karsisinda super websiteleri dolasark gecirmiyolar
onun yerine aa bizim katalog tasarimlarini yapan yer web sitesi yapiyo mu ? hee tamam o zaman yaptirin bi tane diyo

yaptiriyo web siten varmi var bitti oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Web olayi ajans isi degildir zaten. Ajansin ustlenmesinde bir sakinca yoktur ama ajanslarin bu isi kendi iclerinde cozmeye calisma cabalari -cogu zaman- ya cok vasat islerle ya da bir turlu bitmeyen proje surecleriyle sonuclaniyor.

O yuzden benim fikrime gore bir ajans tum projeyi almali ama ozel bir ekibi olmadigi takdirde gerekli isi gerekli yere outsource etmelidir.

Bu noktada da devreye yazilim sirketleri, ekipler ve freelancer'lar girmelidir.

Olmasi gerekeni budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...