Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeitgeist: Moving Forward

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Keyifli seyirlik için yapılmadı zaten belgesel :).
İçeriği önemli tabi, bu bağlantıyla streaming video izlemek hayal tabi o yüzden ya gece izlemeyi deniyeceğim yada yakında DVD download linki çıkacak onu bekleyeceğim.
Mesaj tarihi:
thomas more'un ütopya'sındaki suçluların suçlarına karşılık çalışmalarını daha yeni yeni uygulamaya başladı insanlık. bu çapta bir hareket birkaç binyıl sürer herhalde.
Mesaj tarihi:
youtube'da view count oynamalarına dikkat ettim..

upload edildikten 13 saat sonra bile aramalar çıktığında 11 bin küsür view count derken, videoyu açtığınızda 304 view count diyor ve sayı uzun bir süre artmadı. O gün en çok seyredilen video olması gerektiği yerde hiçbir listeye girmedi sanırsam.

/golfclap google
Mesaj tarihi:
komplo aramayın

youtubeda dün sorun vardı. Skypeta arkadaşlarlayken bir videoya yorum (hayatımın ilk "thumbs up if ..." yorumuydu) yaptım onların da haberi oldu haliyle gidip thumbs up yapmışlar. Uzun bir süre gözükmedi o thumbs uplar bizde meraklandık noluyor diye. Bu akşam üzeri falan baktık bir daha o zaman gözüküyordu. Aynı videonun listedeki izlenme sayısı ile videonun altındaki izlenme sayısında da ufak bir fark vardı.

Sevindiniz di mi lan biri ciddiye aldı da engellemeye çalıştı diye :P
Mesaj tarihi:
e tabi sevinilir, dusunsene google gibi bir dev bu olayi ciddiye almis, devletlerden google a boyle bir istek gelmis, tehdit gormus vs. dusun artik gerisini. yardir komplo yardir.
Mesaj tarihi:
ben anlamadım abi parayı niye kaldırıyoruz?
onun yerine paraya karşılık bulsalar olmuyor mu?
gene para olsun ama karşılığı bi mal yada değer olsun. sonuçta böyle ütopik bi sisteme geçince bu seferde mühendislik tasarım gibi işler gerekecek deli gibi. herkezin işin ucundan tutmasını nasıl sağlıcaklar? bütün türkler bişi üretmez nasıl olsa üretenler var diyip :P
Mesaj tarihi:
paranın karşılığı varmış eskiden zaten. banknotlar eskiden gümüş ve altına karşılık geliyormuş. ikinci dünya savaşından önceki büyük buhrandan sonra bu durumu ortadan kaldırmışlar. ilk iki filmden birinde anlatıyordu bu durumu.
Mesaj tarihi:
Sadece yaklaşık 45 dakikası yeni. Çoğunluğu önceki filmlerdeki konular. Öbürleri kadar sürükleyici değildi hatta bir yerden sonra sıkıldım. Ses kullanmaya zahmet etmemişler. Görseller de geri dönüşümden çıkma. Kalite düşmüş. Dünyadaki kaynaklar tükendikçe Zeitgeist'daki belgesel içeriği ve kalite azalıyormuş, onu öğrenmiş oldum :P
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...