Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[!!!NO SPOILER!!!] AngeL,Buffy

kingpin

Öne çıkan mesajlar

çok kısa geçiyim; buffyde dawn ın avcı adayı olduğu sanıldı bi süre ama değilmiş ,yeni bi kız dağıtıcak ortalığı avcı adayı olarak.bu kadar.

angeldada angel ın ruhunu geri getirmek için bi büyü yaptılar,angelda düzeldim diye bunları kekleyip kafesten kaçtı.son olarak lilah ı yemek üzereyken lilah cordelliaya niye kaçmasına izin verdin aptal sürtük dedi ve bitti.

bafi mafi olmadı :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------
Sosyal ağlarda paylaş

hayda faith kaldı diablo ile angelus arasında bu arada diablo'nun patronu cordy imiş.. lilah'i öldürdüğü dalgada diablo'nun kemiklerinden yaptığı hede hödö abi uyuz oldum ya cody ye neler oldu böyle ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

angelus + faith güzel oldu valla sevdim :)
angelus'un dawn'ı araması da güzel bir ince ayrıntı..
hatta bi de "hello faith" diye bi bayrak asmış adam..

ama angelus demon'u nasıl öldürdü anlamadım..

demon da direk shield guardian gibin bişi..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

abi
o diablo'yu şeyle öldürdü işte..
cordy'e bir hediye sunuyor ya kendi kemiklerinden yaptığını idda ederek ancak öle zarar verilebilir diye angelus çak diye soktu omur iliğine diablo çıkartmadı da..
bu arada angelus angel dan daha güçlü sanırım.. diablo ile iyi dalga geçti :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

cordy meselesini anlamadım ben şimdi ne oldu ona
tamam beast in efendisi de nasılll
bi sonraki bölümde belli olur herhalde..
e peki lilah ı öldürdü de eline ne geçti ki
o kadar kudretli bi varlığın lilah gibi işi bitmiş boş gezenin boş kalfasını öldürmekten ne gibi bi çıkarı olabilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

angelus angeldan güçlü değil.
ama vampir formları da her ikisinden güçlü..

angel saldırmak için manevralar yapıyor, ancak angelus dalga geçmek için manevralar yaptı.

angel "the beast"ten hızlı.
ancak onun kadar güçlü değil.
angelus bunu bilerek sadece "dodge" yaptı.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

oldum olası angel ve buffy den nefret ettim edicemde[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bilinmio daha. İlerde sevilen bir karakter katılcak ondan bilgi alcaklar :D

Şindi Angelus neden Angel'dan güçlü görünüo ? Bi kere vampir formları daha güçlü tamam ama Angelus Lilah'ın kanını emdi. İnsan kanı bir vampiri en güçlü yapan şey. Blade'de de vardı bu.

Angel da öküz gibi güçlenmişti hatırlasanıza Wolfram Hart connor'un kanını karıştırıodu ya içtiği domuz kanına. Yerinde duramıodu.

Bence Faith Angelus'a girişseydi parçalardı. Beast'e angel yada dierlerinin vuramadığı kadar vurdu :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

elizabeth dusku gerçekten çok güzel bir bayan abi bence ancak şöle bir durum var diablo orda faith e bile bile bişey yapmadı bakalım gücü nasıl diye..
eheh sonra bi koydu zaten faith sapıttı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...