LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Serinin 3. filmi sonunda yayınlandı. http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 2 saat 41 dakka film mi olur lan? yarısını kesip 2. film olarak çıkarsalarmış bari. kim oturupta izlicek bunu şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Keyifli seyirlik için yapılmadı zaten belgesel :). İçeriği önemli tabi, bu bağlantıyla streaming video izlemek hayal tabi o yüzden ya gece izlemeyi deniyeceğim yada yakında DVD download linki çıkacak onu bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 film degil ki belgesel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 torrentlerde falan var. 23423p izlemeye gerek olmayan bir film zaten, adamlar bedava dağıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 O torrent'lerde ki sahte. Açıklama yaptılar 2 gün önce, daha nete vermedik diye. Adamlar koymadan başka kaynaktan çekmeyin. Linki burdan atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 movie for hipsters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 thomas more'un ütopya'sındaki suçluların suçlarına karşılık çalışmalarını daha yeni yeni uygulamaya başladı insanlık. bu çapta bir hareket birkaç binyıl sürer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 baska bir gezegen icin zaten bu dusunceler.. dunyada anca bu sekilde filmde kalir. zaten fazla utopik.. basta ben istemem bunlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 youtube'da view count oynamalarına dikkat ettim.. upload edildikten 13 saat sonra bile aramalar çıktığında 11 bin küsür view count derken, videoyu açtığınızda 304 view count diyor ve sayı uzun bir süre artmadı. O gün en çok seyredilen video olması gerektiği yerde hiçbir listeye girmedi sanırsam. /golfclap google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 komplo aramayın youtubeda dün sorun vardı. Skypeta arkadaşlarlayken bir videoya yorum (hayatımın ilk "thumbs up if ..." yorumuydu) yaptım onların da haberi oldu haliyle gidip thumbs up yapmışlar. Uzun bir süre gözükmedi o thumbs uplar bizde meraklandık noluyor diye. Bu akşam üzeri falan baktık bir daha o zaman gözüküyordu. Aynı videonun listedeki izlenme sayısı ile videonun altındaki izlenme sayısında da ufak bir fark vardı. Sevindiniz di mi lan biri ciddiye aldı da engellemeye çalıştı diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 e tabi sevinilir, dusunsene google gibi bir dev bu olayi ciddiye almis, devletlerden google a boyle bir istek gelmis, tehdit gormus vs. dusun artik gerisini. yardir komplo yardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Neredeyse 600bin olmuş izlenme sayısı. 3 gün için iyi rakam. Komikli videolarla yarışır... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bu seferki çok sıkıcı olmuş diğer ikisi sürükleyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben anlamadım abi parayı niye kaldırıyoruz? onun yerine paraya karşılık bulsalar olmuyor mu? gene para olsun ama karşılığı bi mal yada değer olsun. sonuçta böyle ütopik bi sisteme geçince bu seferde mühendislik tasarım gibi işler gerekecek deli gibi. herkezin işin ucundan tutmasını nasıl sağlıcaklar? bütün türkler bişi üretmez nasıl olsa üretenler var diyip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 paranın karşılığı varmış eskiden zaten. banknotlar eskiden gümüş ve altına karşılık geliyormuş. ikinci dünya savaşından önceki büyük buhrandan sonra bu durumu ortadan kaldırmışlar. ilk iki filmden birinde anlatıyordu bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tamam işte eski normal düzenine geçse para olayın yarısı çözülüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 71 de kaldırıyolar. bretton woods http://tr.wikipedia.org/wiki/Bretton_Woods_sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Sadece yaklaşık 45 dakikası yeni. Çoğunluğu önceki filmlerdeki konular. Öbürleri kadar sürükleyici değildi hatta bir yerden sonra sıkıldım. Ses kullanmaya zahmet etmemişler. Görseller de geri dönüşümden çıkma. Kalite düşmüş. Dünyadaki kaynaklar tükendikçe Zeitgeist'daki belgesel içeriği ve kalite azalıyormuş, onu öğrenmiş oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ilk film ilgincti, ikinicsi mehti bu artik ayni seyin tekrari olmus. Conspiracy theoristler icin gun dogdu ama (hadi iyisin sovreign) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinyas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben sikici oldugunu dusunmuyorum, ozellikle ilk 40dakikasi cok iyi bir derlemeydi. bence serinin en iyi belgeseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Sapolsky yardırmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar