dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 misal benim analizini yaptığım çalışma çine gitti. üstünde benim adım yazmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kazık çok olmaz olur mu yaklaşık 5ders alıp verdikten ertesi sene müfredat değişikliği sebebiyle kaldırıldı.Tez konusunda hocamla yaklaşık 6ay öncesinden çalışmaya bailadım başka başka üniversitelerin şirketlerin kapılarını aşındırdıktan sonra herifin beni satması tezin son 1ay kala yazmam gerektiğini söylemesi az bilgi vermesi saklaması ve bütün bunların final bütünleme süresinde olması hoş değildi. Gerçi 1tanede çok süper bi olay geldi başıma.Dinamik dersinde vizeye girip boş kağıt verdim 60 aldım finala girmedim f2(sınava girmedi) aldım bütede girmedim ama hoca 60 verip geçirttirdi, böylede bi anım var beleşten ders geçtim :D Hayır okulu söylemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 1. sınıftaydık, iktisada girişten ödev verdi asistan, ertesi hafta prof. geldi; ödevleri uzattık, "bunlar ne?" dedi, anlattık. "Ben böyle bir şey istemedim" dedi, almadı ödevleri. Daha çok var da bu ilkiydi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 beleşten 60 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Emaleth said: bi 4. sınıf dersi vardı managerial hede hödö, sibel bey (!) diye bi adam veriyordu dersi. ben de pek devamsız bi öğrenci olduğumdan, pek takılmıyordum. ama meğer bu adam vize final yapmaz, dersin notunu pop quizlerden verirmiş. velhasıl bu adam beni bıraktı sevgili patiler. adama mail atıp hocam yapma etme mezun olajam dedim ama yemedi. böylece 4 senede bitireceğim bölümü 4.5 senede bitirdim, bi dönem daha haftada 2 saat okula devam ettim gızannem. 1. sınıf ve bilgisayar diye değiştirirsek benim durumuma geliyo galiba şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Bana değil de, bir arkadaşıma Vize 100, Final 96'dan B geldi mesela. Çan da yok ayrıca. KOÜ'nün not hesaplama sistemi inanılmaz saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hazırlıkta tamma senin devamsızlığı saymıcaz diyip izin veriler sınavi çin sonra ben de gitti sonra devamsızlıktan bırakıp bursumu kesitiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Saolsun bi hocam 2,5 diğer hocam 1,5 puan yüzünden dersten bıraktı böylelikle bitirme bütlerine giremedim okul yarım dönem uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 1,5 puan sayesinde dersi geçince bişey demiyosunuz ama >:D< kötü şaka is kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 "roket adam" said: Bana değil de, bir arkadaşıma Vize 100, Final 96'dan B geldi mesela. Çan da yok ayrıca. KOÜ'nün not hesaplama sistemi inanılmaz saçma. Al bende de öle bi durum var gerçi şikayetçi değilm AA gelmiş, ama 2 dersinde dönem sonu ortalamaları aynı. http://img607.imageshack.us/img607/557/capture1v.png http://img217.imageshack.us/img217/3074/capture2vl.png bende kocaelin'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o nası oluyor yav bilgisayar dersinin çan ortası daha yüksek olmaz mı hukuk'a göre nasıl 80'le bilgisayar gibi dandik dersten AA alırken hukuk gibi nispeten zor bir dersten aynı notla BB alınıyor allahım ne saçma üniversiteleri olan bir memleketteyiz yarabbim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Çan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 e ne var öyleyse aynı sayının harf karşılığı başka hangi sistemde farklı olabiliyor o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çan yok yazıyor ama çana benzer bir sistem vardır kesinlikle, mesela şöle bişi gösteriyim geçen senenin bilgisayar dersi istatistiği. Bu adam ciddi sıkıntılı biriydi şimdi askere gitti de millet hakkı olan notları alıyor. http://img232.imageshack.us/img232/3951/capture3ii.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yav said: 1,5 puan sayesinde dersi geçince bişey demiyosunuz ama >:D< kötü şaka is kötü eklemeyi unutmuşum 6. sınıfım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yediginiz akademik kizlar okudum başligi sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 türkçe dersi yüzünden mi saldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mormeck Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yaz okulunda referans olarak gösterilen farklı üni.den aldığım dersin onay olduğu halde eylül başında notu getirdiğimde ders aslında uyumlu değilmiş diyerek reddedilmesi; peşinde koşturup bol bol kapı aşındırsam da sonuçsuz kalmam. bir firmada çalıştığım dönemde geliştirdiğim ürün vertabanı, stok kaydı, verimlilik ve tahmin gibi modülleri olan işletme takip yazılımını uygulama olarak götürdüğüm vakit sıfatsız yeni yetme danışmanımın inceleme bile gereği duymadan: "bana bir kaç screenshot getirerek bilimsel olmayan bir şeyler sunuyorsun" demesiyle 'siz zaten çalıntı şeylere layıksınız' diyerek odasından kovulmamla sonuçlanan uygulama dersimden kalmam. fakat sayın sıfatsız göt kafalı hocam! sizden sonra aynı projeyi bir dönem geç olsa da doç. ünvanlı bir adama götürüp, bir iki modül daha ekleyerek geliştirdim ve övgü ile hakettiğim bilimsel aa' mı aldım. ve bugün itibariyle son yediğim tek ders sınavı ile mezuniyet durumunu sağlamama rağmen staj yüzünden sen biraz bekle genç denilerek ikinci dönem harç yatırıp boş ders bilgisini öğrenci bilgi sisteminden danışman onayına göndermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 7thBreath said: "roket adam" said: Bana değil de, bir arkadaşıma Vize 100, Final 96'dan B geldi mesela. Çan da yok ayrıca. KOÜ'nün not hesaplama sistemi inanılmaz saçma. Al bende de öle bi durum var gerçi şikayetçi değilm AA gelmiş, ama 2 dersinde dönem sonu ortalamaları aynı. http://img607.imageshack.us/img607/557/capture1v.png http://img217.imageshack.us/img217/3074/capture2vl.png bende kocaelin'deyim. Not sistemi değiştirildi sizin dönemde, sadece bizi etkiliyor artık. Bizde A, B, C, D, E, F vardı tek haneli. AA falan yoktu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 akademik mi bilmiyorum ama mimarlık okuom arkadaşım geldi dedi hacı ben rapido-rapido mürekkepli bi kalem, teslimler bunla çiziliyo- bok gibi yapıyom, duydum ki sende projeyi hiç çizmemişsin, -projeyi hiç çizmemek; oturup temeller, kolonlar bilmemneler hepsini hesaplamak falan demek. bir de hiçbişey bilmediğiniz için orada burada telef olurcasına insanlara sormak hocalar koşturmak falan bu tarz şeyler anlamına geliyor, ölüm yani- gel ben senin projeyi autocad'de çiziyim, -autocadde çizip üstüne aydinger kağıdı koyup çiziliyo teslimler yani adam bana autocadlicek hop hazır olcak çizmeye teslime- sen de benim rapidoları yapcan ama. tamam lan dedim. yaptım. ben F aldım adam C- aldı. şimdi gelelim düşüncelere: -hocalar benimkinde hata bulmuş olamazlar çünkü adam aynı bilgiyle çiziyor ikisini de kendininki de hatalı olur onun da kalması lazım. -çizimleri beğenmemiş olamazlar diğerini de ben çizdim onun da kalması gerekir. -kopya çekildiğini anlamış olabilirler; autocad olayını anlamaları için adamı evde çizerken görmeleri gerekirdi:) anca rapido çizim tarzları çok benzediğinden anlamış olabilirler ama o zaman da ikimizi bırakmaları lazım, ya da en iyi ihtimalle esas önemli olan rapido çizimi olduğu için başkasına çizdirdiği için onu bırakmaları lazım. böyle bir olay işte. hocaların mallığı. üstüne gitmedim hiç olayın arkadaşın başı yanmasın diye bişey değişmeyecekti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 O donem aldigim tek ders olan ve 4 ustunden 4 dusecek olan programlama dersinden devamsizliktan birakilmistim. Bir de "kimi kime sikayet ediyosun?" durumu oldugundan kopurdugumle kalmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Az önce hocanın "senin 100 zaten" dediği dersten 90 aldığımı öğrendim. Hayır elbette güzel 90 almak da, teze geçme ortalaması 75, benim ortalamam 74.815 İkinci dönem olmasa marmara chainsaw massacre'yi çekecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Yeni açılan üniversitemin 3. senesinde, 1. senede kalan derslerimden alabilmek için dilekçelerin kabul edildiğini öğrenen ilk kişiyim. Bu nedenle her dönem 4 ders alarak okulu 2 sene uzattığımın farkında vardım. Sonra bir sürü şey daha.. İlk açılan üniversitelere girmeyin, kaçın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 @Black-ice Yanlış bilmiyorsam Autocadda çizim yapılırken o girilen entrylerin logu tutuluyor programda oradan bakıp ikisinin aynı olduğunu anlamış olabilirler dicemde emin değilim bu log olayından :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 geçmişe dönük 1-3 ve 2-4 barajlarını getirmeleri, aynı sene bütleri kaldırmaları ve bir sürü dersten yaz okulu açmamaları. sene uzadı sayelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar