md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 direk tavrı takıcan öylelerine karşı iyi ona yaptırın o zaman diyip telefonsa kapıyıcan işyeriyse çıkıcan kapıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 md5 said: örnek 1 mesela yukardaki post. bak adam 500 ü bile çok buldu sen 750 eder diyosun. keyfi fiyat ise; bir işin ederinden fazla fiyat vermek keyfi fiyattır liboşçum bu fiyata bi de kdv ve işveren payı eklersen 1000tl eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 orasi oyle. demekki neymis 200 liraya is yaparsaniz verdiginiz zaman, yol parasi, o isi yaparkenki yemek paraniz filan derken para kazanacam diye para kaybedersiniz. yani yataginizda idle modda dizi film izleseniz daha cok para kazaniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 en güzeli ajans kurmak. bulucan müşteriyi iteliyicen kazık fiyatı, o fiyatın 10 da 1 ini gidip bi freelancera vercen tüm işini yapıcak işi teslim edicek sen de onu müşteriye vericen. temiz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bkz. turkiyede insanlar nasil zengin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ya o fiyata bide maçkada dükkan kirası ve giderlerini koyun çok da anormal değil açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Kimse maçkada dükkan açmayı zorunlu kılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 cok mantikli bu is icin dukkan acanlar tam bir gerizekali evde internet uzerinden 15 yasinda cocuklarla yarismak varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bence sen kafanın almayacağı şeyleri düşünme fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 is icin ofis acilir evde yapilan isin ne kadar iyi bilirsen bil profesyonelligi bir yere kadar sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 eger bir insan, web design ve web develop'tan hicbir sey anlamıyorsa gider hazır tema satın alır 30-50$ civarına. icindeki de editlemesi icin bu isten az bisey anlayan bir adama cep harclıgı verir. hem profesyonel bir websitesine sahip olur, hem de bu isten en az zararla ayrılmıs olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 profesyonel bir şirkete yaptırırsan saat üzerinden keser faturayı. ve basit bile olsa çok düşük fiyat çekilmez. ama bu site gibi basit bir html siteyi ucuza freelancer iş yapan birisi de çok rahat yapar. 1500-2500 çok fazla. 500 ideal bir fiyattır. ben şahsen 1500-2500 gibi miktarlara xml tabanlı, değişiklikleri kontrol paneli aracılığı ile kendin bile yapabileceğin flash site, flash oyun programlıyorum. isteğe bağlı olarak actionscript 2 veya 3 ile. hiç küçümsenecek bir miktar değil. ama yukarıda yapıyorum dediğim gibi bir siteyi bizim şirkete yaptırmaya çalışsan sana 10bin den başlayan faturayı keser. verir bana yine 1500-2500 gibi fiyatı benim açımdan değişen birşey olmaz ama yaptıran için çok şey değişir. bu güne kadar işini yaptığım, ttnet, bosh, koçsistem fln gibi şirketler tabiki yüksek fiyata da olsa şirkete vermek zorundalar krumsallığın getirisi olarak ama küçük ölçekli işletmeler doğru insanı bulduğu zaman çok büyük bir maliyetten kurtulabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 xetraynex said: is icin ofis acilir evde yapilan isin ne kadar iyi bilirsen bil profesyonelligi bir yere kadar sorry dükkan sadece maçkada açılıyo dimi. orda açılmıyosa evde açılıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 iyi de abi boyle bi siteyi yapan freelancer da zaten o isi bıraksın. ben sunu portfolyoma koymaya utanırım. yani biri bana gelip benim butecm 500 lira, buna uygun site yap derse eger, ben yine seo'suna onem veririm. h1, h2 nedir bilmeyen kullanmayan adam zaten nasıl web developer olup 2500 lira kaldırmıs su isten anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 O piyasada bir sürü 3-5 tutorial görüp deneyip ben web developerım webciyim masterım diye gezen insan kaynıyor. Grafikerlikte böyle mesela. Üniversiteye girememiş, girmiş ama okuduğu ne bölümün ne de okulun kendisinin bi bok olmadığı bir sürü insan bu işlere yöneliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 md5 said: xetraynex said: is icin ofis acilir evde yapilan isin ne kadar iyi bilirsen bil profesyonelligi bir yere kadar sorry dükkan sadece maçkada açılıyo dimi. orda açılmıyosa evde açılıyodur birader 11 yasindamisin mackada dukkan acarsan ust kitleye hitap edersin kimsenin de umrunda olmaz 1000 tl 2000 tl esenyurtta acarsan borekciye websitesi yaparsin onuda 100tl ye yaparsin suan patron olan 50+ insanlar icin web sitesi cok yeni bi kavram gun icerisinde saatlerini pc karsisinda super websiteleri dolasark gecirmiyolar onun yerine aa bizim katalog tasarimlarini yapan yer web sitesi yapiyo mu ? hee tamam o zaman yaptirin bi tane diyo yaptiriyo web siten varmi var bitti oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 starbucks açmıyosun ajans açıyosun, iş hanının tekinde açsanda olur, istoçta açsan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Çok gereksiz uzattınız mevzuyu. Ayrı başlığı hak ediyor konuştuklarınız. Başlık sahibinin derdi başka. Pzartesi bekliyorum ö.m. senden. Ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 okay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben anlamadım ya simdi. loex sen tasarım ajansı acmayı sacma mı buluyorsun? yani evden de yapılır websitesi, dukkan acmak sacma mı diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hayır adam dükkansız ajans olmaz diyor. ben de olmaz diyorum onu anlamadı. ama adamın direttiği nokta illa maçka da olcakmış ajans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Web olayi ajans isi degildir zaten. Ajansin ustlenmesinde bir sakinca yoktur ama ajanslarin bu isi kendi iclerinde cozmeye calisma cabalari -cogu zaman- ya cok vasat islerle ya da bir turlu bitmeyen proje surecleriyle sonuclaniyor. O yuzden benim fikrime gore bir ajans tum projeyi almali ama ozel bir ekibi olmadigi takdirde gerekli isi gerekli yere outsource etmelidir. Bu noktada da devreye yazilim sirketleri, ekipler ve freelancer'lar girmelidir. Olmasi gerekeni budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben 5 liraya yaparım site. istediğiniz site olsun yeaağğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 50'ye 100'e web sitesi kodlayıp dizayn eden ve güzel bir sonuç çıkartan varsa site yapsın bana. php, html, css felan uğraşmak zorunda kalmamış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar