Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Sürekli yeni sürüm için darlıyor tutoriali

roket adam

Öne çıkan mesajlar

C:Program FilesWindows LiveMessenger
msnmsgr.exe var > sağ tık > properties > Compatibility > Win Xp Sp 3 ya da Win 2000 uyumluluk modunda çalıştır de.
Bir yolu daha var Windows Update'de Live Messenger Essentials diye bir update olması lazım ona gelip sağ tık > Hide deyin.

Bende işe yaradı.

edit: bir de o entry zamanın ötesine gidecekmiş gibi duruyor. ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Ehh.. Onu biliyorum zaten, alttaki 2 satir degisikti benim hali hazirda, senelerdir 8,5 kullaniyorum bu yöntemle. Bide sadece en alt satirdaki "product version" u degistirmen yetiyo login olup "update edecen" diretmesini atlayabilmen icin.

Ama wlm 2011 surumu ile öyle aptalca bisey yaptilarki, 2011 kullanan adam daha eski versiyonlar ile video görusmesi yapamiyo(mus). Benim yukarda dedigim satiri degistirince plus falanda calismiyo. Test edildi, onaylandi. Degisik kombinasyonlar deneyip webcam'e etki edermi dedim ama etmedi, denemeyin. Product versiyonu degistirsen yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hergun hergun istemiorm diodum. ne sonunda bigun yuklicen ulan yoksa açmam dedi. iyi yukle ozmn dedim bende. yukledi etti bi suru şey yaptı. sora kapadım açtım bi baktım hala aynı surum. yeni surume geçmemiş. ozmndan beri yeni surume geçiyim mi bile diye sormuyo asdasdsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...