Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Heroes of Newerth, Goblin Store da bulunan "Pudding Pack" yaratıcısı ve Offical Tanıtım Videolarını hazırlayan S2Games çalışanı MsPudding'i merak edenler için gelsin bu başlığımız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 [S2]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 gözler anime gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 spoiler içide olanda sağdaki kim ? dota ve lol yapımcılarından mı yani onu demek istedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lol, hon ve dota birbirinden alakasız şeyler. lol'un yapımcıları dotanın yapımcısı filan da değil yalan onlar. milattan önce taştan tekerleği bulmuş lol, gelmiş şimdi icefrogun eseri olan goodyearı biz yaptık diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ilk resim çekilirken hatun o sırada neye bakıyor çok merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lolun yapimcisi otanin ilk versiyonlarinin yapimcisi iste adi farkli o donem ama icefrog ondan alip deam ettiriyo oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Guinsoo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dotanın ilk versiyonları 3 corridorsun kötüsü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dota allstars i başlatan adam işte guinsoo (başlatmasada doruğa cıkaran). o yıllarımızı yiyen 5.84c midir nedir oda onun sanırım. lol üzerinde calıscam diye icefroga atıyo işi gidiyo. gökten inmedi "guinsoo's rageblade" diye itemlar, hatta bu patch previewlarda çıktı guinsoo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dotayı ilk çıkaran 2003 yılında Eul oldu. sonra guinsoo bunun bir yandan çakmalısını ekledi. Fakat güzel eklemeler yaptı, recipeleri ve roshanı oyuna ekleyen guinsoo oldu 6.01 ile dotayı 2005 de bıraktı ve devretti icefroga. eminim ki bugün bile ağlıyodur niye verdim lan beğn bunu diye. 2005'den beridir bugünkü dotayı bu haline getiren icefrogdur. 6 yıl boru deil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kız güzelmiş be. bu arada evet dotanın ilk halleri iyi değildi, 3500 rangeli azcık movement speedli sniperı ve 4 summon skilli olan heroyu hatırlıyorum sdf. o aralar d-day çok ünlüydü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar