roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Olm biriniz şunu deneyin lan. Yeni keşfettim ve çalışıyo mu emin değilim sdgkjlsdf http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=windows+live+messenger/%2321844617 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 C:Program FilesWindows LiveMessenger msnmsgr.exe var > sağ tık > properties > Compatibility > Win Xp Sp 3 ya da Win 2000 uyumluluk modunda çalıştır de. Bir yolu daha var Windows Update'de Live Messenger Essentials diye bir update olması lazım ona gelip sağ tık > Hide deyin. Bende işe yaradı. edit: bir de o entry zamanın ötesine gidecekmiş gibi duruyor. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 calisiyo calismasinada, yeni msn kullananlar ile webcam olayi olmuyo.Ben 8.5 versiyonundan buyana busekilde kullaniyorum, netekim webcam olayi sicmis durumda ve yeri gelip lazim oldugunda kullanamiyorum :/ Napcam bilmiom, belkide pes etme zamani geldi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Throine, o olmuyor hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 throine said: C:Program FilesWindows LiveMessenger msnmsgr.exe var > sağ tık > properties > Compatibility > Win Xp Sp 3 ya da Win 2000 uyumluluk modunda çalıştır de. Bunu denedim şimdi.İşe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ise yarayabilir de guvenlik acigi fln durtebilir sonra malum windows bu nerden ne gelecegi belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 MsnPlus calismiyo o sekilde bende. Ha bide; 2 satirdaki FILEVERSION kismini degistirincede calismiyo plus. Degisik kombinasyonlar denedim ama buradan degistirilen herhangi biseyle webcam olayina cözum gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 8,5 beta setupı bulun internetten. onu kurun. mutlu olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Sırf 2. satır değil, altta 2 satır daha değiştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ehh.. Onu biliyorum zaten, alttaki 2 satir degisikti benim hali hazirda, senelerdir 8,5 kullaniyorum bu yöntemle. Bide sadece en alt satirdaki "product version" u degistirmen yetiyo login olup "update edecen" diretmesini atlayabilmen icin. Ama wlm 2011 surumu ile öyle aptalca bisey yaptilarki, 2011 kullanan adam daha eski versiyonlar ile video görusmesi yapamiyo(mus). Benim yukarda dedigim satiri degistirince plus falanda calismiyo. Test edildi, onaylandi. Degisik kombinasyonlar deneyip webcam'e etki edermi dedim ama etmedi, denemeyin. Product versiyonu degistirsen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi messenger'ı falan kaldırıp temiz bi pidgin falan kurun rahatlayın lan. valla bak. ne reklam var ne bişey. merveyi melisi ahmeti falan göreceğim yerde listeyi daraltıp reklam tıkıştırıyo salak saçma uyuz ediyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 merve? melis? UUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yorum yapıcaktım da, imzanı gördüm geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Tutorlanmıştı :( http://forum.paticik.com/read.php?5,4415738#msg-4415738 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 e bu benim konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Oha. Adam 2 sene önce çözmüş olayı, ben de bişi buldum diye seviniyodum lan. Saygılar Bay El. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 alalh belamı versin yeni msn yuklediğim için offline mesaj atamazsın illa tek tek çevrimiçi gozukcen millete.salak saçma bişi olmus ismimi deiştiremiyorum bişiler oluyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ahaha çok da kral topikmiş eskisi uahdsaud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben hergun hergun istemiorm diodum. ne sonunda bigun yuklicen ulan yoksa açmam dedi. iyi yukle ozmn dedim bende. yukledi etti bi suru şey yaptı. sora kapadım açtım bi baktım hala aynı surum. yeni surume geçmemiş. ozmndan beri yeni surume geçiyim mi bile diye sormuyo asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 msn 11 müthiş bir icat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 msn suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yeni versiyonunu kullansanız ne olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kılız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gecko said: yeni versiyonunu kullansanız ne olur sanki stuffplug yok, ne nerde bulamiom sacmasapan herseyi. msni birakcam bu gidisle sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar