DooRoo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 anne hathaway çok iyiydide james franco da bi soğukluk vardı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aynen,sanki zorla sunuyodu Franco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 çok tutuktu cidden franco, hathaway tek başına sunsaymış keşke. yeterliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adam oscar adayıydı, heycanlı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yok ya kafası güzeldir yine bu birkaç yıl önce film sunumu yapmıştı yine oscar'da, birinin ismini okuyamamıştı falan salak salak gülmüştü asdfds videoyu aradımda bulamadım, bu sefer direk tören boyu sahnede olunca sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 DarKRideR said: şu seneye en bok oscar senesi diyorsanız, sinema olan ilginizi kesmeniz gerekir asdfsd Gayet dolu dolu, harika ötesi filmlerin olduğu bir seneydi. Özellikle geçen seneyle karşılaştırıldığında 2000-3000 kat daha iyi bir seneydi. En iyi filme aday gösterilen 10 filmin arasında bir tane bile boş film yoktu en azından öyle gösterebiliriz haytt tamam otorite konuştu sadgs ya birak haci zevk meselesi diyorum işte meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 99'dan beri aynı geyik. bu sene oskar çok kötüydü yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 oskar falan derdim değil de, biri fargo ingiliz hastadan iyi film derse şöyle bi gülerim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fargo İngiliz Hasta'dan iyi bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Natalie feci haketmiş yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 84u bilmem de, 85te tas ve sopa vericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yapmayın beyler sırf aşklımeşkli diye english patient'ın hakkını yemeyin ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 arcane said: Fargo İngiliz Hasta'dan iyi bir film. +1 61'e katılmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 fargoyu izledikten sonra steve buscemiye veresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 öle "film seyrederken uyudum" adamı değilim çok. ama ingiliz hastayı 10seferde baştan ortadan sondan vs şeklinde bile bitiremedim.. o kadar darladı, o kadar baydı konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 o kadar da değil dasaa. vur deyince öldürüyon hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi sana öle olmayabilir.. beni aşırı darladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 acaba o filmi seven bir erkek var mı ki sdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.imdb.com/media/rm3138370048/rg110205440 süpermiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 burtonesk said: acaba o filmi seven bir erkek var mı ki sdasd. valla ben sevdim asdfds gerçi fiennes ailesine çok büyük sempatim var, özellikle Ralph reyizin bütün filmlerini izlediğim için olablir. Gerçi güzel filmdi şimdi, ağırdı ama güzeldi asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 colin de karizma adam yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 burtonesk said: acaba o filmi seven bir erkek var mı ki sdasd. <-- "Delikanlı adam Black Swan izler mi?" gibi olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 DooRoo said: anne hathaway çok iyiydide james franco da bi soğukluk vardı hakkaten anna hathaway de kötüydü bence böyle fazla bi yapmacık şekerlik içindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 smash said: DooRoo said: anne hathaway çok iyiydide james franco da bi soğukluk vardı hakkaten anna hathaway de kötüydü bence böyle fazla bi yapmacık şekerlik içindeydi evet aslında ama en azından eğlendirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar