adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 burda kullanılan program yada yazılım nedir nasıl bi yüzdeye göre karşına site çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yazilim felan yok searrch ediyo ilk cikani aciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tamamen kandırca mı yani o :D normal search etsen ilk çıkanı tıklasan aynı siteye mi girmiş oluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 gogglesın yazılımı nedir abi fotoraf nasıl arıyor bana onu anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 gukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 vakti zamanında bir arkadaşın kurbanı olmuştum bu kendimi şanslı hissediyorum hede hödösünde. Midesi sağlam, dayanıklı ve kendine güvenen arkadaşlar "blue waffle" yazıp kendimi şanslı hissediyoruma tıklayabilir. İddia ediyorum şansınıza küsücek berbat anlar geçiriceksiniz. bu yazdıklarıma rağmen açana müstahaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sanırım ilk kurban sensin.. erol taş gibi kahkaha atımm nihahahahah =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 aQuelleris said: vakti zamanında bir arkadaşın kurbanı olmuştum bu kendimi şanslı hissediyorum hede hödösünde. Midesi sağlam, dayanıklı ve kendine güvenen arkadaşlar "blue waffle" yazıp kendimi şanslı hissediyoruma tıklayabilir. İddia ediyorum şansınıza küsücek berbat anlar geçiriceksiniz. bu yazdıklarıma rağmen açana müstahaktır. inci'de vardı bu hep ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 inciden önce internetin olmaması inci'nin kuruluş tarihinin 1071 olması sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tamam vurma. ahhhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 blue waffle iyimiş mustardsnack de öyle keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 şu an tam olarak şu an itibariyle yemek yiyorum. çok merak ettim mavş vafılı. girimmi lan ? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sakin. yemek bitsin. 2 saat takil gez. ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 az önce bitti yemek. bi sigara içip bastırıp girsem :( çatladım allam allam ne var çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sırf bunu söyledim diye banlanmıştım öyle diyim sana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 offffffffffffff.. abi naaaptıınızz yaaaaaaaaaaa.. :( evet baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 postum uçurulmuş, kelleyi kurtardığıma sevineyim mi galeyan mı çıkarayım bilemedim. :? oysaki çok kişi yararlanacaktı ondan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 irade yoksunu ve başkalarının da kendisi gibi olduğunu sanan ve de kolay kusan bir adminimiz olsa gerek:D canı sağolsun oysa ki herangi bir X şahsı burda bu yolu açıklayarak söyleyen birisi sayesinde bunu öğrenip ileride başka platformda kendisine yapılabilcek aynı kötü şakadan mevzusu burda geçtiği için kendini kurtarabilecekti adminimiz bu vizyondan da yoksun demek ki canı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 blue waffle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 of rasmon öl ya o ne lan ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 silinen postlarda ne olduğu hakkında uyarılar vardı silen akıllı arkadaşı burdan alkışlayalım şimdi(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 iyi merakta uyandırıyordu he. artık açıpta kim istifra edip soğuduysa hayatından... B)- ama yav'ın dediği gibi gayet ciddi uyarmıştım. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar