Artariel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 şimdi şöyle bir şey geldi aklıma, bence paticik olarak birleşip yaparsak hoş bir şeyler çıkar ortaya. şimdi bu haxball oyununu biliyoruz. bu oyunu görünce direkt kafamda ampul yandı. goal 3 oyununu bilenler vardır umarım. işte bu oyunu online yapmaya çalışabiliriz. gerçekten ilgililer olursa, c++, c gibi kod sprite vs. her türlü ilgilenen olursa böyle bir şeye başlayalım. öyle hobi gibim bişey goal 3'ün onlinesi. ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 so ergenish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 goal 3 mü ergenish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 "hadi toplanıp bir şeyler yapalım" interface, oyun dizaynı konusunda yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 c++ a kadar niye inesin c# veya java dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 şart değil yav. neyle yapılırsa yapılsın maksat toplanabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ortaya bir şey çıkartırsanız müzik yaparım oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ciddi bişeyler düşünülürse bende katılmak isterim. daha önce bi kaç projeyle ilgilendim yalnız online kısmıyla ilgili pek bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 topu topu dandik 2d bir oyun yapacaz. allegro kütüphanesi bile görür bence işimizi. yani kolaya kaçmak istersek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çok kişi yaparm diyecek kimse bişi yapmayacak bi süre sonra unutacaksınız içinizde kalmasın ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 vay baltalı ilah vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Proje genele açılacaksa sponsor olabilirim masraflar için. sponsor dediysek host ve domain için coder değil yani gelirlere ortak olurum ama proje tutarsa http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100523212231/halofanon/images/6/6e/Troll_Face_small.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben valla allegroyu aldım kodlamaya başladım. ha tabi sadece olan fonksiyonları sınıflandırarak başladım. ne bileyim bitmap sınıfı, object sınıfı, engine (yada oyunu kuran şeysi) sınıfı vs. maksat işimi kolaylaştırmak. bunu nası svn yapacaz google code gibi bişeyler ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ben de Throine Elektrik Tesisat Taahhüt Plan Proje San. Tic. Ltd. Şti. olarak emrinizdeyim. Bütün bunlar elektriksiz mi oluyo sandınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 lan yok mu ilgilenen c++ bilen uğraşıyoruz o kadar ses seda yok milletten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben biliyom ama para isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 lan 2d oyun için de mi para istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 al haci benide projeye ayrdim ederim kodlamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yardımlarınıza hızlı ve güzel bir pixel-perfect collision detection algoritmasıyla başlayabilirsiniz sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 peh siz katılana kadar direct3d öğreniyorum. 2d olarak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 o kadar ciddi bi proje ki, yer alamadıgım icin uzuldum. heyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi niye ilgisi olan yok bu işlerle directx'e geçtim diyorum hadi la ayaklanın biraz directx bea. sadece spritelerde yardıma ve network için de danışabileceğim birine ihtiyaıcm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 flashla yap zaten tutmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 + asla bitmeyecek ama directx ogren guzeldir, ogre ogren merakliysan boyle seylere, ogre ile bisiler cikarmak diger motorlara gore kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 xna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar