Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi pulp fiction'mi kaldi artik offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesela the Game vardi. Mükemmel bir filmdi. E.T.'yi listede ilk5 e sokardim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dasaaa said: en abartısı 1nomero zaten şawşank ridempşın #1! orly! inception up Cinema Paradiso Mononoke-hime The Social Network Finding Nemo Ratatouille In Bruges Howl's Moving Castle Crash Spirited Away Slumdog Millionaire Selam anime düşmanı! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ilk 1000e girecek şeyler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Aslında baya kapsam gerektiren topic bu, 250 filmden 100 tanesini izleyen nadirdir aramızda, hem kendi içinde, hem de kendi türleri arasında incelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 insepşın çıksın ordan gerisine razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dasaaa said: ilk 1000e girecek şeyler değiller. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 shining'de hakkını kaybettin sen, next. http://www.localseoguide.com/wp-content/uploads/2007/11/sein_soup_nazi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 insepşına yapılan şu muamelede klişeye girdi artık baya saglam film işte hakediyor ayrıca dasaanın laf ettiği filmlerde gayet güzel filmler.in bruges up slumdog baya başarılı filmler listede bunlardan daha gereksizleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi çok sıkıcı bi filmdi ben ne yapiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ratatul nemo falan bencede gereksiz crashda overrated bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben de listede olmaması gereken diye atladım da, overrated ama koskoca listede neler var daha. zamanla düşer denmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sawer said: Reqiuem for a dream - aşırı overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Red said: ratatul nemo falan bencede gereksiz animasyonlar iyi güzeller ama top250'ye adım atmamalılar, direk kendi top 250'leri olsun güzel güzel oynasınlar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 başlığın ne dediğini açıklayım mı sizlere? yoksa bir kaç kere daha okursanız anlar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Red said: insepşına yapılan şu muamelede klişeye girdi artık baya saglam film işte hakediyor inception, memento, primer gibi filmlerden nefret eden bir kesim var. zorlamaya gelmiyorlar pek. keyif meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 8½'u da ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 memento çok güzeldi insepşın'ı çok abarttılar abi yok böyle film harika film abov film diye okadar reklamı yapıldı sıradan güzel bi film çıktı ama okadar abartıldığı için benim beklentim yükseldi hiç öyle şahene bi filmle karşılaşamadım o yüzden overrated rafında yerini aldı benim odamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 mesela heath ledgerin candy filmi mükemmel bir filmdş imdb puanı düşüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 adamınbiri said: insepşın'ı çok abarttılar abi yok böyle film harika film abov film diye okadar reklamı yapıldı sıradan güzel bi film çıktı ama okadar abartıldığı için benim beklentim yükseldi hiç öyle şahene bi filmle karşılaşamadım o yüzden overrated rafında yerini aldı benim odamda Marshall: Dude, relax, it's all about expectations management. Do you know why I hated Jerry Maguire so much ? Ted: Because you're dead inside ? Marshall: No, because you built it up for, like, two weeks, saying it was the greatest movie ever. With Stella, do the opposite : lower expectations. Ted: Right, right, and then no matter what happens, she'll be happy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Red said: pulp fiction mesela şuan ilk 5i haketmiyor. yapmaaa http://www.youtube.com/watch?v=v0n4ZOA-iRo&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yine filmden anlamayan insanlar ve popüler şeylerin düşmanları dolmuş topic e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dasaaa said: en abartısı 1nomero zaten şawşank ridempşın #1! orly! bir numara olmasa da ilk ona girsin hadi film zevki gibi göreceli bişeyi DÜNYANIN EN İYİ FİLMİ BUDUR diye hizaya soktun mu kavgalar çıkıyor zaten, yapmamak lazım ama şovşenk ilk on içinde olmayı yüzüklerin efendisnden çok hakediyor. bence. mesela sokaktaki starbucks kızı. godfather izlemiş midir? izlerse ilk ona koyar mı? koymaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sparkcaster said: yine filmden anlamayan insanlar ve popüler şeylerin düşmanları dolmuş topic e inception beğenmeyince filmden anlamamak oluyo lolololol beğenmedik değil ama iki sene sonra unutacağım film. senenin iyi filmi. o kadar zorla sevdirince veya beni aşağılayınca nolan gelip başını mı okşuyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 the shawshank redemption toy story 3 american beauty requiem for a dream inglorious basterds up the social network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar