Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yazıldı mı görmedim de, şu heavy metal dergisi artık 2 ayda bir türkiye'de de çıkacakmış. orjinali var zaten ama her yerde bulunmuyor. isteyen türkçesini de alabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çok talep olur mu türkçesine bilemedim açıkçası. bi de iyi çeviri gerek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ingilizcesini okuyorum ben. talep çok olmaz bence. ben de almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ingilizcesinin bile cıkıyo olması garip geliyo bana türkcesini napıcakmışızki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 daha ucuz olur o yüzden alınır herhalde. yabancı dergiler 20-25 oluyor, türkçe dergiler 5-10 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Okuyorum abi, satın almıyorum. Para vermek istememiyorum bu dergiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fanzin > dergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar